Prima pagină » Cancan » Selly, cuvinte dure la adresa lui Irinel Columbeanu. ”Șmecherie, dar ți le și cauți”

Selly, cuvinte dure la adresa lui Irinel Columbeanu. ”Șmecherie, dar ți le și cauți”

11 dec. 2023, 08:30,
în Cancan

Selly este unul dintre cei mai populari și prosperi tineri din țara noastră, în timp ce Irinel Columbeanu este recunoscut pentru fosta avere de milioane de euro, vila din Izvorani, relațiile cu femeile tinere pe care le-a avut și, recent, pentru situația sa financiară precară în care se află.

Afaceristul care a avut în trecut o avere considerabilă a trecut printr-o transformare rapidă și dramatică, surprinzând pe toată lumea, deoarece nimeni nu anticipa că un individ atât de bogat ar ajunge acum să locuiască într-un azil.

Selly, cuvinte dure la adresa lui Irinel Columbeanu

Cu toate că au existat mulți care au simțit compasiune față fostul milionar, odată ce situație sa financiară a devenit publică, au fost și persoane care cred că, de fapt, Irinel Columbeanu și-a creat această situație singur. Printre aceștia se numără și Selly. Influencerul a abordat recent, pe platformele online, problema cu care se confruntă Irinel Columbeanu, fără a fi prea delicat în ceea ce-l privește pe afacerist.

Tânărul afirmă că, în realitate, Irinel Columbeanu acum culege consecințele exceselor făcute de-a lungul anilor, atât în afaceri, cât și în viața personală și amoroasă. Opinia sa este că Irinel Columbeanu ar fi trebuit să fie mai chibzuit imediat ce a ajuns să aibă în conturi doar un milion de euro.

Aceasta nu a fost o perspectivă pe care și-a imaginat-o, deoarece nu și-a anticipat o bătrânețe de acest fel. Situația îl determină acum să trăiască într-un azil, într-o situație limită, fiind urmărit de ghinion, deoarece tot ceea ce a avut s-a pierdut în zadar.

„Ploua și a pierdut 150 de milioane de euro. A plouat în beton. Dacă a fost așa relaxat și în anii ăia, înțeleg cum i-a pierdut. E nașpa să fii numit fost om de afaceri. E aiurea să pierzi atât. Eu la 1 milion rămas ziceam că gata, mă retrag și aia e. Pe plan personal el nu s-a oprit din extravaganțe. El a dat foarte mulți bani pe femei. El nu știa câți bani are, era greu să le evalueze și cred că prețurile la imobiliarele lui au scăzut fix atunci. Pare că a fost blestemat. Eu mă opream la 1 milion și îmi trăiam viața (…). Chiar ghinion a avut omul ăsta. Uite cum era și cum a ajuns azi.

Cine a fost omul ăsta, câți bani a avut”, a spus Selly, într-un vlog de-al lui.

Selly a vorbit și despre relațiile amoroase ale lui Iri

Tânărul este de părere că Irinel Columbeanu a ajuns în faliment și din cauza preferinței sale constante pentru femei mai tinere, cu care a avut și greșeli, conform opiniei sale. În ceea ce o privește pe Monica Gabor, mama fiicei fostului milionar și persoana cu care a avut o relație extrem de controversată, Selly afirmă că ea și-a gestionat viața așa cum a considerat necesar.

Cu alte cuvinte, a intrat în viața lui Irinel Columbeanu în momentul în care acesta era la apogeu și îi putea oferi tot ceea ce își dorea, iar acum a ieșit exact în momentul potrivit, înainte de faliment, și și-a construit o viață prosperă în America.

„Șmecherie, dar ți le și cauți când ai 50 de ani și te însori cu una de 18 ani. (…) Râdeam noi, dar ajungem și noi la bătrânețe. Monica a avut noroc, a intrat când trebuie și a ieșit tot când trebuie. A luat-o pe Monica de la 18 ani. De la 18 ani, mă, auzi. El câți ani aveai el aici? 18 ani și 50 de ani. I-a plăcut tinerețea, prospătura. Dar el ce se aștepta să se întâmple? Fata asta avea toată viața împreună, era clar că nu o să dureze și nu o să stea cu el”, a mai spus Selly despre Irinel Columbeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024