Prima pagină » Cancan ultimă oră » Secretele neștiute din viața de stewardesă! Ce nu știu pasagerii despre zborurile de lux
Secretele neștiute din viața de stewardesă! Ce nu știu pasagerii despre zborurile de lux

Secretele neștiute din viața de stewardesă! Ce nu știu pasagerii despre zborurile de lux

16 oct. 2024, 18:43,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

După șase ani de activitate, o stewardesă a decis să dezvăluie o serie de secrete neștiute ale meseriei sale. Acestea sunt câteva dintre mărturiile sale pentru Metro.co.uk, oferite sub anonimat.

„Piloții se folosesc de statutul lor pentru a seduce stewardesele. Înainte de pandemia de Covid, era destul de frecvent ca piloții să-ți ceară numărul de telefon și să te invite în camera lor.
Mi s-a întâmplat și mie, dar eu am avut o relație cu acel bărbat. Am observat promiscuitate din ambele părți. Unele femei cred că pot avansa în carieră dacă se culcă cu piloții, iar mulți bărbați profită de acest lucru”.

Căștile audio sunt reutilizate: „După ce pasagerii le predau înainte de aterizare, căștile sunt colectate și trimise către un departament special din aeroport. Acolo, muncitori cu salarii mici le dezleagă, le curăță și le sigilează pentru a fi folosite din nou”.

Șampania este aruncată la toaletă: „Înainte de aterizare, toate băuturile sunt aruncate, de la sucuri la cele mai scumpe sticle de șampanie”.

Uni pasageri simulează boli: „În unele cazuri, le spunem că vor fi întorși din drum pentru a nu pune în pericol sănătatea celorlalți pasageri”. „De-a lungul celor șase ani, am asistat la trei decese și o singură cerere în căsătorie”.

Avioanele sunt, de multe ori, rar curățate

Stewardesa in cauză susține că în general, majoritatea avioanelor sunt murdare, iar curățenia este doar de suprafață.

„Husa scaunelor este schimbată doar dacă a fost vărsat pe ea sau pătată cu alte secreții. Având în vedere că avioanele sunt mereu în mișcare, curățăm doar murdăria evidentă. Unii pasageri se duc la baie desculți… nu este ceva ce aș recomanda”.

„Compania noastră avea un departament, pe care noi îl numeam „poliția modei”, iar acești oameni ne verificau cu atenție, încercând să găsească orice defect, fie în coafura noastră, în ținută sau în machiaj. Trebuia să folosim mereu ruj, fond de ten, creion de ochi, mascara și, în mod obligatoriu, lac de unghii”.

„Există locuri de dormit secrete pentru personal în avioanele Boeing 777. În aceste aeronave, există o ușă ascunsă care se deschide cu un cod special, iar după ce urci scările, găsești opt cușete spațioase în care stewardesele pot dormi în timpul zborurilor lung”i.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`