Prima pagină » Local » Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă: Dețin informații care ar putea distruge NATO și jumătate din Uniunea Europeană
Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă: Dețin informații care ar putea distruge NATO și jumătate din Uniunea Europeană

Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă: Dețin informații care ar putea distruge NATO și jumătate din Uniunea Europeană

21 dec. 2021, 13:18,
în Local

Scandalul în care este implicată senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă a continuat şi în această zi. Șoșoacă le-a spus magistraţilor care anchetează dosarul penal legat de agresiunea unui om al legii de către Silvestru Șoliacă, faptul că totul a fost orchestrat pentru că deține informaţii care ar distruge NATO și jumătate din Uniunea Europeană.

Vă aducem aminte faptul că totul a început în momentul în care o echipă de jurnalişti italieni s-au prezentat la cabinetul de avocatură al senatoarei pentru a realiza un interviu. Totuşi, a fost chemată poliţia, iar Silvestru Șoșoacă este acuzat că ar fi lovit un om al legii.

Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă susţine că deține informaţii care ar distruge NATO și jumătate din Uniunea Europeană

Prezentă la Tribunalul Sectorului 1, Diana Șoșoacă a oferit mai multe argumente în favoarea soţului ei care este anchetat pentru ultraj şi este sub control judiciar. Senatoarea de Iași i-a explicat magistratului că totul este o făcătură şi că totul a fost declanşat pentru că are informaţii care, dacă ar fi făcute publice, ar distruge NATO și jumătate din Uniunea Europeană:

”În Parlamentul ăla nu sunt singură, sunt foarte mulți parlamentari care mă susțin din spate. Sunt amenințați, le este viața pusă în pericol, pentru că mă susțin, pentru că mi-au dat informații despre ceea ce se întâmplă la grupurile lor, de felul în care se discută în comisii și cum sunt votate și se fac rapoartele. Îmi dau inclusiv informații din SRI și SIE cu acțiuni împotriva statului român. Dețin informații, care, dacă vi le-aș da acum, aș distruge o parte din Uniunea Europeană, o parte din NATO. Atenție! De aceea sunt atacată în acest fel.” – a declarat Șoșoacă.

De unde a pornit scandalul în care a fost implicat Silvestru Șoșoșoacă

Întreg scandalul a pornit în momentul în care trei jurnaliști italieni s-au prezentat la cabinetul de avocatură al Dianei Șoșoacă pentru a realiza un interviu. După mai multe discuții, Diana Șoșoacă a anunțat poliția spunând că jurnaliștii sunt dubioși și că îi vrea afară din sediu. Polițiștii veniți la fața locului au încercat să aplaneze scandalul. Oamenii legii susțin că Silvestru Șoșoacă i-a agresat. În cauză s-a întocmit un dosar penal, iar soțul senatoarei de Iași a fost pus sub control judiciar. Totuși, Șoșoacă are o altă variantă despre cum au decurs lucrurile:

Sunt presiuni. S-a încălcat grav codul de procedură penală. În primul rând nu există nicio stare fde urgentă. Nu a fost lovit nimeni în afară de mine. Deși am dat declaraţie la poliţie, noi am plecat pentru că aveam camere rezolvate, sâmbătă am găsit nenumerate mesaje şi apeluri de la Secția 1 Poliție pentru că doamna procuror solicitate să fiu audiată sâmbătă dimineaţa la 8. Am spus, care este urgenţa? Păi eu sunt bătută de o jurnalistă şi ne acuzaţi de ultraj. I-am spus că sunt plecată şi mă întorc luni. I-am spus că nu trebuie să ştie unde sunt şi că ne vedem luni. Am vorbit cu doamna procurori, era foarte impacientată să vedem unde suntem. (…) spunea Diana Șoșoacă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *