Prima pagină » Local » Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, despre cazul revoltător de la spitalul din Botoșani la BZI LIVE : „Ce aşteptări aveţi de la un sistem medical care a ucis oameni şi i-a aruncat în saci negri de plastic? Duceţi-vă călare peste ei!”
Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, despre cazul revoltător de la spitalul din Botoșani la BZI LIVE :

Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, despre cazul revoltător de la spitalul din Botoșani la BZI LIVE : „Ce aşteptări aveţi de la un sistem medical care a ucis oameni şi i-a aruncat în saci negri de plastic? Duceţi-vă călare peste ei!”

25 aug. 2023, 13:43, 2 ,
Simona Ciobanu în Local

Diana Șoșoacă, senator de Iași și președinte S.O.S. România a discutat vineri, 25 august în cadrul emisiunii BZI LIVE despre cazul revoltător ce a avut loc la Botoșani, acolo unde o tânără mămică de 25 de ani a murit în chinuri groaznice pe patul de spital, gravidă fiind, fără a primi atenție din partea nici unui medic. Din păcate, poporul român se-mpiedică destul de des de atitudinea lipsită de empatie a cadrelor medicale din România, care par să uite pe zi ce trece de jurământul pe care l-au făcut la începutul carierei ‘prescripțiunile mele să fie făcute numai spre folosul și buna stare a bolnavilor, să-i feresc de orice daună sau violență’.

De altfel, senatorul Diana Șoșoacă condamnă și lipsa de atitudine a oamenilor care permit ca astfel de tragedii să continue, care speră ca doar un ‘Doamne-ajută’ să-i salveze, ori așteaptă venirea vreunui Mesia care să le apere interesele și odraslele.

„Este o ţară în care în care unul ia atitudine şi ţipă şi se duce peste ei, ăla este acuzat că nu este diplomat, că nu se poartă frumos. Mă scuzaţi, cred că a trecut timpul diplomaţiei şi poate acum veţi înţelege urletul acela împotriva neputinţei. În calitate de senator cred că am făcut mai mult decât au făcut toţi senatorii în 33 de ani. Din păcate, poporul a stat deoparte şi m-a arătat cu degetul de fiecare dată când mă duceam, mare parte a lui. Ceilalţi, mi-au invocat că le este frică. Eh, cu frică asta aţi ajuns să vi se omoare copiii şi părinţii.

Ce aşteptări aveţi de la un sistem medical care între 2020-2023 a ucis oameni şi i-a aruncat în saci negri de plastic. Credeaţi că există empatie? Da, sunt şi medici empatici, sunt şi medici care îşi fac datoria. Dar restul? Restul au luat câte 30 mii euro lunar pentru a omorâ  oameni!

S-a dus Curtea de Conturi peste ei să verifice de unde au atâtea case? S-a dus Poliţie, vreun Parchet, deşi am sesizat, am făcut sute de plângeri… cred că am depus 7-8 sute de plângeri până la momentul de faţă. S-au raliat vreo unul din poporul ăsta, la toate plângerile mele penale? Păi tot timpul stăm și așteptăm să vină Șoșoacă să vină să rezolve o problemă? Voi credeţi că un singur om poate să rezolve toate problemele? Fac şi eu pe ici-colo ce se poate… Dar dincolo de asta, fără acţiunea concertată a poporului, fraţilor, nu vă supăraţi, dreptul la nesupunere civică! Vă omoară copiii, vă omoară soţiile, mamele, bunicii!!! Şi voi staţi şi vă lamentaţi şi vă duceţi cu pălăria plecată? La astfel de chestiuni abominabile care s-au petrecut în ultima săptămână trebuia să fie un popor în stradă, revoluţie, asta trebuia să fie, să-i daţi jos cu forţa!

Poate aşa sunt eu, o fire mai revoluţionară… Dar nu puteţi să stai aşa, să vedeţi cum vă sunt ucişi copiii şi să stai cu mâinile în sân…”, a declarat Diana Șoșoacă la BZI LIVE.

Senatorul de Iași Diana Șoșoacă la BZI LIVE: „Atenţie, nu vă mai lăsaţi membrii familiei singuri în spital!”

