Prima pagină » Cancan » Secretul Andrei și al lui Cătălin Măruță. Nimeni nu ar fi bănuit una ca asta
Secretul Andrei și al lui Cătălin Măruță. Nimeni nu ar fi bănuit una ca asta

Secretul Andrei și al lui Cătălin Măruță. Nimeni nu ar fi bănuit una ca asta

21 aug. 2020, 14:44,
BZI.ro, în Cancan

Secretul Andrei și al lui Cătălin Măruță. Cei doi sunt împreună de aproape 15 ani, formând un cuplu solid în showbizul autohton. Cu toate acestea, Cătălin și Andra sunt foarte discreți cu privire la viața personală. Astfel, se cunosc foarte puține detalii din intimitatea lor.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, puține persoane cunosc detalii cu privire la felul în care s-au cunoscut cei doi. Ba chiar mai mult, Andra și Cătălin sunt foarte discreți cu viața lor personală. Astfel, foarte puțini sunt cei care știu detalii din intimitatea lor. Cu siguranță nu multă lume știe felul în care cei doi se alintă.

Secretul Andrei și al lui Cătălin Măruță

Cei doi sunt împreună de 15 ani, iar de curând Andra a făcut o dezvăluire despre ce i-a făcut Cătălin Măruță. Artista a avut curajul să vorbească în premieră despre acest subiect. Potrivit presei mondene, acesta ar fi „cel mai ascuns secret” al familiei Măruță. Cătălin Măruță, cunoscutul realizator Pro TV, i-a pus o poreclă Andrei. Ulterior au fost „molipsiți” și prietenii lor.

„Dumnezeu ştie cum am ajuns Bumbu! Cred că, prima dată, mi-a zis aşa, când aveam o coafură trăsnită. Mi-a plăcut, toată lumea a râs şi porecla a fost preluată «la scară largă»”, a mărturisit Andra.

Andra și Cătălin Măruță formează o familie de 12 ani. Cei doi au împreună doi copii, pe David și Eva. Cu toate acestea, presa anunța încă din 2016 că familia Măruță se gândește la al treilea copil. Știrea a revenit periodic, însă cei doi soți nu au dat nicio veste în acest sens până acum.

Mezina familiei a împlinit 5 ani

Luna trecută, pe 23 iulie, Andra a rememorat ziua în care a adus-o pe lume pe fetița ei și a soțului său, Cătălin Măruță. Emoționată, talentata cântăreață a scris un mesaj profund și „a scos de la naftalină” cinci poze în care apare alături de Eva Măruță.

„Eva mea, te-am iubit de dinainte să te cunosc, chiar și dinainte să te simt… Pe când doar te visam și știam că urmează să apari în viețile noastre. La mulți ani, îngerașul meu! ? #5ani Eva ?”, a fost mesajul publicat de artistă pe conturile ei de socializare.

Și dacă tot s-a aflat secretul Andrei și al lui Cătălin Măruță, nu ar fi o surpriză ca în curând să se afle o altă intimitate din familia lor. Până atunci, nu ne rămâne decât să așteptăm…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *