Prima pagină » Cancan ultimă oră » Secretul relației dintre Virgil Ianțu și Roxana, viitoarea lui soție. Cei doi formează un cuplu de peste 22 de ani

Secretul relației dintre Virgil Ianțu și Roxana, viitoarea lui soție. Cei doi formează un cuplu de peste 22 de ani

03 aug. 2022, 18:15,
în Cancan ultimă oră

Virgil Ianțu și partenera sa de viață, Roxana, au una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc. Cei doi își arată iubire și susținere reciprocă de peste 22 de ani, având o relație sudată, bazată pe respect și încredere. Iată care este secretul relației dintre Virgil Ianțu și Roxana, viitoarea lui soție!

Virgil Ianțu și Roxana se iubesc de mai bine de 22 de ani și au o împreună o fiică pe nume Jasmine, ce tocmai a împlinit 17 ani.

Care este Secretul relației dintre Virgil Ianțu și Roxana

Celebrul prezentator a mărturisit ca între el și partenera sa nu a existat niciodată o criză de gelozie și că dragostea trebuie păstrată în mod natural, când există voință de ambele părți

„Sunt 22 de ani de când ne-am cunoscut. Jasmine face anul acesta 17 ani. Ne-am gândit și la asta (la al doilea copil n.r). N-am avut momente de cumpănă. Știi, am avut o perioadă când poate ieșeam mai mult, dar era o perioadă normală.

Când eram în juriu la Megastar, ieșeam mai des.Nu mi-a spus niciodată nimic, niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie și nici nu i-am dat ocazia.

Nici nu mi-a zis să nu ies. Am avut libertate, amândoi ne-am acordat-o. Asta parcă ne-a apropiat și mai mult. Dacă sunt constrângerile prea multe, prea dese, s-ar putea să distrugă o relație.
Dragostea nu trebuie făcută cu forța, relația nu trebuie păstrată cu forța, trebuie păstrată în mod natural și când există voință și dragoste reală de ambele părți”, a dezvăluit Virgil Ianțu, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Virgil Ianțu și Roxana sunt împreună de peste 22 de ani

Virgil Ianțu și partenera sa, Roxana, își sunt alături unul celuilalt de peste 22 de ani, uimind întreaga lume cu relația lor. Cunoscutul om de televiziune a vorbit cu admiratie despre soția sa și despre lucrurile mici care l-au făcut să o iubească.

„Felul ei de a fi… Prin lucrurile pe care le-a făcut pentru mine, pentru familie, prin felul ei de a fi, prin relația cu prietenii… E un om care se pune tot timpul pe locul 2. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta. I-am zis: «Nu poți să ajuți pe toată lumea». Stă tot timpul să le rezolve tuturor problemele.

E un om extrem de săritor. Uneori îi zic: «Vezi că îți consumi toată energia. E foarte frumos ceea ce faci, dar tu și somatizezi», că o apucă și cu nesomn, cu tot felul de gânduri dacă nu e rezolvat ceva. Sigur felul ei de a fi și cu toate lucrurile din jurul ei… mă fac să o iubesc tot mai tare în fiecare zi”, a mărturisit Virgil Ianțu în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *