Prima pagină » Titlurile zilei » Secundele dinaintea accidentului rutier din Nicolina. Avem mărturia motociclistului izbit de avocata Alexandra Cioată: „A tras de volan spre mine” – FOTO/VIDEO

Secundele dinaintea accidentului rutier din Nicolina. Avem mărturia motociclistului izbit de avocata Alexandra Cioată: „A tras de volan spre mine” – FOTO/VIDEO

03 iun. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Motociclistul izbit de avocata Alexandra Cioată a vorbit despre cele întâmplate înainte de accident. Bărbatul susține că femeia a vrut să-l dea jos de pe motor și că nu îi înțelege reacția. Pe de altă parte, Alexandra Cioată a refuzat să comenteze situația

Alexandru, tânărul motociclist implicat în accidentul din Nicolina, a vorbit despre cele întâmplate. Bărbatul susține că nu știe de ce avocata Alexandra Cioată a avut un astfel de comportament pentru că, spune el, nu a deranjat-o cu nimic. Trebuie precizat încă de la început că Alexandru este un om norocos.

A scăpat cu câteva echimoze, deși avea mari șanse să-și piardă viața în urma impactului. Totul s-a petrecut pe 30 mai, când, aparent inexplicabil, avocata Alexandra Cioată a intrat în coliziune cu motocicleta pe care se afla bărbatul. După impact, femeia a plecat de la fața locului. Polițiștii din Iași au intrat în alertă, iar la scurt timp după accident au identificat proprietarul autoturismului, dar nu știau cine se afla la volan în momentul producerii accidentului din Nicolina. În cele din urmă, s-a stabilit că era Alexandra Cioată.

Motociclist izbit de avocata Alexandra Cioată

Alexandru a povestit că a trecut prin momente de panică cu câteva clipe înainte de producerea accidentului.

„În seara respectivă, mă îndreptam spre casă, ieșisem cu niște prieteni, iar la un semafor, mai jos de locul în care a fost accidentul, am prins roșu. Eram pe prima bandă, a doua bandă era o mașină, nu m-am uitat ce mașină era. Stăteam cu mâinile pe rezervor, așteptam să se facă verde, pentru a pleca de la semafor. În partea stângă, șoferul mașinii respective tura motorul, m-am întors o secundă și m-am uitat la semafor.

Când s-a făcut verde, am plecat, nu am plecat tare cu motorul, dar am plecat înaintea mașinii. În timp ce mergeam pe prima bandă, m-am uitat în spate și am văzut că mașina de pe a doua bandă a virat brusc spre mine. Am văzut botul mașinii aproape de roata din spate a motorului meu. M-am speriat și am accelerat”, a declarat Alexandru.

Avocata Alexandra Cioată nu a comentat situația

Bărbatul spune că nu a avut niciun fel de „confruntare” cu avocata și că a încercat să evite un eventual accident.

„La următorul semafor, trebuia să fac dreapta, spre Miroslava. M-am uitat în oglinzi să vad dacă pot face dreapta, iar atunci am văzut mașina din spate că venea cu viteză foarte mare. Am zis că nu pot să frânez, că, dacă frânez, mă ia din plin. M-am speriat și am virat pe a doua bandă ca să pot lăsa prima bandă liberă pentru mașina din spate să se ducă în față, să nu intre în mine.

După cum se vede pe filmare, eram pe prima bandă, mașina la fel și s-a izbit în spatele meu, intenționat. Eu nu o cunosc pe doamna respectivă. Nu știam nici ce marcă este mașina, ce culoare. O singură dată m-am uitat la mașină pentru că tura motorul. Când am plecat de primul semafor și a tras de volan spre mine, mi-am dat seama că vrea să mă dea jos de pe motor”, a declarat Alexandru.

Reporterii BZI au contactat-o pe Alexandra Cioată. Avocata a spus că nu comentează situația, dar că va reveni, la un moment dat, cu un punct de vedere. Nu a făcut-o însă până acum. Motociclistul izbit de avocata Alexandra Cioată se află încă la spital, dar este în afara oricărui pericol.

Comentarii
  • E clar o tampita … sigur dementa …

  • Din pacate acum e prea tarziu pentru un test pentru consum de droguri.

  • Și nu-i arestată deja?

  • gajică di Vaslui … ce așteptări aveți?

  • Uite-asa si-a denigrat imaginea, si nu ma refer la cea de avocat, nu am auzit de ea… Aia de om…
    Are copil? Daca acel copil o sa fie pasionat de motoare si o sa dea de cineva exact ca tine, cum ai reactiona?

    Eu ma abtin… Ai avut mare noroc pentru ca baiatu’ a supravetuit, altfel era de circ viata ta.

