Prima pagină » Actualitate » Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, dacă la ajunge la putere: „Trebuie să naționalizăm tot” – VIDEO
Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, dacă la ajunge la putere: „Trebuie să naționalizăm tot” - VIDEO

Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, dacă la ajunge la putere: „Trebuie să naționalizăm tot” – VIDEO

24 nov. 2023, 13:28, 13 ,
în Actualitate

Diana Șoșoacă a făcut dezvăluiri fără precedent astăzi, 24 noiembrie 2023, la o nouă ediția BZI LIVE. Senatorul de Iași a fost întrebat ce va face pentru poporul român dacă va câștiga alegerile de anul viitor. Liderul S.O.S. România a menționat faptul că primul lucru ce-l va face pentru această țară este să naționalizeze tot.

„Sunt singurul parlamentar care de 2 ani cer naţionalizare. Am solicitări, notificări și interpelări către Guvern cu zeci de propuneri. În Constituţia României interzice un anumit tip de naţionalizare. Se poate merge pe tiparul Germaniei, Spaniei, Cehiei, Poloniei, Ungariei și altor state care au naţionalizat tot. Pământul preluat de străini poate reveni în patrimoniul României mai ales că retrocedările sunt multe ilegale, nule de drept. Instanţele trebuie să plătească şi trebuie introdusă răspunderea magistraţilor. Le-am trimis nenumărate interpelări și nici nu le-au înserat pe hârtie. Sunt primul și singurul parlamentar care a cerut naţionalizarea din 2022. Eu lucrez pe acte, nu pe vorbe. Răspunsul a fost că nu se poate. Am cele mai multe întrebări şi luări de cuvânt, puteți verifica aceste lucruri. Am cerut în plenul camerelor reunite naţionalizarea resurselor, interdicţia dării străinilor. Sunt unele puncte pe care le avem în programul de guvernare, 22 de puncte. La anul veţi vedea, dacă le dau acum mi le fură şi spun la televiziuni că sunt ale lor. E munca noastră, celor de la S.O.S. România”, a transmis senatorul de Iași.

Diana Șoșoacă: „Românii dorm”

De asemenea, în continuarea dialogului său Diana Șoșoacă a menționat că românii dorm, iar Klaus Iohannis se plimbă unde dorește pe banii statului român, autorizați de Marcel Ciolacu.

„Românii dorm. O să vedeţi cum o să-şi ia uleiul, mălaiul şi făina şi vor vota împotriva propriului interes. Se vor duce după mizeriile astea, vor merge tot cu ei. Sistemul nu mai are nicio şansă dacă românii ies la vot. Cei care strigă boicot vot sunt trădătorii românilor. Sunt membri de partid care sunt obligaţi să se ducă că altfel nu mai au avantaje. Sunt bugetarii pentru că aparatul bugetar a fost mărit. Sunt şi de la AUR între bugetari. Ăştia vor veni. Nu există boicot. Asta înseamnă că nu e niciun om, dar măcar un candidat există şi va vota cu el însuși. Cei de la conducere se bazează că va ieşi 20 la sută din populație (care-i aparţin). Cei 70 la sută care nu votează nu schimbă nimic, autorizează mizeria lor. Dacă vreți să schimbaţi ceva, trebuie să veniţi la vot. Trebuie că în Turcia, votaţi S.O.S. România. Mi-ar plăcea să mai am partide alături patriote care să lupte pentru România, din păcate e singurul partid. Restul este un grup infracţional organizat. Cele mai multe partide au fost făcute de sistem. Toţi sunt în aceeaşi barcă. Nu le convine să înfrunte ce înfrunt eu. Oamenii din S.O.S. România sunt controlaţi. E un sistem satanist, nenorocit care manipulează. Închideţi televizoarele, nu va mai uitaţi. Nu-i mai autorizaţi. Televiziunile vă mint în faţă. Suntem amendaţi şi cenzuraţi. Daţi-mi alt om politic cenzurat în halul ăsta”, a conchis Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Proasta mai esti… mai pune mana pe o carte!

  • Nationalizam tot, apoi dam la rusi sa puna la pastrare, langa Tezaur.

  • Bineanteles ca nationalizarea este o cerinta imperativa.Altfel, peste cativa ani totul va fi dat strainilor si noi nu vom putea face nimic,nu vom mai avea nimic,vom fi noi in tara noastra la comanda strainilor care cumpara tot,deja strainii au facut in Romania monopoluri ale tarilor din care provin.

  • Vaca bolșevică a început să toarne hârdaie de comunism slânos.

  • Naționalizarea n o vor decit hoții și cozile de topor ale străinilor din Romania gen OMV, care au luat pe nimic avuțiile României și
    n au respectat nici contractele de privatizare!

  • Ăla care o face vaca bolșevică pe Diana ce tine cu Românii ,e un imbecil satanist care și a vindut tara pe un pumn de arginți.Du te ba la paraliticul de Biden, pedofilul tau favorit ,sau la Sie mion in Israel și pupa condurul stapinilor tai sataniști! Lepra analfabeta și vinduta străinilor,ți e frica că vin patrioții la putere, iar mincarea din pușcărie nu va fi pe gratis,vei munci pt ea!

  • Pai cand spui nationalizare, rational este sa te referi numai la ce a fost privatizat odata si inca mai functioneaza acum.
    As zice ca in primul rand trebuiesc nationalizate distributia de energie – total, si bancile – partial. Astia ne jecmanesc cel mai tare. Pe urma ar trebui introdusa o limita pentru suptafata terenurilor detinute de straini : maxim 5% din suprafata tarii, nu mai mult.

  • Bravo Diana Sosoaca

    Nationalizarea !!!!! Bravo Diana Sosoaca! Nationalizarea!!!! Romania acum este vanduta strainilor pe nimic si ei isi trimit miliardele de euro in tarile lor in timp ce noi romanii am pierdut toooot!

  • Analfabetul cu „vaca bolșevică” e de al Sataniștilor pedofili americani care au ruinat Romania.Cind vine Diana la putere o sa va pună la munca la autostrăzi, în contul banilor furați de stapinii tai americani de la Bechtel ,sluga nemernica !Asta pt a acoperi costul mincarii de la pușcărie unde vei fi cazat cel puțin 1o ani pt trădare de țară!

  • Pentru ansdad: macar este la rusi, ca altfel era deja dat de Isarescu si sleahta de jeguri la rotsildieni; cititi interpelarile doamnei Sosoaca, de anul trecut, cred, si veti vedea ca s-ar putea sa lipseasca din tezaur si sa fi trimis parte la Berlin.

  • FLORI CIOPRAGA

    DIANA PRESEDINTE
    RESPECT

  • PTIU CA MULTA LUME PROASTA MAI E IN TARA ASTA,AU UITAT CE INSEAMNA NATIONALIZARE ,FUTU-VA-AS IN GURA DE PROSTI CU SOSOACA VOASTRA CU TOT

  • Pentru „anonimul ptiu ca…”, acelasi lucru gindesc si eu despre unul ca tine sau ca voi. Nationalizarea trecuta a fost facuta tot de aia care te fura azi! Adica bolsevicii!!!!!!!! Cine sint? Cei care au instaurat bolsevismul in Rusia in 1917, si care ti-au distrus tara azi! Acum, cind iti ia porcul si gainile din curte noul bolsevism, iti place? Cind padurile iti sint furate si taiate, tu ce faci? Ori esti mai prost ca Siemion, ori esti din tabara noilor bolsevici! Vei disparea la canal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`