Prima pagină » Local » Ședință de Consiliu Local la Primăria Iași. Pandemia COVID-19 ține din nou consilierii în fața monitoarelor
Ședință de Consiliu Local la Primăria Iași. Pandemia COVID-19 ține din nou consilierii în fața monitoarelor

Ședință de Consiliu Local la Primăria Iași. Pandemia COVID-19 ține din nou consilierii în fața monitoarelor

27 iul. 2020, 04:00,
Vlad Rotaru în Local

O nouă ședință de Consiliu Local la Primăria Iași va avea loc la finalul acestei săptămâni. Pandemia COVID-19 îi va ține și de această dată pe aleșii locali din Iași în fața monitoarelor, ședința de plen urmând a avea loc în sistem online.

Pe ordinea de zi a ședinței de plen vor figura câteva zeci de proiecte de hotărâre emise de autoritatea locală

Ședință de Consiliu Local la Primăria Iași. Pandemia COVID-19 ține din nou consilierii în fața monitoarelor

O nouă ședință de Consiliu Local la Primăria Iași se va desfășura la finalul acestei săptămâni. Ședința va avea loc pe data de 30 iulie 2020, cu începere de la ora 10:00. Pandemia COVID-19 îi va ține și de această dată pe aleșii locali din Iași în fața monitoarelor, ședința de plen urmând a avea loc în sistem online. Consilierii locali vor discuta câteva zeci de proiecte de hotărâre, printre care o serie de rectificări bugetare, investiții noi, dar și avizarea unor evenimente pe parcursul următoarelor săptămâni.

Ședință de Consiliu Local la Primăria Iași în sistem online pentru a preveni răspândirea bolii

În această ședință de Consiliu Local, la Primăria Iași vor figura câteva zeci de proiecte de hotărâre. Pandemia COVID-19 va duce la implementarea unui proiect de hotărâre privind modificarea și completarea unei alte hotărâri din luna martie privind combaterea epidemiei. Pe ordinea de zi vor mai figura două proiecte de hotărâre pentru validarea mandatelor Oanei Horhogea și Antonicăi Alexa. Cele două consiliere vor intra pe listele PNL după ce prefectul a emis ordinul de încetare a mandatelor pentru Răzvan Timofciuc și Etienne Ignat. Pe ordinea de zi va mai figura un proiect pentru aprobarea raportului pentru Trimestrul II aferent anului 2020 legat de calitatea aerului în municipiul Iași.

Ședință de plen la Consiliul Local la mijlocul săptămânii. Noi proiecte pe ordinea de zi

Pandemia COVID-19 a făcut ca și această ședință să se desfășoare în sistem online. În această ședință de Consiliu Local se va mai discuta și despre încheierea unui parteneriat între municipiul Iași, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași și Asociația Clusterul Regional Inovativ de Imagistică Moleculară și Structurală Nord-Est. Aleșii din Consiliul Local vor mai analiza un proiect de hotărâre privind constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de utilități publice pentru serviciul de transport public local „Asociația Metropolitană de Transport Public Iași”. Pe ordinea de zi va mai figura un proiect de hotărâre privind aprobarea unui acord de colaborare între municipiul Iași și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”.

Proiecte pentru sprijinirea sportului la Consiliul Local Iași. Iată ce vor discuta aleșii municipiului Iași

În ședința de Consiliu Local se vor mai discuta și alte proiecte de hotărâre ale aleșilor municipiului. Consilierii vor dezbate proiecte privind modificarea statului de funcții al aparatului de specialitate al primarului prin transformarea unor funcții publice și contractuale ca urmare a promovării în grad profesional. „Consilierii vor discuta un proiect de hotărâre privind îndreptarea erorilor materiale din textul Hotărârii Consiliului Local nr. 54/2020, pentru reglementarea normelor privind gospodărirea și instaurarea unui climat de ordine și curățenie în municipiul Iași.

Aleșii municipiului vor mai discuta un proiect de hotărâre privind aprobarea modificării și completării regulamentului de organizare și funcționare și a organigramei Clubului Sportiv Municipal Iași 2020. Aceasta este o instituție publică înființată în subordinea Consiliului Local Iași ca structură sportivă cu personalitate juridică, de drept public. Consilierii vor mai discuta un proiect de hotărâre privind aprobarea calendarului evenimentelor pentru lunile august-septembrie 2020”, au menționat reprezentanții primăriei ieșene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *