Prima pagină » Local » Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă, declaraţii năucitoare: Echipa de jurnaliști ar fi putut să fie coordonată de la spate. Poate au plantat droguri în biroul meu. Sunt doamna de fier a României

Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă, declaraţii năucitoare: Echipa de jurnaliști ar fi putut să fie coordonată de la spate. Poate au plantat droguri în biroul meu. Sunt doamna de fier a României

13 dec. 2021, 14:14,
în Local

Diana Șoșoacă, senator de Iași, a transmis un mesaj de ultimă oră legat de faptul că soțul acesteia care este anchetat penal pentru ultraj. Vorbim despre faptul că în aceste momente oferă mai multe declarații la sediul Parchetului Sectorului 1. Aceasta a spus că echipa de jurnalişti de la Rai 1 ar fi putut planta tehnică de comunicații sau chiar droguri la sediul cabinetului de avocatură.

Dumitru Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă se află în aceste momente cu procurorii pentru a da declarații pentru infracțiunea de ultraj la adresa unui polițist care a intervenit în sesizare.

Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa procurorului care anchetează dosarul de ultraj al soțului

Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă a declarat faptul că procuroarea care anchetează plângerea de ultraj are abateri grave de la lege. Aceasta susține că mai mulți jandarmi au fost prezenți duminică la locuința celor doi în condițiile în care, pentru o asemenea acțiune este necesară intervenția Parlamentului Româmiei. Așadar, aceasta a explicat ceea ce a vorbit cu procuroarea care dorea cu insistență să afle locația în care se află:

„Sunt presiuni. S-a încălcat grav codul de procedură penală. În primul rând nu există nicio stare fde urgentă. Nu a fost lovit nimeni în afară de mine. Deși am dat declaraţie la poliţie, noi am plecat pentru că aveam camere rezolvate, sâmbătă am găsit nenumerate mesaje şi apeluri de la Secția 1 Poliție pentru că doamna procuror solicitate să fiu audiată sâmbătă dimineaţa la 8. Am spus, care este urgenţa? Păi eu sunt bătută de o jurnalistă şi ne acuzaţi de ultraj. I-am spus că sunt plecată şi mă întorc luni. I-am spus că nu trebuie să ştie unde sunt şi că ne vedem luni. Am vorbit cu doamna procurori, era foarte impacientată să vedem unde suntem.

Mi-a spus că sunt probleme cu dosar. Eu i-am spus că nu sunt probleme şi că am văzut declaraţia poliţistului. Eram pe proprietatea mea, poliţiştii nu au făcut nimic şi în loc să anchetaţi poliţiştii, mă anchetaţi pe mine? M-a întrebat dacă putem să ne vedem luni la 12 şi i-am spus că vedem. Uluitor că după acest moment am intrat într-o zonă fără semnat iar duminică mi-au intrat mesajele. Duminică, femeia de serviciu s-a trezit cu 6 jandarmi la uşa mea fără mandat fără să treacă prin Parlament aşa cum este normal. Dacă procuroarea a dat ordinul acesta înseamnă că a încălcat grav procedura şi mă voi adresa penal. Soţul şi-a pierdut conştiinţa câteva secunde, nu își aduce aminte nimic”, a explicat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă consideră că există probabilitatea ca jurnaliștii să fi pus droguri în casa ei

De altfel, Diana Șoșoacă a afirmat faptul că există probabilitatea ca jurnaliștii să nu fie ceea ce au declarat și că aceștia ar fi putut pune droguri sau aparatură audio în propria locuință. Senatoarea de Iași a menționat faptul că a chemat deja o echipă de specialitate pentru a verifica locația:

„Jurnaliştii au vrut să ne ia interviu cu privire la situaţia cu vaccinarea în România. I-am primit, am fost de credință. Ne-au trimis cele trei întrebări, am stabilit că interviu. Consider că a fost o înscenare şi că această echipă a fost coordonată din spate. Eu am solicitat să vină o echipă să verifice cabinetul de avocatură. Este posibil să fi pus, echipa, droguri în cabinet sau aparatură de înregistrare. Soțul meu nu avea cum să lovească pe poliţist. Trei poliţişti au sărit pe soţul meu și i-au pus mâna în gât. Normal, anchete de acest fel nu trebuie să aibă surse să vorbească la adresa mea. Este o manipulare şi mă aștept la ce este mai rău. Mă aștept să fie reținut. Diana Șoșoacă este doamna de fier a României. a explicat Diana Șoșoacă, senator de Iași”, a conchis senatoarea de Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *