Prima pagină » Cancan » Selina, iubita lui Victor Slav, are o atracție fenomenală pentru copii. Ce relație are cu Sofia, fiica lui Victor

Selina, iubita lui Victor Slav, are o atracție fenomenală pentru copii. Ce relație are cu Sofia, fiica lui Victor

12 nov. 2021, 12:41,
în Cancan

Recent, au apărut noi detalii cu privire la Selina, iubita lui Victor Slav, toate acestea fiind dezvăluite chiar de către vedeta TV. Victor și Selina se iubesc de doi ani de zile, însă fostul „băiat de la Meteo” a preferat să păstreze discreția asupra vieții personale. Mai mult, se pare că iubita lui Victor se înțelege de minune cu Sofia, fiica acestuia.

Victor Slav și Selina, iubita lui, formează un cuplu de mai bine de doi ani de zile și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Iar acest lucru l-a mărturisit chiar prezentatorul TV, care de altfel este destul de zgârcit când vine vorba de viața privată. De această dată, fostul „băiat de la Meteo” și-a deschis sufletul și a vorbit despre femeia care îl face fericit zi de zi! În ceea ce privește viața profesională, recent, Victor a înlocuit-o pe Ilinca Vandici la cârma emisiunii Bravo, ai stil, care a avut probleme de sănătate.

Selina, iubita lui Victor Slav

De când formează un cuplu, Victor Slav și Selina au preferat să nu își expună viața personală. La început, aceștia s-au iubesc în mare secret, relația celor doi devenind publică abia acum un an. Din câte se pare, frumoasa iubită a lui Victor Slav nu vrea să devină persoană publică, motiv pentru care apare foarte rar la brațul prezentatorului de televiziune.

„Sunt îndrăgostit și de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relație de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieșim în evidență și iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuți publicului larg. Este iubita mea și este un model de femeie”, a declarat Victor Slav.

Cei doi au relație foarte frumoasă, bazată pe încredere și respect reciproc. Mai mult, adesea Victor Slav amintește cât de mult o prețuiește pe Selina și pentru ajutorul pe care i-l dă în afacerea pe care o are, restaurantul din Capitală.

Cum se înțelege Selina cu Sofia, fiica lui Victor Slav

Sofia, fetița de cinci ani care a rezultat din relația lui Victor Slav cu Bianca Drăgușanu, a cunoscut-o deja pe blondină. După cum a declarat chiar el, relația pe care o are actuala lui parteneră cu fiica sa este excelentă, blondina înțelegându-se de minune cu cei mici.

„Se înțeleg foarte bine. Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta. Cine știe, nu spun niciodată niciodată”, a mai spus Victor Slav.

În altă ordine de idei, se pare că vedeta TV și-a găsit sufletul pereche, după căsnicia de Bianca Drăgușanu. Iar Selina, iubita lui Victor Slav, este clar cea care a reușit să îl cucerească, și nu doar pentru că are un trup de invidiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *