Prima pagină » Actualitate » Claudiu Târziu, senator AUR, în Studioul BZI LIVE: „Am promovat zeci de proiecte legislative, dar niciunul nu a fost adoptat de Parlament” – VIDEO
Claudiu Târziu, senator AUR, în Studioul BZI LIVE: „Am promovat zeci de proiecte legislative, dar niciunul nu a fost adoptat de Parlament” - VIDEO

Claudiu Târziu, senator AUR, în Studioul BZI LIVE: „Am promovat zeci de proiecte legislative, dar niciunul nu a fost adoptat de Parlament” – VIDEO

12 iul. 2022, 14:41,
în Actualitate

Claudiu Târziu, senator AUR, a fost prezent astăzi, 12 iulie 2022, în Studioul BZI LIVE, unde a discutat despre situaţia actuală din România, dar şi despre activitatea Alianţei pentru Unirea Românilor.

Unul dintre liderii AUR a transmis faptul că partidul pe care îl reprezintă a promovat zeci de proiecte legislative, însă niciunul nu a fost aprobat în Parlament. Claudiu Târziu acuză guvernanţii că nu vor legi pentru români, ci au în vedere doar să prăbuşească statul de drept.

„AUR a promovat peste 70 de proiecte legislative într-un an jumătate. Niciunul nu a fost adoptat în Parlament. Nimeni nu ajută AUR pentru că la final să spună că AUR nu a făcut nimic. AUR ştie că românii nu sunt proşti, ei văd ce facem noi şi reţin toate propunerile noastre bune pentru familie, libertate. Tot ce-am spus noi este repetat şi recertificat de la Guvern. Acum nu mai suntem noi într-o eroare. Lucrurile sunt văzute de români şi sunt apreciate. În timpul ăsta, România se prăbuşeşte, noi avem propunerile pentru romani ca să ieşim din criza economică, demografică, educaţiei. Toate acestea au fost blocate. Guvernanţii preferă ca ţara să rămână în criză şi să sufere românii doar pentru a nu face jocul AUR. Ei nu au înţeles că am vorbit serios când am spus că orice proiect bun pentru români va fi susţinut de AUR şi orice proiect rău va fi blocat de AUR. Noi am făcut lucrurul ăsta. Ei trebuiau să se comporte la fel. Trebuiau să accepte proiectele bune pentru români ale AUR. Noi avem echipă. Dacă nu ni se permite asta acum, ni se va permite în 2024 când vom fi la guvernare”, a transmis Claudiu Târziu, lider AUR.

Ce spune Claudiu Târziu despre situaţia din România

Senatorul Claudiu Târziu a menţionat pentru BZI LIVE că în momentul de faţă sunt două războaie pe teritoriul ţării noastre: unul româno-român şi unul între suveraniști şi globalişti. Actuala clasă politică continuă să schimbe firescul şi vor să-i îndepărteze pe români de Dumnezeu, spune reprezentantul AUR.

„Problema mare este că noi avem de-a face cu două războaie: româno-român şi unul între românii conştienţi de ce se petrece astăzi (suveraniști) şi globalişti. Cel mai crâncen este astăzi româno-român – clasei de îmbogăţiţi, politicieni amestecaţi cu infractori şi mafia este împotriva poporului român şi ea face tot ce poate pentru a atrage resursele şi a le folosi în interesul propriu pentru a domina şi folosi acești cetățeni. Urgenţa este să-i eliminăm şi să salvăm România. Aş pune preţ pentru oamenii din România şi oamenii plecaţi de care avem mare nevoie. În fapt, ei nu sunt de capul lor, ei sunt înscrişi în cel de-al doilea război, cel al globaliştilor cu suveraniștii. Dacă până de curând, am avut de a face cu un comunist materialist care a pus problema brutal: ori eşti cu mine, ori împotriva mea – comunismul a falimentat – astăzi avem de a face cu o nouă versiune pentru că schimbă mentalităţi şi vine pe latura culturală şi îi îndepărtează de Dumnezeu şi de firescul lucrurilor. Asta urmăresc globaliştii. Războiul cu o miză enormă, de pe urma căruia nu va mai exista lumea aşa cum o ştim”, a mai spus Claudiu Târziu, în exclusivitate pentru BZI LIVE.

Mai mult decât atât, Claudiu Târziu spune că românii nu vor mai suporta guvernanţi care să nu slujească cauza naţională şi interesele statului și în cele din urmă vor reacționa.

„Românii au dreptul să fie conduşi de oameni buni, au dat semnalul că nu vor să suporte oamenii răi la infinit şi reacţionează prin anticorpii care suntem noi. Ei au făcut posibilă mişcarea AUR. Prin noi sunt acuzaţi toţi românii că noi slujim cauza naţională. Ei sunt văzuţi ca talibani religioşi, fascişti. Culmea este ca în AUR nu există niciun criteriu etnic sau religios. Între noi există toate naţiunile conducătoare, membri germani, unguri, ruşi lipoveni, evrei, iar majoritatea covârşitoare sunt români. Dar nu suntem un partid cu o ură pentru celelalte neamuri pentru că noi ne iubim istoria, familia”, a conchis reprezentantul AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *