Prima pagină » Local » Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, aruncă bomba la BZI LIVE: „România va avea granița cu Federația Rusă!” – VIDEO
Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, aruncă bomba la BZI LIVE: „România va avea granița cu Federația Rusă!” - VIDEO

Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă, aruncă bomba la BZI LIVE: „România va avea granița cu Federația Rusă!” – VIDEO

03 nov. 2023, 13:23, 32 ,
în Local

Diana Șoșoacă, senatorul de Iași, a discutat astăzi, 3 noiembrie 2023, în exclusivitate la BZI LIVE despre participarea sa la Recepţia dedicată Zilei Unităţii Naţionale a Rusiei, la invitaţia Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti.

Liderul S.O.S. România a aruncat bomba în ediția dialog și a transmis că Ucraina a pierdut războiul cu Rusia.

„Am făcut un live, nu m-a oprit nimeni. Toată lumea intră cu telefoanele, se fac poze. Nu a fost o întâlnire de grad zero, este o întâlnire, o recepţie oficială unde au participat mulţi din ţările BRICS. L-am cunoscut pe ambasadorul Republicii Populare Chineze. Am vorbit puţin şi cu dânsul. L-am cunoscut şi pe cel din Azerbaidjan. Au fost multe personalități, fiecare îşi vede de interesul propriei sale țări. Au patima doar pentru propriul lor stat”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, despre cum România va avea graniță cu Federația Rusă

Diana Șoșoacă a fost singurul parlamentar român care a participat la recepția Ambasadei Ruse la București. Senatorul de Iași a transmis că războiul ruso-ucrainean a fost câștigat de Rusia, iar curând România va avea graniță cu aceasta. Statele au trecut în aceste momente la negocierea recuperării teritoriilor, iar România nu participă din cauză că e „sclavă”, susține senatorul.

„Am fost invitată la o recepţie a Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti. Rusia va avea granița direct cu România, curând. Nu ştiu dacă e din fericire sau din păcate. Nu e problema noastră, nu trebuie să ne intereseze, noi trebuie să ne întărim că altfel vom fi preluaţi. Acum suntem un stat sclavagist, nu suntem o colonie, suntem sclavi aserviți SUA. Nici UE nu înţelege că e aservită SUA. Este o colonie care joacă rolul de prostănacul Americii. Din război s-a ales praful de Europa şi de economia ei. SUA nu au nevoie de competitori.

Aseară am fost la recepție, ca de fiecare dată când am fost la Ambasadă v-am spus. A fost pentru prima dată când a fost distracţie. Înainte se mergea pe clasic, operă și cântece patriotice ruseşti. De data asta au venit etnicii ruşi de la Mila 23, din România. Nu au condiţii, nu sunt promovaţi, am fost de-a dreptul impresionată când au început să cânte. Nu a venit nimeni din presă să afle direct de la sursă ce am discutat acolo. Nu erau interesaţi, dar să mă judece sunt buni. În acest moment toate luminile s-au îndreptat către Israel şi Palestina. Rusia a fost lăsată să facă tot ce doreşte în Ucraina. Zelenski a pierdut războiul. Să nu vă închipuiţi că tot ce vedeţi în războaie este adevărat, sunt aranjamente. Sunt făcute aranjamente din spatele cortinei. Ucraina negociază pacea cu Rusia. Se negociază în spatele uşilor închise cum să fie împărţită. Rusia va lua Odessa, Polonia îşi va lua teritoriile, se negociază dur. Ungurii negociază, de aia bate cu pumnul în masă şi face vizite peste tot. Slovacia negociază. A mai rămas România, dar conducerea României nu negociază nimic, dă tot pe tavă, trădători de ţară”, a transmis senatorul Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: „America a pierdut războiul”

În continuarea dialogului său, Diana Șoșoacă susține că Rusia își construiește o contrapondere la puterea americană cu alte state, după ce Ucraina și implicit SUA au pierdut războiul cu Federația Rusă. De asemenea, liderul S.O.S. România a afirmat că statul nostru nu mai are diplomație, profesioniști sau reprezentanți care să lupte pentru bunăstarea poporului.

