Prima pagină » International » Secretul murdar al unor influencerițe gemene: împart un sutien și folosesc aceeași lenjerie: „Este total normal”

Secretul murdar al unor influencerițe gemene: împart un sutien și folosesc aceeași lenjerie: „Este total normal”

30 sept. 2024, 15:20,
Simona Ciobanu în International

Două surori gemene au dezvăluit în mod surprinzător că „au doar un singur sutien” pentru care se ceartă și că împart un „sertar comun” cu lenjerie intimă, din care aleg amândouă.

Brigette și Danielle Pheloung, gemene identice în vârstă de 27 de ani din New York, au făcut această mărturisire în podcastul „Gals on the Go” la începutul lunii, discutând despre experiența de a crește ca gemeni identici.

Cele două, care sunt influenceri pe rețelele de socializare, au povestit cum împart „literal” totul, lucru care a stârnit dezbateri pe internet despre cât de apropiată ar trebui să fie relația între gemeni.

„Vrei să știi ceva nebun? Mi-e chiar rușine să spun asta… Avem un singur sutien”, a spus Danielle, lăsându-i pe gazdele podcastului, Brooke Miccio și Danielle Carolan, fără cuvinte.

„Și împărțim lenjeria”, a adăugat Brigette, ceea ce a fost confirmat și de sora ei.

Gemenele împart lenjeria intimă din perioada liceului

Danielle a explicat că, deși nu poartă sutiene des, când au nevoie, ajung să se certe pe acesta. În timpul emisiunii, au fost întrebate care dintre ele a purtat sutienul în acea zi, dezvăluind că au de fapt două sutiene – unul negru și unul nude – dar rareori le folosesc amândouă simultan, astfel încât „practic” împart unul singur.

Deși recunosc că poate părea „ciudat” pentru unii să împartă lenjeria intimă, gemenele au spus că o fac încă din liceu. Ascultătorii emisiunii au fost însă șocați de această dezvăluire.

Un utilizator a comentat pe TikTok: „Doamnelor, puteați păstra asta pentru voi”, în timp ce altul, tot geamăn, a spus: „Eu și fratele meu nu împărtășim nimic, cu atât mai puțin lenjerie intimă. Asta e complet sălbatic!”

Totuși, unii au spus că înțeleg: „Aceleași gene! Haha” sau „Eu și sora mea geamănă facem același lucru, este total normal.”

Chiar dacă internetul e divizat în privința acestei dezvăluiri, surorile nu par deranjate și au făcut chiar un videoclip amuzant pe TikTok despre cearta lor pentru sutien, atrăgând atenția urmăritorilor lor, care depășesc 725.000 pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`