Prima pagină » Local » Șefii CJ Iași prezintă bugetul județului pe anul 2022
Șefii CJ Iași prezintă bugetul județului pe anul 2022

Șefii CJ Iași prezintă bugetul județului pe anul 2022

08 feb. 2022, 12:15,
BZI.ro, în Local

La această oră, Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, Costel Dolachi, liderul de grup al consilierilor județeni PNL, și Marian Uscatu, liderul de grup al aleșilor PMP, prezintă proiectul de buget pe anul în curs al instituției.

Pe 2022, CJ se va baza pe un buget de venituri de 1,2 miliarde lei, dar și de 1,4 miliarde lei pentru cheltuieli.

Bugetul Iașului poate fi discutat fără primarul Mihai Chirica

Viceprimarul Daniel Juravle a precizat că activitatea primăriei nu a fost afectată de decizia luată de procurori.

”Vreau să vă asigur că activitatea municipalității se desfășoară fără sincope, iar serviciile Primăriei municipiului Iași funcționează în parametri normali. Echipa noastră și-a asumat în fața comunității ieșene proiecte importante și ne vom asigura că acestea vor deveni realitate”, a spus Daniel Juravle.

În plus, viceprimarul a menționat că în aceste zile se conturează bugetul orașului, proiect care va fi avizat în ședință extraordinară la finalul săptămânii.

”Bugetul orașului nostru se află în dezbatere publică și va fi supus aprobării Consiliului Local peste o săptămână. Lipsa unui buget aprobat, cum a fost anul trecut, permite doar cheltuieli curente și frânează foarte mult investițiile. De această dată, am speranța că totul va fi în regulă și că vom avea un întreg an la dispoziție pentru implementarea proiectelor. Orașul nostru nu poate sta pe loc”, a mai spus Daniel Juravle, viceprimarul municipiului Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *