Prima pagină » Actualitate » Secretarul general APP, Codrin Ştefănescu, despre votul parlamentului olandez legat de Schengen: „Am primit un mare șut în fund! Suntem penibili pentru că suntem conduși de niște slugi ale străinătății”
Secretarul general APP, Codrin Ştefănescu, despre votul parlamentului olandez legat de Schengen: „Am primit un mare șut în fund! Suntem penibili pentru că suntem conduși de niște slugi ale străinătății”

Secretarul general APP, Codrin Ştefănescu, despre votul parlamentului olandez legat de Schengen: „Am primit un mare șut în fund! Suntem penibili pentru că suntem conduși de niște slugi ale străinătății”

21 oct. 2022, 11:53,
în Actualitate

Codrin Ştefănescu, secretarul general al APP, a avut o primă reacţie astăzi, 21 octombrie 2022, cu privire la votul parlamentului olandez legat de aderarea României la spaţiul Schengen.

„Parlamentul olandez a decis că România nu are ce căuta în Schengen! Adică țara care recunoaște că este în mâna mafiei drogurilor, țara care recunoaște că nu are siguranță la frontiere, țara care își ţine ascunsă și flancată de armată pe prințesa moștenitoare, ne dă nouă flit!
Iar la noi, toată lumea sluj. Ne-am predat suveranitatea României prin noile legi ale lui Predoiu, a fost votată mizeria asta de toți parlamentarii coaliției de guvernare, doar, doar, primim un semn de bunăvoință!

Am primit un mare șut în fund și mult dispreț!
Suntem penibili pentru că suntem conduși de niște slugi penibile ale străinătății, suntem umiliți non stop ca popor, cu acceptul unui guvern și unui parlament care devin, pe zi ce trece, tot mai anti românești!

Avem o clasă politică caracterizată de lașitate, frică și servilism!
De aceea, vă mai spun o dată: întăriţi structurile #AlianteiPentruPatrie și implicați-vă în mod real în bătălia pe care o ducem pentru România!
Pentru că ne pierdem țara, drepturile, bunurile și viitorul copiiilor noștri!
Și m-am săturat chiar și eu, să văd că unii luptă “la baionetă”, iar alții stau pe margine și aşteaptă miracole din univers!”, a transmis secretarul general al APP, Codrin Ştefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024