Prima pagină » Local » Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, hărțuită să-și dea demisia: „Mă amenință că se vor da filmări intime din casa mea când mă spăl, mă aranjez. Am depus plângere penală”
Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, hărțuită să-și dea demisia: „Mă amenință că se vor da filmări intime din casa mea când mă spăl, mă aranjez. Am depus plângere penală”

Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, hărțuită să-și dea demisia: „Mă amenință că se vor da filmări intime din casa mea când mă spăl, mă aranjez. Am depus plângere penală”

21 mart. 2024, 10:40, 17 ,
în Local

Senatoarea Diana Șoșoacă a transmis în exclusivitate la BZI LIVE faptul că este amenințată cu o serie de filmări compromițătoare, în care este surprinsă în ipostaze intime, care vor fi făcute publice, în cazul în care nu demisionează. Liderul S.O.S. România spune că a fost hărțuită că, dacă nu renunță la funcțiile publice și politice, vor apărea imagini în care aceasta se spală sau se aranjează.

„Vor să dispar, dar nu numai din viața politică. Sunt multe căi prin care poţi reduce la tăcere un om incomod, mai ales când e vorba de politică. Se merge la defăimare, calomnie, cenzură, ameninţări, atacuri la persoană, te duce într-un anonimat să nu mai poţi să ai acces la presă, să te ducă în uitare. Pe mine nu mă poate uita nimeni pentru ce-am făcut pentru România, în ultimii 4 ani. Îţi distrug familia şi ulterior când văd că nu merge rămâne ultima posibilitate, eliminarea fizică din viaţă. Se va ajunge şi aici. Va fi măcel anul acesta. Deranjez foarte mult. Declaraţia mea politică cu privire la război a ajuns în presa rusă, poloneză, sârbă, a făcut înconjurul lumii. Ei sunt deranjaţi că am interviuri internaţionale. BZI a rămas singur pe baricade şi Luiz Lazarus. Vreau să mulţumesc presei regionale că face eforturi, şi ei sunt cenzuraţi. Nu am refuzat niciun post TV, radio, online”, a transmis Diana Șoșoacă.

Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, hărțuită de foarte multe persoane

Senatoarea Diana Șoșoacă susţine ca, urmare a atitudinii sale curajoase şi a refuzului de a face compromisuri cu sistemul, ar fi primit ameninţări şi ar fi hărțuită, cu scopul de a-şi prezenta demisia.

„Mi se spune că dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime din casa mea când mă spel, mă aranjez. Mi s-a cerut demisia. Am depus plângere penală împotriva individului. În fiecare zi pentru orice mizerie depun plângeri penale. La Maramureş am primit ameninţări şi hărțuiri din partea celor care au deţinut conducerea Maramureşului. Am venit şi am făcut ordine. Să vedeţi urmăriri, presiuni, să nu îndrăznesc să numesc pe altcineva. Lumea nu poate înţelege, de aia mulţi sunt sideraţi până unde pot merge eu. Eu am intrat pe un drum pe care nu mai pot ieşi, drumul meu e înainte. Nu mi-am dat seama de consecinţe, de nivelul la care am ajuns, nu am conştientizat la început de gravitatea lucrurilor. Eu am dat direct în sistem cu un curaj nebun, cu o dorinţă de justiţie pe care nu a mai avut-o nimeni niciodată. Mai sunt şi femeie. Iau în greutate că e stres. Oricând poate să mi se întâmple orice. Mintea mea trebuie să susțină un consum, zile fără somn, nu mănânc, beau kg de cafea, stresul e atât de mare, mă lupt cu hidra asta. Numai câtă grijă trebuie să am de copiii mei. Este evident că sistemul trepidează, altfel nu ar încerca să distrugă o familie, încrederea într-o femeie care ţi-a expus legile”, a transmis Diana Șoșoacă.

De asemenea, președintele S.O.S. România susține că există amenințări și la adresa copiilor săi, iar totul nu se va opri aici.