    Succes! Acum poti demonstra ce avocat bun esti tu, reprezentandu te in propriul dezastru

  • Lapusneanu Marcel

    Te-ai combinat fimeie de toti banii. Nu o sa faci puscarie, ca o sa invoti tot felul de tertipuri, dar cazierul patat tot o sa-l ai. Greu de spus daca o sa fi data afara din Barou, dar ma repet, te-ai combinat de toti banii. Daca ala te da in judecata, cu un avocat bun, trebuie sa pui mult cascaval deoparte. Si fie nervii cat de mari, dar nu atentezi la viata unui om. Da-o dracului de masina si motocicleta, viata omului este cea mai importanta, viata si sanatatea. D-zeu sa te aibe in paza si pe ala, dar nu stiu cum o mai scoti la capat.

  • Indiferent ce evenimente au fost înainte, nu se face așa ceva. Felicitări șoferului cu Tesla. Află lumea că există așa ceva in trafic.

  • Alexandra nu are nicio vină. Motociclistul este un impertinent, o agasa și o teroriza în trafic, la fel cum fac toți acești imbecili cu motoarele, el nu avea ce sa caute pe banda doamnei. Așa ca nu mai fabulati.

  • Ii cunosc caracterul acestei golance si mai mult ca sigur ceea ce a facut a facut cu intentie directa. Ea se crede mai zmardoaica asa si e putin tiganca. Sper ca macar pentru parasire sa ii faca dosar….

  • Cioara avocata este stearpă, degeaba bagă belite kilometrice în toate găurile, purandei nu poate face, dar poate totuși trei ani de pârnaie ar merita.

  • îl știu pe donatorul de organe, face slalom printre mașini si merge cu viteza in fiecare seara prin zona aia si pune viețile in pericol l, sa ii facă cineva cadou un cap de pod

  • buna marlancuta

  • Daca era un motociclist din ala care tulbura linistea publica si mai este si impertinent,este de inteles.De ce se da voie acestor motociclete(masini) care scot niste sunete infernale pe drumurile publice?

  • bre cioata, nu vei mai avea clienti ……in veci!!!!!!!!!!!

  • Axinte Victor Ion

    Nu va fi data afara din Barou. Ganditi-va la criminalul de Axinte, care a ucis doi oameni la Granit, profesează în continuare.

  • A accelerat intentionat. se vede clar.

  • Dacă poliția îl investighează puțin pe gaymoto o sa vada ca el nu este victima, ce dimpotrivă, nu e la prima abatere când șicanează in trafic si sfidează toate regulile de cirtculatje

  • Mai ASA numitul Austriacu tu esti un imbecil sa nu folosesc alte cuvinte vulgare pentru Ca meriti mai mult esti un frustrat vreau sa vad daca ti se intampla si tiè cu un nepot frate Sau o ruda daca gandeai la fel Dar cum se vede sunte-ti din aceeasi breasla cu marea avocata.

  • Trebuia sa traga mai tare de volan doamna avocat. Asa mai scapam de un drogat care tureaza motorul ca un belit!!!

  • Bai austriacule sper sa treci si tu prin ce a trecit motociclistul ,imbecille se vede Ca faci parte din aceeasi categorie cu asa numita avocata,,Nu pot sa zici ceea ce gandesc de tine si de voi care o sustineti pe inculpata,daca e ASA buna de ce nu sa oprit sa dea ajutor asta inseamna Ca a fost intentionat ,altfel de personale nu trebuie sa circule in public.

  • Alexandra și cu Alexandru s-au pupat?😂

  • Buna ziua,

    As dori sa precizez ca din acest articol, lumea intelege ca tanarul mergea linistit prin oras, sub limita legala, seara, fara poluare fonica, cand deodata , o doamna cu copil acasa si avocat ,s-a gandit sa-l loveasca fara niciun motiv.

    In ziua de azi nu mai crede lumea nici in politie si vreti sa creada si sa tina partea unui motociclist?
    Tre sa fii absurd in ziua de azi, sa fii de partea unui motociclist, acea specie care polueaza fonic cel mai mult un oras, fara nepasare si in orele de liniste.

  • Mihai Imobilarie

    Scuzaț’, dar o masina nu alearga dupa un motociclist asa, din senin. O fi vazut-o buna si s-a apucat de figurile lui, da bashit. Iar colega l-a impins in gard.
    Bai cacatilor! Voi mergeti pe sarma, ceilalti pe 4 roti.
    Totul depinde pana cand va gasiti smintitul, in trafic.

  • Ar trebui schimbata denumirea intersectiei Belvedere cu intersectia avocatilor cu probleme…asta ca sa nu scriu cuvantul dureros….sa va amintiti de omul ucis pe trecerea de pietoni….De cine?

  • femeia nu a plecat de la locul accidentului, a fugit ca era bauta si drogata

  • Razvan Apetrei, 54 ani

    Motoreta avea ghidonul pe dreapta de hanglia!?

  • justiție de rahat

    Mare lucru nu va fi. Ce a pățit avocatul criminal Iulian Gafon care era beat și a omorât un om? A primit 5 ani și 4 luni pedeapsă, a stat 2 ani și 8 luni la închisoare, iar acum este bine merci, și-a reluat activitatea în barou, toate bune.
    La fel și în cazul avocatului Victor Ion Axinte care cu 2,05 alcoolemie și 155 km/h a omorât doi tineri în intersecție la Granit. A primit 5 ani și 8 luni pedeapsă, a ieșit după 2 ani și 9 luni, și-a reluat activitatea, bine merci.
    Atât valorează viețile unor oameni, nici 3 ani de pușcărie pentru niște bețivi ordinari, halal justiție.

  • Tentativă de omor

  • facem pariu ca mimoza asta scapa la fel ca criminala de pe pacurari?

  • pe pagina persoanala de FB scrie ca e ‘Online Creator’ …
    fratilor le este o rusine maxim sa zica ca fac onlyfans sau p()rnhub .
    asuma-ti tanti nu o mai da pe ocolite …

  • bine ca s-a mai dus o curva…

  • cetățean îngrijorat

    știi cineva numele
    complet al donatorului ?

  • atat timp cat motociclistul era tot timpul in fata si femeia asta urata asa zisa avocata il urmarea de la cativa cm din spate puteti sa sugeti coaili si voi si dumneaiei, sa va fie de bine la toti.

  • Vasile Cepuloi

    acești imbecili cu motociclete sunt un adevărat pericol.Din fericire ,in ultima vreme selecția naturală a început să lucreze

  • Asta i avocată?😦😦la o prima vedere credeam ca i vreo vânzătoare de la piață care vinde semințe și „roș’ de oua”…

  • Puscarie nu face sigur dar permisul suspendat pe viata si daune trebuie sa plateasca. O curva.

  • Doi proști, adică un prost și o proastă s-au luat la harță în trafic pt că mințile lor de imbecili nu fac diferența între un joc pe calculator și drumul public. El dacă avea un pic de minte ar fi accelerat mai tare și ar fi lăsat în urmă la 1 km mașina nu ar fi frânat când între el și mașină erau 5 cm, dar motocicliștii nu au minte, au doar cască pt a proteja o cutrie craniană cu un conținut vid. Ea , dacă ar fi avut minte, dar femeile la volan nu au, și oricum avocații sunt persoane cu un caracter jegos, nu ar fi accelerat să se țină după el, indiferent ce i-ar fi spus. dacă toate femeile ar reacționa așa la câți bădărani sunt pe drum, ar fi dezastru. E un caz fericit că nu a murit nimeni fiindcă viața, chiar și a unor tâmpiți este prețioasă. Deznodământul este unul fericit pt că proasta ar fi putut intra în refugiu, ar fi omorât niște oameni nevinovați iar prostul ar fi putut muri sau rămâne schilod pe viață. Bine ar fi dacă nu ar depune plângere niciunul și și-ar recunoaște faptele și și-r cere scuze public unul față de altul. Cred că totuși am pretenții prea mari. Dacă el nu depune plângere nu se mai consideră accident și avocacata scapă doar cu amendă dar minte nu au așa că Dracu îi va întărâta ca să râdă de ei și noi odată cu el !
    Cât despre Axinte, a fost procurorul prea indulgent și avocatul părților vătămate prea prost sau corupt pt că trebuia să ceară schimbarea încadrării din ucidere din culpă în omor !
    Mai sunt cazuri de avocați tâmpiți care se cred deștepți, umblă beți la volan fără permis și chiar mai ucid și oameni nevinovați.

  • Daca era nevinovata atunci nu mai pleca de la locul accidentului, asumadu-si o eventuala moarte a motociclistului. Ori era drogata, ori beata si voia sa scape de pedeapsa cu executare.Acum doar D-zeu a ajutat-o sa nu moara motociclistul.

  • @Anonimus un comentariu inteligent… bravo

  • @Anonimus un comentariu inteligent..bravo !!

  • @Anonimus un comentariu inteligent..bravo !!

  • A părăsit locul accidentului. Fără comentarii!

  • Putoarea de Striblea si-a crescut bine lichelele care le-a lasat in spate……..

  • donatorii de pe copou, va aștept spre vs cu viteza maxima , semnat

    capul de pod

  • Numai instigari la ura! Lasati justitia sa faca dreptate si nu mai scupati seminte pe online!

  • Doamna avocat va scapa basma curata asa cum au scapat si avocatii Victor Ion Axinte si
    Iulian Gafon care au fost prinsi bauti la volan

  • Mutuciclistul nu spune povestea de la început. El, nevinovatul pe două roți, făcea depășiri pe aceeași bandă cu avocata, după care ne spune că mergea spre Miroslava, deși în intersecție avea 80 km/h.
    Minciunile trebuie legate un pic mai coerent, avea meci cu tanti.

  • @Criminalul Axinte

    Merita sa vorbim în continuare pe criminalul de Axinte. Daca-l căutați, îl găsiți pe Google cu rating maxim la cabinet. Toți cei care-i dau punctaj maxim au 2-3 recenzii în alte părți, semn clar ca si-au făcut cont special pentru ucigașul ala nenorocit. Mai dureros este ca bețivanul s-a și însurat între timp cu o stricată în timp ce tinerii aia doi n-au mai avut norocul asta.

  • era fostul ei ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *