Prima pagină » Local » Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă a răbufnit după ce a refuzat invitația pentru a petrece revelionul la un post de televiziune: ” Eu sunt Avocat, Senator al României ”
Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă a răbufnit după ce a refuzat invitația pentru a petrece revelionul la un post de televiziune: '' Eu sunt Avocat, Senator al României ''

Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă a răbufnit după ce a refuzat invitația pentru a petrece revelionul la un post de televiziune: ” Eu sunt Avocat, Senator al României ”

03 ian. 2022, 09:20,
BZI.ro, în Local

Diana Șoșoacă a explicat, pe o reţea de socializare de ce a refuzat invitația de a petrece revelionul la un post de televiziune. Senatoarea de Iași a menţionat faptul că i s-a cerut testarea şi că totul a fost o trădare națională.

Nu este primul scandal în care este implicată senatoarea, în ultimele săptămâni apărând în atenţia publică mai multe evenimente în care a fost implicat soțul ei.

 

Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă a explicat de ce a refuzat să petreacă revelionul la televizor

Într-o intervenţie pe o reţea de socializare, senatoarea de Iași a menţionat faptul că, pentru a apărea în noaptea de revelion la televizor, televiziunea în cauză i-a cerut să se testeze. Diana Sosoacă a precizat faptul că nu a putut să facă acest lucru mai ales că ea luptă împotriva ” plandemiei ”.

„Mă bucur din suflet că am refuzat să particip la o asemenea trădare națională!

1. Mi s-a impus testare: adică eu lupt împotriva plandemiei și mascaradei, împotriva testării care nu testează nimic, decât pompează bani în buzunarele politicienilor, și eu să accept testarea ca să particip la o emisiune pt distracție la TV?

2. Nu sunt artistă! Eu sunt Avocat, Senator al României şi demnitatea funcției îţi impune anumite limite. Ce au ales alții, este fix problema lor şi punctul lor de vedere.

3. Lupt împotriva unor specimene politice care au furat și înstrăinat bogățiile tării, au desființat industria și agricultură, zootehnia, etc , lupt împotriva unor mizerii care calcă în picioare Constituția şi drepturile şi libertăţile cetăţeneşti și să aplic dubla măsura?????? Să mă cert cu ei și să le fac plângeri penale, pentru apărarea Poporului român, ca mai apoi să dansez cu ei și să râd????? Adică să îmi trădez principiile și luptă? Și, mai ales, Poporul român?

Cum au putut alții? Este fix treaba lor şi imaginea lor în faţa voastră! EU AM ALES VERTICALITATEA ŞI INTRANSIGENTĂ!”, scrie Șoșoacă.

Diana Șoșoacă este cunoscută în spaţiul public pentru opiniile contrare în legătură cu testarea, vaccinarea sau COVID-19.

Soţul Dianei Șoșoacă anchetat penal după ce ar fi lovit un poliţist

Pe de altă parte, în scandaluri a fost implicat și Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă. Acesta este anchetat penal după ce ar fi lovit un poliţist. Bărbatul a fost pus sub control judiciar. Totul a pornit în urmă cu câteva săptămâni când în cabinetul de avocatură a Dianei Șoșoacă au venit trei jurnalişti italieni.  După ce a refuzat să mai facă interviul, Șoșoacă a chemat poliţia la fața locului.

”în data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanșat un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 4. În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt”. spuneau oamenii legii la acea dată

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *