Prima pagină » Sport » Semnal de alarmă tras la CFR Cluj, după înfrângerea cu UTA: „În ritmul ăsta pierdem campionatul, Europa, tot!”
Semnal de alarmă tras la CFR Cluj, după înfrângerea cu UTA:

Semnal de alarmă tras la CFR Cluj, după înfrângerea cu UTA: „În ritmul ăsta pierdem campionatul, Europa, tot!”

24 nov. 2020, 02:00,
în Sport

CFR Cluj a fost învinsă, scor 0-1, de UTA Arad în etapa a 11-a a Ligii I, meci la finalul căruia fundașul Andrei Burcă a tras un semnal de alarmă.
Stopperul, revenit în echipă după o perioadă în care a fost indisponibil din cauza testului pozitiv la COVID-19 avut, a transmis că înfrângerea cu UTA trebuie să reprezinte un moment de „trezire” pentru echipă, altfel obiectivele propuse pe toate planurile sunt în pericol.

Andrei Burcă, semnal de alarmă tras după 0-1 cu UTA Arad

„Nu am reușit să băgăm mingea în poartă, cam asta ar fi explicația pentru înfrângere. Ei au avut o ocazie și ne-au dat gol. Am pierdut al doilea meci acasă, trebuie să tragem un semnal de alarmă, pentru că nu putem să ne obișnuim așa! Momentul ăsta trebuie să ne dea de gândit… Cum jucăm noi în Europa și profităm de fiecare ocazie, așa fac și alții când joacă împotriva noastră în campionat. Trebuie să ne dăm viața pe teren, pentru că, în ritmul ăsta, pierdem Europa, pierdem și campionatul, pierdem tot!”, a declarat Andrei Burcă după meci.

După înfrângerea cu UTA, pentru CFR Cluj urmează meciul cu AS Roma, din etapa a patra a grupelor Europa League, partidă considerată de Andrei Burcă dificilă:

„În tur (0-5, în Italia) nu am putut juca, am fost cu COVID. I-am studiat cât am putut. Roma pare o echipă foarte, foarte bună!”

Înaintea jocului de la Cluj cu Roma, programat joi, de la 22:00, CFR Cluj este pe locul 3 în grupa de Europa League, cu 4 puncte, la egalitate cu ocupanta poziției secunde, Young Boys Berna. Liderul grupei A este formația capitolină, cu 7 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *