Prima pagină » Local » Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, discurs în plenul Senatului: „S.O.S. România va intra în Parlamentul European. Vă închipuiți ce înseamnă 20 de șoșocari acolo?”
Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, discurs în plenul Senatului: „S.O.S. România va intra în Parlamentul European. Vă închipuiți ce înseamnă 20 de șoșocari acolo?”

Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, discurs în plenul Senatului: „S.O.S. România va intra în Parlamentul European. Vă închipuiți ce înseamnă 20 de șoșocari acolo?”

01 nov. 2023, 13:38, 13 ,
în Local

Senatorul de Iași, Diana Şoşoacă, a avut o intervenție marți, 31 octombrie 2023, în plenul Senatului. Președintele S.O.S. România a criticat vehement ajutoarele acordate de statul român ucrainenilor, în timp ce cetățenii țării noastre mor de foame.

De asemenea, Diana Șoșoacă l-a lăudat pe premierul ungar Viktor Orban pentru vizitele pe care le face în China şi Rusia şi pentru duelurile acestuia cu Uniunea Europeană pe diverse teme, inclusiv susţinerea financiară şi militară a Kievului. Șoșoacă consideră că Orban este un adevărat patriot.

Diana Șoșoacă, discurs în plenul Senatului

Diana Şoşoacă i-a numit trădători pe parlamentarii români care susţin măsurile de ajutorare a Ucrainei, acuzându-l pe liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski că îşi bate joc de românii din Ucraina.

“Văd că sunteţi foarte neliniştiţi. Nu numai că Şoşoacă va intra în Parlamentul European, ci S.O.S. România va intra în Parlamentul European. Însă, într-adevăr, nu ar fi bine să rămân acolo pentru că este nevoie de mine aici, ca să fiu cu ochii pe voi ca pe butelie. Vă închipuiţi ce înseamnă cel puţin vreo 20 de şoşocari în Parlamentul European? Vă daţi seama că, în sfârşit, vom merge acolo verticali, mândri, suverani independenţi şi vom face ceea ce voi nu faceţi acolo? Vom face dreptate pentru România. Asta nu vă convine? M-am cam săturat de toate ajutoarele către Ucraina. Ajutăm pentru ce?

Am făcut iniţiativa. La nivel mondial, am fost prima. Pace!!! Nimeni nu se interesează de pace. Neutralitate pentru România, pacea de la Bucureşti. Nicio problemă, noi am fost fraieri, a preluat-o Viktor Orban. Şi a cerut pacea de la Budapesta. Şi acum ce să vezi: Viktor Orban, care este naţionalist, face demersuri pentru pace. El se întâlneşte şi cu Biden, şi cu Putin, şi în China, iubeşte BRICS-ul şi o duce foarte bine. Impune condiţii UE şi nu acceptă cerealele în Ungaria, şi nu mai acceptă să ajute Ucraina cu armament. În timp ce noi, dăm tot ce avem pentru Ucraina, în timp ce Zelenski, dansator la bară, nu face altceva decât să îşi bată joc de românii din Ucraina. Ruşine să vă fie, antiromânilor ce sunteţi!”, a precizat senatoarea.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Visuri umede de fata mare rinocerule

  • 20de sosocari e un dezastru pentru noi oriunde sau afla ei deja doar mama lor cu har de mahalagioaică face o stare care doar cu lămîie o liniștești….În rest vise mamaie doar vise

  • Uite, de-al dreak am să votez orice. Simion, Șoșoacă etc. Tot ceea ce vă spune în față ce sunteți, de fapt, și care vă este locul meritat sub Soare. Că doar n-o să votez putorile corupte psd-pnl. Orice e mai bun decât ăștia, inclusiv câinele vecinului, sau bursucul din pădure.

  • Sosoaca Presedinta Romaniei! Suuus Sosoaca! Singura care merita votul roma ilor!

  • Terchea Berchea

    Frumoasă femeie…

  • @terchea berchea

    lgbteul iar ai scapat la net?
    labar prost….🙄…ce a gasit el sa comenteze, mare gandire mare caracter👎

  • Va face un sos cu muci…

  • a revenit labagiul lgbtq+, ti a dat ma ta voie iar la pc?
    😅

  • @bolșevic beșinos

    Nesimțita idioată va intra în Duma de stat. Marș în Soviet cu zdreanța lui Putler!!!

  • Daca s- ar putea,am fi foarte bucurosi sa fie si 100 de europarlamentari SOS! Felicitari doamna Sosoaca,mult respect!

  • Doamna Obeză nesimțită are 2-3 sclavi în organizația de consumat nu ți-e rușine.
    Scroafa îmbuibată vorbește despre foametea din România în timp ce halește bolșevism sovietic prădător de anii ’50.

  • 🇺🇲 ♥️ 🇺🇦 Slavă Ucraina 🇺🇲 ♥️ 🇺🇦

    🇺🇲♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Slavă Ucraina♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🇺🇦

  • 20 sosocari? circ cutremurator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024