„Am fost unicul parlamentar prezent acolo. MAE a făcut o chestie inacceptabilă, nu a trimis nici măcar un reprezentant. Mesajul ambasadorului Valery Kuzmin, acesta a spus că România ar putea să închidă Ambasada României definitiv. Rusia construieşte o contrapondere la puterea americană cu alte state. Fac alternativă şi la NATO. Să nu-şi închipuie cineva că nu există discuţii la nivel înalt între America, Rusia, India, Brazilia. China. Inclusiv acest război dintre Israel şi Palestina a fost provocat şi urmează un calendar strict.
La ambasada Rusiei am văzut prima dată destindere. Atât timp cât etnicii ruşi din România au venit cu un program artistic foarte frumos, înseamnă ceva. Bărbaţii sfidează gravitaţia, cu ce patos dansează. Ei îşi duc tradiţia mai departe, îşi învaţă copiii de mici, chiar de au suferit după război.

Noi nu mai avem profesionişti la MAE. Să vă mai zic ceva, când intri în sediul Ambasadei exista ca nicăieri o statuie a lui Nicolae Titulescu. Acum, ruşii în semn de protest i-au acoperit bustul. Nu ştiu de ce suntem o naţie aşa de trădătoare. Ce mesaj este acesta, nu mai există oameni politici să ducă diplomaţia de vârf a României mai departe. Relaţiile româno-ruse sunt iremediabil distruse. Noi am putea să fim o mare putere, mai ales dacă se reface polul balcanic. Este un protest şi un semnal de alarmă care ni-l ridică o altă ţară: Atenţie, nu mai aveţi diplomaţie! Ucraina a pierdut războiul, America a pierdut războiul. America niciodată nu s-a interesat de oameni, de ţări, ci doar de bani. Americanii l-au folosit pe Zelenski, cel mai mare trădător al Ucrainei. Poporul îi va cere capul curând. Ambasadorul Kuzmin a spus că peste 10.000 de ucraineni au trecut graniţa în Rusia”, a conchis Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Roman din Iasi

    Si Romania trebuie sa negocieze si Romania trebuie sa – si ia teritoriile inapoi. Nu putem lasa teritoriile noastre cadou la ucrainieni ,trebuie sa ne luam si noi inapoi ce este al nostru
    ca Ungaria,Polonia,Slovacia. Dar trebuie sa dam jos guvernantii, ALEGERI ANTICIPATE! Romania acum este un copil orfan fara mama fara tata. Ar fi bine sa fim in granita cu Rusia,chiar ar fi bine.

  • Hai, drum bun in Rusia și nu va mai intoarceti, baaaaa!

  • Daca tot ai fost la prietenii rusi,de ce nu le-ai cerut tezaurul depozitat la ei?Numai de mancat rahat esti buna?La diplomatia pe care o emani prin toti porii ,tezaurul trebuia sa fie deja in visteria tarii.Si apropo,relatia dintre Rusia si Romania nu au fost asa de apropiate.Rusii ne-au tratat mai tot timpul de sus,nu ne-au tratat de pe picior de egalitate.

  • Pentru băiatu’ căruia îi place sosul alb și vârtos, te-am așteptat deunăzi la ieșirea de la spitalul socola, dar n-ai venit.
    De ce nu spui că nu poți ieși din salon?

  • Foarte bine daca vom fi in granita cu Rusia,decat singuri cu cei care vor sa ne bage in razboi pentru interesele lor , singuri suntem cu slugoii de la guvernare care executa toate ordinele in genunchi, nicio speranta in nato in caz ca nebunii ne baga in conflict, slugile ar executa ordinele ,deja suntem dar de ce ne bagam in razboiul asta care nu este al nostru sa ne spuna johanna. Nato nu ne salveaza, sa fie clar. Trebuie sa pastram relatii bune cu Rusia cum eram inainte de razboiul lui zelenski. Tezaurul are istoria lui,ce s- a putut restitui din tezaur s- a restituit, restul nu a cerut nimeni tezaurul inapoi ,presedintii ,prim ministri, alti ministri nu au facut niciun demers.Atunci? Tezaurul nu a fost furat, a fost dat Rusiei in custodie fara documente evidente.

  • ce te iei de lume aiurea?
    sezi bland si hai la mumu! ma ta nu mai poate! e randul tau!
    🐱‍👤🐱‍👤🐱‍👤

  • iar ti-au umplut rusii frigiderul cu carne

  • O s- o ia toti in barba care se amesteca in razboiul asta cu vanzarea de armament si alimenteaza razboiul care asa nu se va termina nici peste 10 ani. Bravo tarilor care nu s- au amestecat de la inceput si celor care s- au retras dupa. Nu este razboiul nostru si nu merita nimic ucrainienii sa le dam miliarde cadou,arme,sa ne riscam pacea, bunele relatii cu Rusia pentru Ucraina care nu are recunostinta si tot nu este multumita.Mai intai trebuie sa ne intrebam daca nu cumva zelenski si ucrainienii spalati pe creier sunt vinovati de razboi,acum stim ce caracter mizerabil, salbatic,inapoiat, din lumea a treia au ucrainienii. Razboiul a fost impins de america ,e problema lor ,totul se va intoarce impotriva americii.In caz ca intra si alte tari in acest razboi, america ce face? Iti vinde arme si sta in fotoliu apoi la popcorn si priveste meciul sangeros mai ales bidon obsedat de razboaie in toata lumea. Daca cativa sunt nebuni ,ceilalti ca oile trebuie sa se duca orbeste in tur.ma nebunilor? Nu. Noi trebuie sa pastram relatii amicale cu Rusia,nu este razboiul nostru., ucraina nu este in UE si nu va fi si nici in Nato nu poate intra. Nu vedeti ce mizerie este la comanda acest razboi?

  • daca cucerim moldova si ukraina ne facemv ecini cu ruhii

  • Obeza nesimțită s-a dilit total. Rușii ei prostovani au minat fâșii de câțiva km lățime de frica ucrainienilor. Cam la asta se reduce eliberarea zonelor rusofone acum rase complet. Și rep. Moldova își bate joc de enclava lui Putler de la Tiraspol, numai proasta asta grasă mănâncă rahat cu cei 2 sclavi ai ei.

  • Respect deosebit pentru Doamna Sosoaca!

  • Este ceva nou? Am mai avut granita cu rusii.

  • Înbuibata idioată ar putea să ne spună unde va fi granița cu mujicii ei?
    Rusnacii prostovani n-au pe unde să se mai apropie de UE.

  • Vom avea din nou granita cu Rusia, care este problema,istoria se intoarce. Ue este pe cale de disparitie.

  • @bolșevic beșinos

    Rusia obezei proaste nu mai intră în Marea Neagră. Unde este granița cu România?

  • Ne da Rusia teritoriile inapoi si normal ca vom fi in granita cu Rusia.

  • Va amintesc ca aceasta ,,duamna” este exclusa cam peste tot. Doar aceasta fițuica de IS si ambasada RU o mai baga in seama. Sau daca mai stiti alt canal media pe unde mai are trecere , spuneti aici. Eventual un link.

