Prima pagină » Titlurile zilei » Șeful OPC Iași tremură în fața basarabeanului Ivan Jelihovschi. Ce i-a reproșat patronul firmei Inside Doors lui Florin Onofrei

Șeful OPC Iași tremură în fața basarabeanului Ivan Jelihovschi. Ce i-a reproșat patronul firmei Inside Doors lui Florin Onofrei

07 aug. 2024, 02:00,
Gabriela Rusu în Titlurile zilei

Șeful OPC Iași, Florin Onofrei, tremură în fața basarabeanului Ivan Jelihovschi, patronul firmei Inside Doors, care a ajuns să-l tragă la răspundere. După articolul publicat de reporterii BZI în luna iunie 2024, despre țeapa de proporții pe care clienții ieșeni o primesc de la patronul basarabean, mai mulți oameni au depus sesizări la OPC Iași, aflându-se în aceeași situație. În plus, deranjat de faptul că reprezentanții OPC Iași doresc să-i facă plângere la Poliția Economică, Ivan Jelihovschi l-a sunat să-l i-a la întrebări pe Florin Onofrei.

Șeful OPC Iași tremură în fața basarabeanului Ivan Jelihovschi

Reporterii BZI au relatat, în luna iunie 2024, despre țeapa de proporții pe care basarabeanul Ivan Jelihovschi o face clienților ieșeni. Deși aceștia au plătit produsele, bărbatul nu își onorează contractele.

Firma Inside Doors SRL este înființată în anul 2019 și are sediul pe strada Bucium din Iași. Potrivit informaților oficiale, societatea administrată de Ivan Jelihovschi are ca obiect de activitate „comerț cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat și al articolelor de uz casnic, în magazine specializate”.

Ieri, reporterii BZI au stat de vorbă, din nou, cu administratorul firmei Inside Doors, Ivan Jelihovschi, pentru a-i cere un punct de vedere cu privire la noile sesizări făcute de clienții păgubiți, dar și la faptul că reprezentanții OPC intenționează să-i facă o sesizare către Poliția Economică.

„Avem, din nou, sesizări de la clienți, cu privire la firma Inside Doors. Simțim că este vorba despre o înșelăciune, astfel că vom face o sesizare către Poliția Economică”, a declarat Florin Onofrei, șeful OPC Iași.

Reamintim faptul că firma Inside Doors nu își onorează comenzile. Sunt clienți care nici după cinci luni de la plasarea acestora și plata integrală a facturii nu și-au primit produsele. După mari presiuni și implicarea autorităților competente, administratorul societății Inside Doors le oferă clienților articolele promise.

Uimit la auzul veștii, dar și deranjat de intenția reprezentanților OPC, Ivan Jelihovschi, administratorul firmei Inside Doors, l-a sunat pe șeful OPC Iași, Florin Onofrei, în prezența reporterilor BZI pentru a-l lua la rost despre cele auzite, ca și cum l-ar fi avut pe „apelare rapidă”, lăsând impresia că se cunosc.

Acesta l-a întrebat pe șeful OPC Iași dacă este adevărat că i se va face plângere la Poliția Economică. În continuare, basarabeanul se apără și susține că toți clienții care au făcut sesizare la OPC și-au primit fie marfa, fie banii înapoi.

„Toate s-au rezolvat, absolut toate. Care sunt s-au rezolvat, sunt în curs de soluționare, nu este nimic redirecționat către nicăieri. Care au fost cazuri s-au dat ușile, iar alții au primit banii. Nu mai vreau să mai spun nimic”, a declarat administratorul firmei Inside Doors, Ivan Jelihovschi.

Reacția neașteptată a șefului OPC Iași, la adresa reporterilor BZI

După ce administratorul firmei Inside Doors a terminat convorbirea cu reporterii BZI, acesta a continuat să-l sune pe șeful OPC Iași, Florin Onofrei, pentru a lămuri situația. Ulterior, șeful OPC a revenit cu un apel telefonic către reporterii BZI pentru a le aduce la cunoștință că cele discutate cu basarabeanul Ivan Jelihovschi ar putea pune în pericol sesizările clienților.

„M-a contactat domnul cu pricina (Ivan Jelihovschi – n.r.), este distrus, dacă mai apare un nou articol. Era bine dacă oamenii reușeau să-și recupereze banii mai întâi, dar asta e”, a transmis șeful OPC Iași, Florin Onofrei.

Șeful OPC Iași, Florin Onofrei, tremură în fața basarabeanului Ivan Jelihovschi, patronul firmei Inside Doors, care a ajuns să-l tragă la răspundere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *