Prima pagină » Cancan » Secretul lui Adrian Mutu, dezvăluit de Sandra, soția lui. Se pare că Briliantul chiar se pricepe la asta

Secretul lui Adrian Mutu, dezvăluit de Sandra, soția lui. Se pare că Briliantul chiar se pricepe la asta

11 nov. 2021, 15:56,
BZI.ro, în Cancan

Recent, s-a aflat care este secretul lui Adrian Mutu, fostul mare jucător de fotbal și actual selecționer. Briliantul a fost dat de gol de soția lui în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, unde s-au aflat și alte detalii despre acesta. În prezent, cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții, din mariajul lor rezultând un băiat.

Adrian Mutu și Sandra s-au căsătorit în urmă cu patru ani și au împreună un băiat, Tiago, care este cel de-al patrulea copil al Briliantului. Cei doi s-au cunoscut într-un cerc restrâns de prieteni, când ea avea 18 ani, însă Mutu recunoaște că a remarcat-o pe când Sandra avea doar 16-17 ani. Când ei s-au cunoscut, Briliantul tocmai divorțase de cea de-a doua soție, Consuelo Matos, și trecea printr-o perioada dificilă. Când au aflat că vor deveni părinți, cei doi au fost extrem de fericiți.

Sandra a dezvăluit secretul lui Adrian Mutu

Recent, Adrian Mutu a fost invitat în podcastul lui Măruță, unde a vorbit despre fostele sale relații. Aici, Sandra, soția lui, a avut și ea o intervenție ocazie cu care a dezvăluit un secret despre soțul ei. Astfel, se pare că Adrian Mutu are o pasiunea mai puțin cunoscută, și anume gătitul. Și se pare că acest hobby al său se activează mai ales când Briliantul este supărat. Adrian Mutu a făcut odată nu mai puțin de cinci feluri de mâncare, după ce a pierdut un meci.

Eu gătesc. Am gătit o dată cinci feluri de mâncare, că am pierdut un meci”, a spus Mutu.

Sandra, soția lui Adrian Mutu, a fost sunată de Cătălin Măruță, și a confirmat pasiunea de a găti a soțului ei:

E cel mai bun bucătar și un soț foarte bun. Face o ciorbă de perișoare extraordinară”, a dezvăluit Sandra.

Ce spune Adrian Mutu despre ceilalți copii ai săi

Fortul mare fotbalist a vorbit în podcast și despre căsătoria cu actrița Alexandra Dinu, dar și despre relația pe care o are cu fiul cel mare, Mario Mutu, acum în vârstă de 19 ani.

Eu și Alexandra Dinu ne-am căsătorit relativ repede. Mi-a luat un interviu, a fost o relație scurtă, cred ca a ținut trei ani, din care a iesit acest minunat băiat al meu. Am lipsit mult timp din viața lui Mario”, mărturisește Adrian Mutu.

Cât despre cele două fiice pe care le are cu cea de-a doua soție, Consuelo, selecționerul a dezvăluit că este foarte mândru de ele. Briliantul a precizat că petrece timp de două ori pe an cu Adriana și Maya Mutu.

Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Republica Dominicană. Una are 13 ani, iar cealată 15”, a mai spus selecționerul.

În altă ordine de idei, odată ce secretul lui Adrian Mutu, cu privire la pasiunea pentru gătit, a fost dezvăluit, fanii îl vor privi cu alți ochi de-acum înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *