Prima pagină » Actualitate » Secretarul general al APP România, Codrin Ștefănescu în emisiunea BZI LIVE: „România este sub invazie…! Demisia lui Vasile Dîncu e completată de o declarație halucinantă, că nu se înțelege cu Iohannis, și asta în vreme de război…” – VIDEO
Secretarul general al APP România, Codrin Ștefănescu în emisiunea BZI LIVE:

Secretarul general al APP România, Codrin Ștefănescu în emisiunea BZI LIVE: „România este sub invazie…! Demisia lui Vasile Dîncu e completată de o declarație halucinantă, că nu se înțelege cu Iohannis, și asta în vreme de război…” – VIDEO

25 oct. 2022, 15:59,
BZI.ro, în Actualitate

Astăzi, 25 octombrie 2022, secretarul general al APP a discutat la BZI LIVE despre subiectul momentului. Codrin Ștefănescu a avut o primă reacție după ce la granița României este un război și ministrul Apărării, Vasile Dîncu, își dă demisia.

Politicianul susține că demisia lui Dîncu din funcția de ministru al MApN este acoperită de mai multe persoane din afara țării.

„Eu cred că demisia lui Dîncu are acoperire mult mai mare decât în România, este internaţională. Vine la câteva zile după ce Codruța Kovesi a venit în ţară. După ce s-a anunţat pregătirea candidaturii lui Kovesi s-a întâmplat acest lucru. Mulţi au zis că ne înşelăm, că nu va mai trece prin ţară, dar s-a dovedit că am avut dreptate. În ultimele zile presa a început să înţeleagă că am avut dreptate. România este sub o invazie care vine din exterior. Legile Justiţiei ale lui Predoiu, ne-am pierdut suveranitatea. Toţi vor simţi pe pielea lor”, a transmis Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE.

Ce spune Codrin Ștefănescu despre demisia lui Vasile Dîncu

Secretarul general al APP susține că absolut nicio persoană nu a știut că Vasile Dîncu va demisiona, nici măcar membrii din partidul din care face parte. Decizia fostului ministru al Apărării a venit ca o reală surpriză. Codrin Ștefănescu afirmă că demisiile vin în plic, în Guvernul României.

„Văd glume în spaţiul online din partea unor troli pentru suveranisti şi patrioţi. Sunt mulţi oameni implicaţi şi atunci nu poţi da înapoi. Dîncu când îşi dă demisia, exact cu o zi înainte de Ziua Armatei şi după câteva zile de la vizita lui Kovesi, are o declaraţie halucinantă, că nu se poate înţelege cu Iohannis. Acelaşi lucru l-a zis şi Kovesi. Cei din PNL, PSD şi alţi securişti nu vor scăpa dacă ne vom trezi cu un preşedinte din straintate. Vom devein colonie şi sclavi pe plantaţie. PSD nu ştia că Dîncu îşi va da demisia. Demisia lui Dîncu vine ca o surpriză, vine din partea unui om susţinut din afară. El spune că în străinătate unde se află a scăpat de cretini, stupizi. Demisiile sunt în plic. Tâmpiţii la care face referire Dîncu nu sunt oamenii din România. Tâmpiţii sunt cei din sistemul din jurul lui, cei care îl mănâncă de spate, care nu înţeleg realităţi, care îl trădează, vând şi nu gândesc, sclavi pe mai multe module de subordonare şi fiecare primeşte ordine separate”, a mai adăugat Codrin Ștefănescu, în exclusivitate pentru BZI.

Codrin Ștefănescu: „El nu se înțelege cu Iohannis. Este un haos”

Codrin Ștefănescu s-a arătat de-a dreptul revoltat de faptul că Vasile Dîncu a declarat că nu se înțelege cu președintele Klaus Iohannis. Secretarul general al APP susține că în acest moment este un adevărat haos și încă un ministru acuzat de o declarație ilogică pentru poziția oficială a statului român.

„Demisia vine neaşteptată că nici cei de la PSD nu se aşteptau. El nu se înţelege cu Iohannis şi nu are o colaborare cu el. Este un haos legislativ în România şi nu numai. E încă o demisie în plus a unui ministru care este acuzat că a făcut o declaraţie cretină, ilogică pentru poziţia oficială a României care nu este şi a noastră. Dîncu când zice că trebuie să fie pace, repeta ce a zis Macron. Macron are o înţelegere internaţională. Mulţi oameni din PE susţin declaraţia lui Macron în afară de Ursula, care este pe altă planetă, nu pe Terra. Macron e ferm şi este asigurat de mulţi aliaţi şi este susţinut. Dar Dîncu nu e susţinut, spune doar ce zice Macron dar în limba română. Dîncu încearcă să vadă care mai este puterea lui Iohannis în România. Se vede că sistemul este pe fugă şi parazitat, vin mulţi alături de invadator. Este vizibilă invazia în fiecare zi. Avem câţiva miniştri în Guvern care nu pot fi schimbaţi chiar dacă iese România la protest: Predoiu şi Popescu.

Noi încercăm să stopăm legile antiromâneşti care sunt făcute împotriva noastră. Apar sondaje de opinii şi în ultimul, APP nu apare deloc său apare cu maximum 6 la sută. PNL şi PSD au împreună 59 la sută. Este inadmisibil cum îşi bat joc de români zilnic. Actuala putere urmăreşte să ne împuţinăm ca număr, rezistenta şi etc. Dar românii sunt laşi. Ies în stradă doar câţiva oameni”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Astfel, după ce Vasile Dîncu și-a dat demisia din cadrul Ministerului Apărării Naționale, Codrin Ștefănescu a intervenit și a menționat că demisiile în România vin în plic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *