Prima pagină » Cancan ultimă oră » Selly are un tată bugetar care va fi promovat șef de direcție. Cum a reușit în politică Jean Liviu Șelaru
Selly are un tată bugetar care va fi promovat șef de direcție. Cum a reușit în politică Jean Liviu Șelaru

Selly are un tată bugetar care va fi promovat șef de direcție. Cum a reușit în politică Jean Liviu Șelaru

30 ian. 2020, 15:15,
în Cancan ultimă oră

Tatăl lui Selly, idolul adolescenților din online, este bugetar, bine implicat în politică, și urmează să cunoască și el succesul, după fiul său. Andrei Șelaru, cum se numește în realitate influencer-ul Selly, învață la un liceu din Craiova, iar alături îl are pe tatăl său, Jean Liviu Șelaru.

Acesta este angajat al Direcției Silvice Dolj, iar surse din PNL Dolj dau ca sigură promovarea acestuia la conducerea direcției, arată publicația Lumea Politică.

Selly a devenit cunoscut de ceva timp pe YouTube. Canalul său are 2,5 milioane de abonați. Tânărul a lansat trupa 5gang iar ultima piesă are 9,5 milioane de vizualizări. În decembrie, Andrei și trupa sa au lansat filmul „Un altfel de Crăciun” care a fost vizionat de 150.000 de oameni în primul week-end. Frecvent, postările lui Selly de pe YouTube atrag peste un milion de vizualizări.

El beneficiază și de suportul colegilor din 5Gang. Gami, Pain sau Diana sunt modele pentru milioane de copii și adolescenți iar mesajele lor ajung la întreaga generație. Milioane de euro ajung la tânărul care susține anul acesta examenul de bacalaureat, bani făcuți din vizualizări și reclame. Lumea Politică citează surse din PNL Dolj care susțin că Jean Liviu Șelaru, tatăl lui Selly, urmează să fie promovat în scurt timp. Liviu Șelaru lucrează la Direcția Silvică Dolj, la compartimentul de împăduriri și investiții.

Tatăl lui Selly urmează să fie promovat la conducerea acestei instituții. Mutarea va fi făcută în contextul în care după preluarea guvernului de către PNL, conducerile instituțiilor deconcentrate sunt înlocuite de oamenii actualului partid aflat la guvernământ. Jean Liviu Șelaru În prezent, Liviu Șelaru este implicat în achizițiile publice ale Direcției Silvice Dolj.

Ultima dată, în urmă cu doi ani, numele său apărea în anunțul de participare pentru atribuirea unui contract de 540.000 de lei pentru împădurirea unor suprafețe de teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`