Prima pagină » Actualitate » Secretarul general al APP, Codrin Ştefănescu, la BZI LIVE: ”Dezastrul din iarnă se anunţă de pe acum” – VIDEO
Secretarul general al APP, Codrin Ştefănescu, la BZI LIVE: ”Dezastrul din iarnă se anunţă de pe acum” - VIDEO

Secretarul general al APP, Codrin Ştefănescu, la BZI LIVE: ”Dezastrul din iarnă se anunţă de pe acum” – VIDEO

23 aug. 2022, 17:44, 1 ,
în Actualitate

Codrin Ștefănescu, secretarul general al Alianței Pentru Patrie, a discutat astăzi, 23 august 2022, la BZI LIVE despre dezastrul din iarnă care va trebui să fie suportat de către români, din cauza guvernanților.

„România ar putea supravieţui foarte bine doar din turism şi agricultură. Turismul la noi devenise până în 2019 tot mai dezvoltat, prin vouchere de vacanţă, susţinere pentru HoReCa, transport gratuit pentru studenţi, legea cu 51 la sută marfa naţională la orice instituţie, cu preţuri competitive. Românul începuse să trăiască bine, să stea la hoteluri şi pensiuni cu preţuri bune în toate zonele de turism. Concurența creează calitate şi preţuri mici în turism. Trebuie să fie economia funcţională de piaţă, adică ea da toate reglementările, nu guvernul”, a transmis Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE.

Avertismentul lui Codrin Ștefănescu: „La iarnă va fi dezastru”

Politicianul Codrin Ștefănescu a discutat în exclusivitate în cadrul emisiunii BZI LIVE, unde a transmis un avertisment. Românii vor fi martorii unui dezastru în iarnă, susține reprezentantul APP. Mai mult decât atât, acesta afirmă că actuala guvernare are ca obiectiv distrugerea României și stoparea a tot ce este bun. Mai mult decât atât, cetățenii acestei țări sunt împinși la faliment.

„Politica de acum este de a stopa tot ce înseamnă turism, producţie şi agricultură româneşti. Tot este sabotat. Decizia de a deschide aeroportul din Constantă se poate lua în cinci minute, dar nu se vrea. Dosarul sta în sertar. Noi suntem împinşi către faliment. Este prima dată în istorie când se vorbeşte de falimentul familiar. Înainte nimeni nu putea muri de foame. Acum se transmite că intrăm în faliment personal. Nu mai poţi plăti şi cumpăra nimic. Ajungi să îţi vinzi tot. Este clar că se promovează şi oamenii sunt împinşi în sărăcie.
HoReCa trebuia să primească nişte bani de la Guvern. Toate aberaţiile venite din străinătate au fost înmulţite. Totul a fost haotic. Toată viaţa nu voi uita pentru zecile de mii de morţi cu zile. Nu au putut să se trateze de bolile pe care le aveau ca spitalele au fost transformate în suport Covid-19. Nimeni nu a răspuns pentru nimic. Câte vaccinuri şi izolete au fost aruncate în proporţie de 70 la sută. Au fost împrumutate 57 de miliarde de euro, dar unde sunt banii?”, a adăugat Codrin Ștefănescu.

În aceeași ordine de idei, secretarul general al APP susține că toți românii au aceleași probleme și nemulțumiri.

„Toate categoriile de români sunt nemulţumite. Toţi au aceleaşi probleme, indiferent de clasa socială. Explicaţiile unor parlamentari sunt cretine. Spuneau că au plecat în vacanţă românii, deci bani mai sunt. Nu, greşit. Oamenii din puţinul lor îşi duc copiii la mare sau în alte zone. Omul trebuie să aibă şi 3 vacanţe pe an, dar ei sunt suprataxaţi la orice. Ei fac calcule să vadă dacă mai pot lua bani cumva de la români. Este un cinism total. Mesajul pe punctaj trebuie transmis, indiferent de orice. Lumea se plânge şi trimite scrisori. La iarnă va fi un real dezastru, din păcate”, a mai spus secretarul general al APP.

Codrin Ștefănescu, pe lângă dezastrul care va fi la iarnă, a mai discutat despre faptul că actuala guvernare vrea să vândă tot ce-a mai rămas din România.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *