Prima pagină » Radio » Actualitate » Semnificația „liniei înger” din palmă. Cei care o au sunt norocoși
Semnificația

Semnificația „liniei înger” din palmă. Cei care o au sunt norocoși

10 oct. 2019, 10:43,
BZI.ro, în Radio

Semnificația „liniei înger” din palmă. Acea linie din palmă paralelă cu „linia vieții” este foarte rară. Deoarece este întâlnită la foarte puține persoane, se spune că cei care o au sunt într-adevăr norocoși.

Chiromanția este o practică veche de mii de ani și timp ce unii o numesc știință, alții o numesc superstiție. Numerosi doctori și psihologi sunt de părere că mâna poate da informații importante despre caracterul unei persoane, sănătatea ei și starea sa psihică.

Specialiștii în chiromanție o numesc o „linia înger”, deoarece se crede că oamenii la care este întâlnită au un înger păzitor care ii ajută în situații dificile.

„Linia înger” apare în cazuri rare, însă este foarte puternică. O poți vedea, de obicei, în palma stângă și se formează când un membru al familie sau un prieten apropiat moare. Linia simbolizează faptul că acea persoană este alături de tine și te veghează.

Semnificația „liniei înger” din palmă

Se spune despre aceste persoane că trec cu ușurință peste orice obstacol. Mai mult au noroc în dragoste și în viață. Totodată, „linia înger” mai este cunoscută și drept „Linia Îngerului Păzitor” sau „Linia lui Marte”. Se spune despre persoanele care o au că supraviețuiesc în caz de accidente sau calamități. Mai mult, sunt sănătoase și nu au probleme financiare.

Linia Îngerului Păzitor este paralelă cu linia vieții. Locul în care se intersectează reprezintă vârsta pe care o aveai când ai pierdut acea persoană dragă.

Dacă aveți „linia înger” la mâna dreaptă, ea reprezintă răsplata pentru faptele bune pe care le-ați făcut. Când este la mâna stângă, reprezintă darul și protecția pe care persoana respectivă le-a primit chiar de la naștere.

Dacă în trecut, chiromanția – cititul în palmă – era percepută drept o practică la care foarte mulți aderau, în zilele noastre ea este o pseudoștiință, fiind văzută și ca o superstiție de către cele mai multe persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *