Prima pagină » National » Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă, despre aderarea României la spațiul Schengen: „Vom avea de-a face cu trafic de droguri, proxenetism și pedofilie” – VIDEO
Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă, despre aderarea României la spațiul Schengen: „Vom avea de-a face cu trafic de droguri, proxenetism și pedofilie” - VIDEO

Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă, despre aderarea României la spațiul Schengen: „Vom avea de-a face cu trafic de droguri, proxenetism și pedofilie” – VIDEO

10 mart. 2023, 13:09,
în National

Președintele S.O.S. România a venit în Studioul BZI LIVE astăzi, 10 martie 2023, pentru a discuta adevăratele probleme ale României. Printre subiectele abordate de Diana Șoșoacă a fost și aderarea statului român la spațiul Schengen.

Senatorul de Iași afirmă că țara noastră nu are de pierdut foarte multe lucruri dacă nu este admisă la acest spațiu, ci dimpotrivă.

Diana Șoșoacă, despre aderarea României la spațiul Schengen

Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă, susține că România nu trebuie să intre în Schengen pentru că vor fi probleme enorme cu traficul de droguri, proxenetismul și pedofilia. La polul opus, președintele S.O.S. afirmă că singurii prejudiciați sunt transportatorii care stau cu orele în vămi.

„Schengen-ul nu este un eşec, îmi pare rău pentru transporatorii romani că sunt singurii prejudiciaţi. Mai ţineţi minte că a fost cu testul Covid-19. Firmele de transport nu aveau buget, săracii stăteau de 48 de ore în vamă. Am sunat şi i-am pistonat peste tot. Dacă vrei, se poate. Avem un parlament care nu-şi merită numele. Sunt şi excepţii, dar o majoritate covârşitoare e sub orice critică. Eu am devenit imună, nu-mi dau seama dacă s-a trecut un prag sau nu că este o obişnuită. Oamenii de bun simț trebuie să se ducă dincolo. Cum să ne conducă un preşedinte care nu-şi poate demonstra averea, să ne conducă plagiatori. Dacă plagiezi, este furt intelectual. Noi muncim zi şi noapte şi vine altul şi ne ia tot, copiază. Dacă tu accepţi să fii condus de oameni care fură idei, în străinătate despăgubirile sunt de milioane de dolari. Statul român dă bani pe învăţământ, investeşte, sunt bani munciţi, ca să ce.

Veniţi în politică şi schimbaţi fata politicii, se poate. Facem curăţenie. Schengen-ul nu este ok pentru România. În afară de transportatori, în rest vom avea de a face cu trafic de droguri, la un nivel cu mult mai mare ca acum. În România nu există şcoli unde nu sunt droguri. Vin părinţi la mine şi îmi cer ajutorul. Proxenetism, pedofilie. Să vedeţi ce este în Bucureşti, în Centrul Vechi, unde poliţiştii sunt cei care intermediază copii de 8-9 ani străinilor care vin şi se distrează în bordeluri. Secţia de acolo ştie ce se întâmplă, este dramatic. Nu mai vorbesc de consum de alcool. De ce nu ni-l dau nouă? Pentru că a fost obiectul de şantaj al României. Austria a cerut să recunoaştem Kosovo pentru Schengen. Kosovo este Serbia. Când noi vom recunoaşte Kosovo s-a terminat cu Transilvania. Se urmăreşte ca să avem soarta Iugoslaviei, se vrea împărţirea României în 5”, a transmis Diana Șoșoacă la BZI LIVE.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`