„Nu mă simt hăituită, sunt hărțuită. Am depus plângeri penală. Sper că procurorii să îşi facă treaba, exista amenințări la adresa copiilor mei. Mă aştept la mai rău de atât, va fi mai rău. Ei când nu au argumente încep să jignească. Se iau de corpul meu, de felul în care arăt. Mama mea mi-a explicat o chestie medicală, cortizolul îţi creează probleme când ai un stres. Sunt un om împotriva unui sistem întreg. Nu îmi e frică, trebuie să fiu vocea oamenilor de rând. Vine şi clipa plăţii. Sunt hăituită de nişte persoane de la care nu s-ar fi aşteptat nimeni. Vreau să-mi asigur simpatizanţii, membrii S.O.S. România să nu se mai uite la defăimări, avem de mers înainte şi să construim. Avem o şansă enormă, suntem unica şansă pentru refacerea României din temelii. Suntem singurii care avem curajul şi pârghiile pentru a stopa jaful României. Suntem nebuni în sensul constructiv al cuvântului de a ne pune cu sistemul şi să facem o justiţie dreaptă în România. Dacă vă arăt mesajele pe care le primesc, ameninţări. Au ştiut şi unde m-am cazat în Maramureş. S-au anunţat unii pe alţii şi au fost câţiva zeci. I-am dat afară. Vreau să mulţumesc unei familii de maramureşeni din SUA care ne ajută cu un sediu, nici nu plătim chirie. Românii din America mă ajuta”, a conchis Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Am inebunit fratilor….daca vedem si balena retardata goala …ne a dus toti le Socola.

  • ,,Grup masiv". .........stiti voi

    Va rugam (oricine ar fi) , nu publicati nuduri sau alte ipostaze indecente ale persoanei plangacioase din ,,basmul” scris in articol. Daca ajung sub privirile copiilor , acestia vor fi marcati pe viata plus consiliere psihologica.

  • Oooo…nuuu! Cine a filmat așa ceva, dacă e adevărat, cred că a orbit!

  • asta nu știe să se „exprimeze” mai scurt, cu mai puțină diaree verbală? 😉

  • Cine crezi ca este interesat să-ți vadă topurile și scurmusele?! Nimeni! Cred le va fi greață la toți sa vadă numai slănină peste slănină! Te crezi asa apetisanta?!

  • nu are toate tiglele la mansarda cu nu-si ia pastilele – e irecuperabila

  • Sper sa dispara repede din peisaj!Oricum mahalaua e la putere!

  • SCROAFA SOVIETICA

  • Nu fofo de la Soso

    Sa depunem si noi plangeri penale. De ce ne ameninta ca ne vor arata imagini cu Soso goala?

  • de unde să-ți dai demisia femeie că tu ești nimeni pe pămînt cine te vezi ce naiba te-ai dilit de tot stai liniștită că nu sperii pe nimeni că ar înebuni dacă ai apărea cumva anume….doamne ferește

  • nu cred că te-ai spălat demult așa că nu sînt recente filmările deci pot apărea😭😭

  • Toate cele 11 comentarii au fost publicate de acelasi IDIOT DROGAT ! Cata ura si frustrare simti individule de mananci mereu kakatul Dianei Sosoaca ? Nu ma influenteaza ,nu ma intereseaza ce kkt mananci , votez SOS Romania, votez Diana Sosoaca la toate alegerile ca si milioane de romani. Mult respect Diana Sosoaca !

  • Anonimule, spor la mancat kkt de balena sovietica. Mars la colhoz!

  • Votant tiraspolean

    Un singur troll? Un singur comentariu de susținere? Și veșnic același text cu drogatul…? S-au terminat rublele, lucrezi pe datorie? O treci pe mahalagioaica la caiet? 🤣

  • Terchea Berchea

    Halal senatoare de IAŞI. Nu crapă obrazul la cei care au votat asemenea febleţe? Nu au copii cei care au pus ştampila pe asemenea specimen? Ce viitor poate asigura asemenea ,,catastrofă naturală” ce reprezintă oraşul? Cine alege asemenea avocată să fie reprezentat într-o instanţă?
    Trebuie să scăpăm de asemenea caricaturi…

  • PANARAMA SECOLULUI……arata exact ca o tzatza, la cat e de dezgustatoare cred ca nici nu poti sta in preajma ei…imi imaginez o duhoare de transpiratie de iti intorce nasul

  • Tiraspolene , individul a incercat mizeriile lui pe ShitTok si F BullShit. Nu prea a mers asa ca incearca aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`