  • Roman care iubeste Romania

    Numai in Romania unii idioti nu o respecta pe Doamna Sosoaca si arunca cu noroi in ea . Ea va fi Presedinta Romaniei,este singurul parlamentar vocal, vertical,devotata total romanilor si Romaniei,numai ea pocneste in idiotii de la guvernare si demasca toate mizeriile lor pe care multi romani prosti nu le cunosc sau le cunosc dar.. se culca linistiti si dorm in somnul ratiunii pana cand HAITA DE LUPI VOR MANCA TOATE OILE CA NU EXISTA CAINI LA STANA CA SA LE APERE. ASTA ESTE CU PROSTIMEA CARE DOARME IN ROMANIA SI ISI ACCEPTA SOARTA CA SI CUM AM FI OBLIGATI SA NE- O ACCEPTAM . PROSTIMEEEE TREZESTE- TE ,, DESTEAPTA- TE ROMANE” IMNUL NATIONAL DE CE NU FUNCTIONEAZA?LASATI,, TREI CULORI CUNOSC PE LUME” ERA CANDVA, ASTA NU E IMNUL NATIONAL. ATUNCI DE CE VA PLANGETI SOARTA DACA V- O ACCEPTATI SI NU FACETI NIMIC? Sosoaca doar in Romania multi nu o respecta si asta este prostimea redusa mintal si mankatorii de kakat de la PNL,PSD, USR, si ucrainienii care intra ilegal pe acest site,etc care isi vad pierdute voturile si ciolanul din cauza Dianei Sosoaca. Afara de Romania, foarte multe tari o respecta, vecinii nostri U ngaria,Serbia, Rusia, Americanii , India, China etc. etc foarte multe tari in presa internationala o respecta, in afara de Ucraina ca vezi Doamne Sosoaca i- a dat peste booot lui Zelinski in loc sa- l primessca toti cu deosebit respect in genunchi la cersit miliarde de euro si armament si altele!!! de la Romania. Felicitari Sosoaca, suntem foarte fffff multi care te iubim,respectam.

  • Pt.Roman care iubeste Romania.Tine minte mult timp de acum inainte,Cred ca ai avut un vis exotic si unul din personajele era dulapul de soso in calitate de presedinta a tarii?Daca este vocal ce se intampla?Concret si pune pe hartie ce lege a dat care sa intre in actiune(vigoare) imediat si sa simta tot romanul ceva bun in nivelul de trai al lui sai familiei?Cred ca nebulozitatea atmosferica de aseara si pe timpul noptii te-a bulversat.Cand voi fi eu presedintele senatului, dulapul va fi presedinte al tarii.

  • De parca este singura in Parlament Sosoaca si la guvernare . …Daca ea nu voteaza ,,da” si toti ceilalti imputiti din parlamentul porcilor nu voteaza ,,impotriva” ce putere are Sosoaca singura sa schimbe ceva.? Singura impotriva la toti si la tot raul lor!!Cu limitarea cash- ul care a nenorocit romanii si toate celelalte nenorociri si prostii, Sosoaca le – a propus,aprobat si pus in executare???? Asa ca.. mai tu de sus taci !

  • @bolșevic penibil

    Rusia nu nu e mai dă o găleată de aur și ne dă teritorii pe care oricum nu le deține, boșorogi imbecili!!!

  • Terchea Berchea

    Degeaba se chinue slăninuţă. Devine şomeră şi ea ştie asta.De asta, se chinuie cu aberaţii. Speră că rahaţii de comunişti, care mai trăiesc, o vor vota.Pe ea, pe criminalul de Putin. poate se angajează seccretară la Ambasada Rusiei CRIMINALE!

  • Imnul Romaniei

    Din 89 in coace ciuma rosie a distrus tara,ceea ce nu a terminat de distrus ciuma rosie a continuat sa distruga holera galbena. Deh …l- ati ales pe dulapul mutalau johanis ca un roman nu era bun dar l- ati si reales pe dulapul mutalau johannis ca recunostinta pentru merite deosebite cat a distrus tara si nu a facut nimic in primul .mandat,acum in al 2 lea mandat nemtalaul si slugile lui ne saluta pe toti cu kurul ca el trebuie sa fie sluga ca spera la nato,doar a fost rechemat la tronul Romaniei,a fost reales el a inteles ca este singurul care merita si este foarte util,romanii prosti il iubesc pe acest dobitoc pentru meritele lui???!!!De 33 de ani numai spre prapastie mergem numai idiotenii inventeaza PCR si PNL, holerele rosii si galbene ca sa ne distruga. Idiotenia cu cash- ul, legea porcului ,pedepsirea celor care manifesta ura fata de politicieni ,cum voiau golanii sa puna prag la abuzul in serviciu de la 200.000 lei in sus si alte rahaturi. Ei, de toate mizeriile astea din 89 incoace eu spun ca de vina este doar SOSOACA,nimeni altcineva,numaiSosoaca este singura vinovata.

  • @prostălan sărac

    Bovina nesimțită e crescută de Adrian Năstase și vântură poeziile lui WC Tudor.
    Șoșoacă consumă rahat și atât.

  • Si tu prostule consumi aerul nostru,ne poluezi aerul curat ,dispari, de idioti ca tine societatea normala nu are nevoie,idiot te- a facut ma- ta idioata.

  • @bolșevic beșinos

    Impotent ratat, grasa asta mai adună două labe ca tine până la alegeri.
    Despre ce societate normală vorbești canalie? Vaca proastă și mincinoasă e normală?!? 🙂

  • Du- te- n pi- zda ma- ti ka- kat de canal imputit ce esti , te ft in gura pe tine si pe ma- ta vaca care te- a fatat! Lasa ca aflam noi cine te plateste, aflam noi cine esti,maaars drogatule, DROGATULE ,GUNOIULE DE SALUBRIS!

  • @labagiu impotent

    Bețivan ratat, s-a lămurit lumea cu vaca ta sovietică!!

    Prostovanii săraci vor rămâne exact așa!!! Vei afla gustul râmelor, boșorog patetic, imbecil sovietic! :)))))))))

  • Baaaa frustratule esti obsedat de sovietici si bolsevici animale. Ma- ta cur- va te- a facut din flori cu un bolsevic sovietic? Ai ura impotriva lor du – te si ii omoara, noi ,tot poporul vrem bune relatii cu RUSIA. Suuuuus Sosoaca! Suuuus Sosoaca! Sosoaca presedinta Romaniei!

  • @bolșevic beșinos

    Șoșoacă susține furtul sovietic, boșorog bolșevic. Ultima voastră speranță e să furați la fel ca în ’45.

    Voi poporul ești o labă săracă!

  • ,,S-a mai spulberat o teorie a conspirației. Acum e oficial: „Aurora boreală” HAARP
    https://www.activenews.ro/images/articole/185456.jpg
    În legătură cu Aurora Boreală despre care am scris și aseară aici, văzută ieri din România și Ungaria, precum și din mai multe țări europene – fenomen polar specific celor doi poli magnetici ai Pământului, Artica și Antarctica nu la paralela 45 și mai jos, Croația, Bulgaria, Grecia, Italia – acum este și oficial:
    Pe site-ul programului HAARP al Universitatății Fairbanks din Alaska a fost postat un anunț in care publicul este inștiințat despre un program de cercetare efectuat in perioada 4-7 noiembrie 2023.
    «Programul de cercetare HAARP va desfășura o campanie de cercetare în perioada 4-7 noiembrie pentru a studia strălucirea artificială a aerului și undele radio de frecvență foarte joasă/frecvență extrem de joasă (VLF/ELF). Obiectivele principale ale acestei campanii de cercetare sunt de a înțelege mai bine mecanismele din ionosferă care produc emisii optice și de a investiga dacă anumite tipuri de unde din ionosferă pot amplifica undele VLF/ELF. Experimente suplimentare vor căuta să determine dacă sateliții pot folosi undele de plasmă în ionosferă pentru detectarea și evitarea coliziunilor. (…)
    The High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) este un program științific care vizează studierea proprietăților și comportamentul ionosferei.» Important… «Unitatea de cercetare HAARP a fost transferată la data de 11.08.2015 de la Forțele Aeriene ale Statelor Unite către Universitatea Fairbanks din Alaska.» mai multe pe site-ul programului HAARP al Universității. https://haarp.gi.alaska.edu/
    Părerea mea personală, de conspiraționist înrăit este că Universitatea a făcut anunțul că urmează un experiment, pentru că indiferent in ce a constat experimentul real acesta era de o asemenea amploare și dimensiune incât nu putea fi ascuns de ochii lumii. Așa că l-au ascuns la vedere.
    foto 1 anuțul de pe site-ul Universității Fairbanks ; foto 2 – 12 imagini cu Aurora Boreală vizibilă din România (sursa: Meteo Tulca-Bihor).’’ https://www.activenews.ro/opinii/S-a-mai-spulberat-o-teorie-a-conspiratiei.-Acum-e-oficial-Aurora-boreala-HAARP-185456

  • Mihai, ai prins Wi fi la Socola?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`