Prima pagină » Local » Secvenţe şi filmări inedite de la Poiana Braşov! Sute de invitaţi şi participanţi, la Școala de vară S.O.S. România. În prim plan este europarlamentarul Diana Șoșoacă – UPDATE LIVE VIDEO

Secvenţe şi filmări inedite de la Poiana Braşov! Sute de invitaţi şi participanţi, la Școala de vară S.O.S. România. În prim plan este europarlamentarul Diana Șoșoacă – UPDATE LIVE VIDEO

23 aug. 2024, 13:29, 2 ,
în Local

Echipa BZI Iași vă prezintă imagini, filmări inedite și secvenţe de la prima zi a Școlii de Vară organizată la Poiana Braşov de S.O.S. România.

Evenimentul a fost deschis de europarlamentarul și fostul senator de Iași, Diana Șoșoacă, şi a avut sute de participanţi şi invitaţi speciali. Printre aceştia îi putem remarca pe universitarii Corvin Lupu şi Alexandru Amititeloaie, jurnalistul Miron Manega, omul de ştiinţă Florian Colceag și mulți alții.

UPDATE: Continuă Școala de Vară a S.O.S. România, programată între 23 și 25 august 2024, la Poiana Brașov! Europarlamentarul român Diana Șoșoacă moderează evenimentul ce strânge sute de participanți! La acest moment profesorul Florian Colceag susține o prelegere legată de Educație și importanța ei!

Lucrările cuprind prelegeri, dar şi discursuri legate de domenii vitale precum educaţia, dreptul, administraţia publică, economia.

Mâine, 24 august 2024, vor continua evenimentele organizate de liderul S.O.S. România și echipa sa.

„Le mulțumesc membrilor S.O.S. și sponsorilor pentru susținerea Scolii de Vară! Mulțumesc celor din media și celor din echipa Buna Ziua Iași. Avem invitați speciali din Sfatul Înțelepților! Avem oameni culți, intelectuali și inteligenți, o elită care ne este alături! Ei fac parte dintr-un grup de salvare a României, cu dorința de a reface națiunea noastră din temelii! Profesorii Florian Colceag, Alexandru Amititeloaie, Corvin Lupu, generalul Emil Streinu și pe domnul Miron Manega!

Câteva cuvinte despre acest eveniment și S.O.S. România! Noi nu suntem un partid ci o Mișcare…, chiar dacă e o teamă legată de acest cuvânt. Partidul „Noua Dreaptă” a venit la noi așa cum a făcut-o și colega mea din Parlamentul României, Raisa Enache, deputat de Vaslui! Trebuie să înfrângem „dictatura” din țară care a îngenuncheat țara in ultimii 34 ani. Noi suntem naționaliști și ne iubim țara! Suntem o Națiune în pericol de dezintegrare. Românii trebuie să-și învețe copiii ce înseamnă să fii patriot. Avem obligația și misiunea să reclădim Națiunea. Am inversat Scara Valorilor. Eu vreau reclădirea Educației, ea este fundamentul! Totul ține de deschiderea minții, vreau să văd tineri care cunosc Istoria României”, a transmis Diana Șoșoacă.

Citește și: A început Școala de Vară S.O.S. România 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *