Prima pagină » Cancan ultimă oră » Secretele lui Denise Rifai pentru o siluetă de invidiat. Ce nu mănâncă niciodată vedeta

Secretele lui Denise Rifai pentru o siluetă de invidiat. Ce nu mănâncă niciodată vedeta

29 iul. 2022, 21:16,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Denise Rifai a făcut câteva dezvăluiri interesante despre stilul său alimentar. Vedeta de la Kanal D are o siluetă de invidiat, par pentru a o întreține este nevoită să facă anumite sacrificii.

Vedeta este foarte rezervată când vine vorba despre viața personală. Celebra jurnalistă nu vorbește prea multe despre aspectele personale, dar se pare că acum a a avut mai multe momente de sinceritate, în care s-a deschis în fața publicului.

Denise Rifai: „Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent”

Denise Rifai este de părere că trebuie să fim foarte atenți la alimentație, iar sportul este un lucru suplimentar. Vedeta a spus că încearcă să consume mai multe legume și proteine.

„Eu cred că este foarte important să fim foarte atenți la ce mâncăm, sportul vine așa, o chestie suplimentară, după tonus, fizic și psihic, dar e foarte important ce mâncăm. Eu mănânc foarte atent și aleg să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi. Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic. Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent și atunci trebuie să fiu de 5 ori mai atentă”,  a mărturisit prezentatoarea de televiziune, pentru click.ro.

Prezentatoarea spune că pentru ea, zahărul este „un cadou”

Vedeta de televiziune a spus că percepe zahărul ca pe o bucurie și consumă dulciuri doar când este foarte obosită. Denise Rifai a spus că iubește pepenele roșu și nu mănâncă cartofi.

„Percep zahărul ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce. Nu beau carbogazos absolut deloc, nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea pentru că evit să rețin apă, mai ales acum, fiind și foarte cald. La pepene roșu (n.r. – nu rezistă)! Nu există la mine cartofi, sunt foarte strictă, nu glumesc! Nu există! O femeie se poate învață și dezvăța de niște alimente. Nu există!”, a completat Rifai.

Denise Rifai și-ar fi dorit patru copii

Până la vârsta de 35 de ani, Denise Rifai și-ar fi dorit să fie deja mamă de patru ori, dar destinul a făcut să nu fie încă mamă. Jurnalista regretă că nu are niciun urmaș și nu și-a găsit încă bărbatul alături de care să își întemeieze o familie, dar speră că viitorul are planuri mari pentru ea. Dacă va găsi un bărbat care are deja copii, spune că se va comporta cu ei de parcă le-ar fi mamă și îi va face să se atașeze de ea așa cum știe mai bine.

„Nu m-aș fi gândit vreodată că până acum să nu am 4 copii, îmi doream când eram mică trei băieți și o fată! N-a fost să fie. Nu am încă un copil, nu știu dacă voi avea vreodată copii. Dar știu cu siguranță că dacă bărbatul meu va avea copil sau copii, vor fi și copiii mei. Mai am câteva elemente care să așeze în viața mea pentru a fi fericită pe deplin”, a povestit ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *