Prima pagină » Sanatate » Diete si regimuri » Jennifer Lopez arata impecabil la 51 de ani: care sunt secretele ei
Jennifer Lopez arata impecabil la 51 de ani: care sunt secretele ei

Jennifer Lopez arata impecabil la 51 de ani: care sunt secretele ei

23 iul. 2020, 20:03,
în Sanatate

Secretele siluetei lui Jennifer Lopez. Este greu de crezut, dar este adevărat: Jennifer Lopez are 51 de ani.

Secretele siluetei lui Jennifer Lopez. Jennifer Lopez, fană a dietei fără zahăr

Pe Instagram, cu abdomenul extra-plat și zâmbetul pe față, vedeta ne-a invitat să eliminăm carbohidrații și zaharurile rafinate din dieta noastră timp de (cel puțin) 10 zile. Și chiar ne-a oferit rețeta ei preferată: un bol asiatic format din ton, varză de Bruxelles, dovlecei felii, avocado, ardei galben, conopidă și orez la grătar.

P dietă prea dulce promovează depozitarea grăsimii în țesutul adipos (coapse, fese, burta) și poate, pe termen lung, să conducă la apariția anumitor boli (diabet de tip 2, tulburări cardiovasculare, hipertensiune arterială, probleme hepatice).

Atenție însă la exces: nu se pune problema eliminării complete a zaharurilor și a carbohidraților din farfuria noastră! Pentru că, potrivit unui studiu prezentat în august 2018 la Congresul Societății Europene de Cardiologie din Munchen (Germania), o dietă săracă în carbohidrați, dar bogată în proteine ​​și grăsimi ar crește riscul de a dezvolta boli cardiovasculare, cancer.

Pentru micul dejun, vedeta se bazează pe o băutură proteică de casă. Rețeta ei preferată: o lingură de unt de semințe de floarea soarelui (un substitut de unt de arahide pentru persoanele care suferă de alergii la arahide) + piure de banană + o lingură de pudră de aromă de ciocolată.

La gustari, Jennifer Lopez se bazează pe fructe uscate, legume crocante, cereale sau un pătratel de ciocolată neagra.

Pentru cină, bomba latina admite să adore carnea de porc și puiul „gătit în special într-un stil puertorican” insotit de quinoa sau cartofi dulci.

Dans, yoga, culturism

După cum ne putem imagina: silueta de vis a lui Jennifer Lopez nu se datorează numai dietei sale. Vedeta este de asemenea o adevarata sportivă! Face 3 sau 4 antrenamente pe săptămână, imediat după micul dejun, conform US Weekly.

Dar J-Lo este mai presus de toate dansatoare: dansul este un sport care stimulează încrederea în sine și arde grasimi, în medie, 300 Kcal pe oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *