Prima pagină » Local » Sediul în care se află Serviciul Rutier și secțiile 4 și 5 de Poliție va fi modernizat

Sediul în care se află Serviciul Rutier și secțiile 4 și 5 de Poliție va fi modernizat

10 oct. 2024, 15:30,
în Local

Imobilul în care se află Serviciul Rutier și secțiile 4 și 5 de Poliție va fi modernizat. Scopul modernizării este îmbunătățirea serviciului polițienesc și condițiilor de muncă pentru angajați.

„În temeiul Hotărârii Guvernului nr. 326 din data de 09.03.2022, Inspectoratul de Poliție Județean Iași, a preluat de la ANCPI-OCPI Iași, imobilul aflat în domeniul public al statului, format din teren și două clădiri, situat în municipiul Iași, b-dul Calea Chișinăului, nr. 21.
La nivelul conducerii IPJ Iași s-au repartizat spațiile către Serviciul Rutier, Secțiile nr. 4 și nr. 5 Poliție Urbană Iași.

– Serviciul Rutier – parter.
– Secția nr. 4 Poliție Urbană Iași – etaj I.
– Secția nr. 5 Poliție Urbană Iași – etaj II.

Modernizarea clădirii și refuncționalizarea imobilului au avut drept scop îmbunătățirea serviciului polițienesc și condițiilor de muncă pentru angajații instituției.

De asemenea, s-a facilitat comunicarea în relația cu cetățenii, sectorul de lucru cu publicul având trei puncte de primire, birou de eliberare documente, sală de testare pentru redobândirea permisului de conducere, grup sanitar, puncte de documentare şi de informare electronică.

Astfel, începând cu data de 10 octombrie 2024, noul sediu al Serviciului Rutier, Secțiilor nr. 4 și nr. 5 Poliție Urbană Iași va fi situat în municipiul Iași, b-dul Calea Chișinăului, nr. 21.

Inaugurarea a avut loc în prezența reprezentanților M.A.I. și I.G.P.R., precum și a oficialităților locale.” a transmis IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`