Prima pagină » International » Secrete de la Hollywood. Cunoscutul actor, despre prima întâlnire cu mama copilului său: „Era complet goală, stând pe o masă”

Secrete de la Hollywood. Cunoscutul actor, despre prima întâlnire cu mama copilului său: „Era complet goală, stând pe o masă”

07 oct. 2024, 16:00, 1 ,
Simona Ciobanu în International

Cunoscutul actor de la Hollywood, Don Johnson, a povestit despre întâlnirea neobișnuită cu mama primului său copil într-un interviu pentru revista People. Starul din Miami Vice a povestit că a cunoscut-o pe modelul și actrița Patti D’Arbanville în timp ce lucra la un film în New York și a mers la studioul lui Andy Warhol.

„Când am intrat, ea era complet goală, stând pe o masă. Făcea prima ei ședință foto pentru coperta Interview Magazine”, a povestit Johnson, adăugând că a fost imediat fermecat de frumusețea și prezența ei captivantă.

Înainte de asta, Johnson fusese căsătorit pentru scurt timp cu Melanie Griffith, cu care a avut o relație complicată de-a lungul anilor. După despărțirea de Griffith în 1976, Johnson și D’Arbanville au devenit un cuplu în 1981, după ce s-au întâlnit din nou într-un restaurant. Potrivit unui interviu din 1984, deși Johnson a ajuns la restaurant cu iubita lui de atunci, Tanya Tucker, a plecat cu D’Arbanville.

„S-a mutat la mine în acea noapte”, a spus el.

Dezvăluiri făcute de cunoscutul actor de la Hollywood

Relația lor a evoluat rapid, iar D’Arbanville a rămas însărcinată cu fiul lor, Jesse. Cu toate acestea, cei doi au convenit să nu se căsătorească, simțind că nu erau pregătiți pentru acest angajament. Paternitatea și relația cu D’Arbanville l-au ajutat pe Johnson să se schimbe, motivându-l să renunțe la droguri și alcool.

Johnson a obținut rolul principal în Miami Vice în 1985, însă relația lui cu D’Arbanville s-a încheiat în 1986. În 1989, s-a căsătorit din nou cu Melanie Griffith, iar cei doi au rămas împreună până în 1996. De asemenea, Johnson l-a adoptat pe fiul lui Griffith din relația ei anterioară cu actorul Steven Bauer.

După despărțirea de Griffith, Johnson s-a căsătorit cu Kelley Phleger în 1999, cu care are trei copii: Atherton Grace, Jasper și Deacon. Actorul, acum în vârstă de 74 de ani, spune că relația cu Phleger l-a ajutat să se mențină fericit și energic, declarând pentru People: „O căsnicie nepotrivită te va îmbătrâni. Alege bine partenerul!”.

Catherine Zeta-Jones și-a sărbătorit ziua de naștere printr-o sesiune foto nud

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum Catherine Zeta-Jones a sărbătorit recent o ocazie specială într-un mod inedit. Vedeta din „Chicago” a împărtășit miercuri, 25 septembrie, o fotografie alb-negru pe rețelele sociale, în care apare goală, pentru a marca aniversarea ei și a soțului ei, Michael Douglas. Zeta-Jones a împlinit 55 de ani, iar Douglas a ajuns la vârsta de 80 de ani.

În imagine, actrița apare într-o baie, stând în fața unei oglinzi, purtând doar o pereche de tocuri înalte, cu părul lăsat liber.

„În costumul meu de ziua mea! După peste 25 de ani în care am împărtășit ziua de naștere cu soțul meu, am rămas fără idei de cadouri!”, a scris ea în descriere.

Glumind, a menționat că această fotografie a fost „opțiunea doi”, în timp ce mingile de golf au fost prima idee de cadou.

Actrița a postat și o fotografie veche cu ea și Douglas, de acum două decenii, amândoi complet îmbrăcați, însoțită de mesajul: „La mulți ani nouă! Așa arătam la ziua noastră acum 25 de ani. Te iubesc din toată inima mea”.

Cei doi sunt căsătoriți din noiembrie 2000 și au împreună doi copii, Dylan, de 24 de ani, și Carys, de 21 de ani. Douglas are și un fiu dintr-o căsnicie anterioară.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`