Președintele S.O.S. România, Diana Șoșoacă, a spus în ediția BZI LIVE de vineri, 25 august, că România a ajuns într-un punct deplorabil, de vreme ce nici măcar instituțiile care ar trebui să îi asigure bunăstarea, nu fac decât să îi grăbească moartea. Pierderea Alexandrei, tânăra mamă de la Botoșani este unul din miile de cazuri care demonstrează eșecul guvernării și a unui sistem bolnav, ahtiat după bani și interese proprii.

Umanitatea nu mai există în aceste vremuri! Românii trebuie să învețe să fie uniți și să lupte singuri pentru binele propriu, pentru că statul este preocupat de alte jocuri. Iar moartea unui singur pion nu valorează nimic pentru ei.

„Şi mai e ceva.. poate o să supere… dar familia fetei acesteia, Alexandra, de ce a lăsat-o singură în spital? Că se ştie de Botoşani, numai eu câte plângeri am făcut la Botoşani.. Atenţie, nu vă mai lăsaţi membrii familiei singuri în spital! Dacă vedeţi că vă scriu un mesaj, duceţi-vă, 20, 30… Aşa am salvat o groază de oameni în pandemie. Îmi spuneau ‘ce să facem?’ Faceţi ceea ce fac romii! Duceţi-vă călare peste ei! Luaţi aminte de la aceste etnii care sunt unite!

Vă întrebaţi de ce va ocupă evreii ţara şi fac ceea ce fac? Pentru că sunt uniţi, frate! Nici măcar atâta lucru nu învăţaţi de la ei! Unitatea! Nu ne place decât să ne bârfim unii pe alţii, să ne arătăm cu degetul! Când unul face ceva, repede, să-i tai scaunul şi să îl omori şi pe ăla, că iese el în faţă şi face dreptate! Şi pe urmă vă plângeţi de soartă? Este soarta pe care şi-o merită acest popor atât de îngăduitor, încât îngăduinţa este sora cu prostia, cu tot respectul!

Nu, eu nu voi lamenta pe nimeni! Fata aia a murit cu zile! Nişte copii au rămas fără mamă! Şi poate să imi spună mie oricine, mama este principală şi esenţială în creşterea copilului! Poate să se dea orice tată peste cap, niciodată nu va înlocui o mamă! Punct! Că nu bărbaţii dau naştere la copii, nu bărbaţii alăptează, nu bărbaţii îşi pierd nopţile nonstop să schimbe un copil! Unde e poporul român la revoltă? La Ministerul Sănătăţii, când a fost vorba de vaccinare, au ajuns 100 de oameni. Şi tot la mine urlau: ‘Unde eşti, doamna Șoșoacă?’ Eram acolo unde trebuia să fiu, la ministru, în şedinţă! În timp ce vă omoară familiile, voi vă luaţi de mine că de ce tip? Ar trebui să urlaţi cu toţii! Pentru că această societate nu mai are scăpare, suntem terminați din toate punctele de vedere! Plătim degeaba nişte taxe şi impozite la Sănătate ca să fim omorâţi, efectiv, cu zile!

Să ştiţi că am trecut şi eu prin ce a trecut Alexandra! Mama mea era plecată! Ştiu ce înseamnă să pierzi un copil, ştiu ce înseamnă să ai hemoragie! Am purtat în pântec 3 săptămâni un copil mort! Şi era să intru în septicemie! Pentru că nu am găsit un medic capabil! Ştiu ce înseamnă pe pielea mea! Da şi atunci când l-am găsit, i-am lipit vreo două palme! Aşa ceva este inacceptabil! Şi atunci când sare un om, săriţi alături de el şi faceţi ordine! Nu înţelegeţi că nu mai merge cu diplomaţia şi milogeala?! Nu înţelegeţi că respectul pe care îl dăm instituţiilor statului, ei se şterg la fund cu el? Nu înţelegeţi că vorbiţi cu nişte criminali şi infractori? De la preşedinte şi până la ultimul angajat al unei instituţii, toţi sunt nişte criminali care se acoperă unii pe alţii pentru nişte bani!

Şi ca senator, felicit pe acela care i-a distrus cabinetul doctoriţei care a omorât-o pe Alexandra! Uite că o spun eu! Faceţi-mi dosare penale! Bine i-ai făcut!

Dar, lucrurile acestea nu o vor aduce înapoi pe Alexandra…”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă la BZI LIVE: „Avem nişte şobolani pe post de politicieni!”

În lungul șir al expunerii motivelor pentru care această țară frumoasă se află în decădere, Diana Șoșoacă, senator de Iași, a menționat și cazul înfiorător din Caracal, unde o altă Alexandra, un copil de numai 17 ani a căzut pradă sistemului corupt din România. Cine a luptat pentru ea? Exact cine a ‘luptat’ și pentru restul celor care au avut nevoie: nimeni!

În acest mod, spune senatorul, românul ajunge să fie simplu spectator al unor tragedii în lanț, în care toți stau pe margine și doar comentează, dându-și cu părerea, condamnând acțiunile altora, dar neluând nici o atitudine: „vă uitaţi cum vă omoară copiii în faţă”.

„Ne mai aducem aminte de o Alexandra? Caracal. Cine, ce a făcut pentru copila aia? Cine, ce a făcut ca să nu se mai întâmple aşa ceva? Cât popor a ieşit în stradă? Da, la Botoşani au ieşit oamenii. Câte judeţe s-au alăturat Botoșaniului, ca să-l sprijine? Mai țineți minte în pandemie? Tot Botoşaniul şi-a luat bătaie la greu când a ieşit în stradă şi au lovit în ei jandarmii până i-au băgat în spital! Unde a fost poporul român atunci? Unde e poporul român când trebuie să iasă la revoluţie? Ăsta este un ‘stat eșuat’, da? Aşa a spus domnul preşedinte! Păi un stat e eşuat când nu mai are lege, nu mai are ordine, nu mai are nimic!

Poliţia pe cine apără? Poliţia apără drogaţii şi criminalii! Poliţia e plină de hoţi şi drogaţi! Pedofili, criminali şi aşa mai departe! Este un stat condus de criminali şi infractori! Sunt sătulă de ce e în jurul meu, în porcăria aia de Parlament! Sunt primul om care ar fugi să nu mai audă în veci, de nimic! Habar nu aveţi câte lucruri se întâmplă pe lumea asta! Şi m-am săturat să daţi în mine şi să mă arătaţi cu degetul nonstop când se întâmplă exact ceea ce v-am avertizat că se va întâmpla! Suntem o naţie care ne merităm soarta! Asta e adevărul! Aţi fi în stare să vă uitaţi cum vă omoară copiii în faţă, fără să faceţi nimic! Vă plângeţi că nişte fete mari cu toţii!

Dar care moralitate în această ţară? Căci atunci când îţi apare un om moral şi demn, îl scuipi! De ce? Pentru că el are curajul pe care nu îl ai şi tu! Laşitatea a cuprins această ţară! ‘Vin-o, tu, Șoșoacă şi salvează-ne!’ Dar tu ce faci, mă, ca să te salvezi? Tu ce faci? Crezi că cineva poate să facă ceva în locul tău? Face, dar până la un anumit punct. Unde e structura aia traco-dacică, de salvatori, luptători? Vă e frică de pârnaie? Trăiţi într-o pârnaie de care nu vă închipuiţi! Nu mai avem libertate, drepturi, nimic! UE? E uniunea infractorilor europeni! Nu vedeţi că nu mai avem instituţii, nu mai avem nimic! Avem nişte şobolani pe post de politicieni! Şobolani care aduc ciuma bubonică!”, a conchis senatorul Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Ce asteptări să avem de la un sistem politic care a alungat oamenii din țară și au distrus-o. Să-i băgăm în saci negri de plastic. Șoșo, ciocu mic!

  • Da ar trebui pregâtiți saci negri pentru turnâtori și marionetele care din anul 2010 țara a avut parte de acoperiți turnâtori și marianete gohowernatori care înpreunț cu prșurile pulitice și bețivi și șobolani mei ciordeliști au distrus și îndatorat landu românica la standerde mafiaot corupte și drogate –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *