Prima pagină » Cancan ultimă oră » Selly are planuri mari alături de Smaranda. Artistul vrea să devină tată în viitorul apropiat

Selly are planuri mari alături de Smaranda. Artistul vrea să devină tată în viitorul apropiat

08 ian. 2024, 22:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Selly și Smaranda formează un cuplu de ani buni, de pe vremea când erau elevi de liceu. Astfel, au crescut și au evoluat împreună, fiecare într-un alt domeniu: el este persoană publică, ea studiază medicina. Însă, tocmai pentru că sunt diferiți ar rezistă relația lor, spunea Selly în urmă cu ceva timp.

Și nu doar că rezistă, dar cei doi au și planuri mari de viitor, cel puțin asta a declarat el recent, în cadrul unui interviu oferit pentru Cancan.

Selly vrea să devină tată înainte de 30 de ani

Pentru că are în jurul lui prieteni care s-au pus deja la casele lor și au devenit și părinți, Selly a vorbit și el despre viitorul vieții personale.

Tânărul spune că se vede tată și își dorește să devină curând părinte. Însă, nu se grăbește, căci încă sunt alte lucruri mai importante.

Dar menționează că în vreo cinci ani, atunci când și iubita sa va termina de studiat, cu siguranță, se vor gândi să devină părinți și vor începe să lucreze la asta.

„Reporter: Având în vedere că ai văzut cam cum este trăită această experiență de către alți oameni, te-ai vizualiza tată?

Selly: Evident că da, dar e devreme, poate la 27-28 de ani, în cinci ani, cam așa.

Reporter: Aștepți să termine Smaranda facultatea și rezidențiatul?

Selly: Da. Nu acum, dar da, mi-aș dori să fiu tată.”

Iar dacă pe plan personal dorințele lui Selly se întind pe o perioadă de câțiva ani

Iar dacă pe plan personal dorințele lui Selly se întind pe o perioadă de câțiva ani, atunci când vine vorba de carieră, tânărul i-a totul treptat și spune că, deocamdată, se gândește doar la ce reușite va bifa anul acesta, căci are multe proiecte.

„Reporter: Pe 2024 ce rezoluții ai?

Selly: Vreau să continui cu vloggurile, Buzz House funcționează senzațional, trebuie să mai facem încă două sezoane pe 2024, festivalul să meargă bine, asta e principala preocupare, este pe 11-13 iulie.

Și vorbim și de niște filme.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *