Prima pagină » Actualitate » Sediul BCCO București, călcat de hoți! Ce obiecte au dispărut
Sediul BCCO București, călcat de hoți! Ce obiecte au dispărut

Sediul BCCO București, călcat de hoți! Ce obiecte au dispărut

15 iun. 2020, 15:17,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Sediul BCCO București, călcat de hoți! Hoții au spart vineri noapte sediul ”Crimei Organizate” din București în timp ce polițistul care păzea intrarea dormea în post. Hoții au părăsit sediul ”Crimei Organizate” cu mai multe televizoare și aparatură în urma unei lovituri așa cum nu s-a mai pomenit niciodată în toată istoria modernă a Poliției Române.

Polițistul care păzea intrarea în noul sediu BCCO a adormit. Profitând de somnul ofițerului de serviciu, un grup de bărbați, care trecea prin zonă, a intrat în clădire. Aceștia s-au strecurat pe lângă polițist și au urcat până la etajul 1, unde funcționează BCCO. Acolo, cu toate că ușa se deschide numai pe bază de cartelă, au spart-o fără probleme, după care au intrat și au luat tot ce le-a încăput pe mână.

La plecare, hoții au trecut din nou prin fața polițistului, încărcați cu televizoare, niște bormașini, dar și alte obiecte de valoare.

Ulterior, după ce s-a trezit și a realizat ce situație a avut loc pe tura lui, ofițerul de serviciu a anunțat, disperat, incidentul.

Sediul BCCO București, călcat de hoți: Au fost prinși din întâmplare

În timp ce judiciariștii vizionau imaginile surprinse de camerele de supraveghere, prin apel 112 s-a anunțat o bătaie în toată regula, pe strada Mărgeanului din cartierul Rahova.

La fața locului au ajuns polițiștii Secției 19, care au constatat că, mai mulți bărbați care au coborât din două taxiuri s-au luat la pumni și deranjează liniștea publică. Câteva minute mai târziu, polițiștii au înțeles că scandalagiii sunt tocmai hoții care spărseseră sediul BCCO și care se încăieraseră, în plină stradă, după ce nu s-au înțeles la împărțirea prăzii. Aceștia au fost reținuți imediat și se află deja în arest preventiv.

”Robert de Niro” din Iași, prins de BCCO cu o sacoșă de droguri

Un bărbat din Iași care a făcut închisoare după ce a încercat să obțină credite bancare cu un buletin falsificat cu numele și fotografia actorului Robert de Niro a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o cantitate impresionantă de droguri.

”Robert de Niro” de Iași, pe numele său real Sorin Bulgaru, a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă aproape 1.400 de comprimate ecstasy.

“În cauză s-a stabilit faptul că inculpatul B.S. a deţinut în vederea comercializării o cantitate mare de comprimate de tip ecstasy (MDMA) şi ar fi fost interesat de identificarea unor posibili clienţi cărora să le poată comercializa engros. La data de 8 iunie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului B.S. în timp ce acesta deţinea asupra sa un număr de 1.373 de comprimate ecstasy pe care intenţiona să le comercializeze”, se arată într-un comunicat DIICOT Iaşi.

Sorin Bulgaru a fost prezentat judecătorilor, iar aceştia au decis să îl aresteze pentru 30 de zile, pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc.

Sorin Bulgaru, ieșeanul care s-a dat drept actorul Robert de Niro, rămâne în arest preventiv. Recidivistul prins recent cu droguri (comprimate ecstasy) a vrut să fie pus în libertate. Judecătorii de la Curtea de Apel Iași au respins contestația formulată de Sorin Bulgaru. În trecut, ieșeanul a fost condamnat la 9 ani de închisoare, după ce s-a dat drept actorul Robert de Niro, pentru a obține credite cu acte false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024