Prima pagină » Actualitate » Secretarul general al Alianţei Pentru Patrie, Codrin Ştefănescu: „România este vândută străinilor” – VIDEO EXCLUSIV
Secretarul general al Alianţei Pentru Patrie, Codrin Ştefănescu: „România este vândută străinilor” - VIDEO EXCLUSIV

Secretarul general al Alianţei Pentru Patrie, Codrin Ştefănescu: „România este vândută străinilor” – VIDEO EXCLUSIV

31 mai 2022, 17:06, 3 ,
BZI.ro, în Actualitate

În Platoul BZI LIVE a fost programată o ediţie de-a dreptul interesantă astăzi, 31 mai 2022. Via Zoom, Codrin Ştefănescu, secretarul general al Alianţei Pentru Patrie, a discutat despre situaţia României din acest moment.

Fostul deputat susţine că, din nefericire, România este vândută străinilor de actuala coaliţie.

Codrin Ştefănescu, atac la actuala clasă politică: „România este vândută străinilor”

Reprezentantul Alianţei Pentru Patrie a transmis în Studioul BZI LIVE faptul că actuala clasă politică îşi bate joc de cetăţenii acestei ţări şi au reuşit să vândă România străinilor. De asemenea, Codrin Ştefănescu acuăa că se încearcă desfiinţarea a tot ce este autohton.

Mai mult decât atât, în urma împrumuturilor colosale, România este îndatorată pentru următorii 110 ani, are preţuri uriaşe la tot, pe când populaţia moare de foame şi duce un trai mizer. Totul fiind datorat policienilor aflaţi la conducere în ziua de azi, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat.

„Au distrus tot şi au eliminat tot ce-am încercat noi să construim. S-au împrumutat enorm, iar noul PSD şi noul PNL au folosit banii ăştia lucruri inutile pe care le-au aruncat la gunoi. Este clar că cineva îşi bate joc de ţara asta. Suntem o ţară expriment. Prima dată au zis că trebuie să facem experiment cu oamenii de afaceri, să scăpăm de ei. I-au arestat pe diverse motive. După aia au arestat medici, chirurgi. După evenimentul de la Colectiv, mai multe medici nu au putut să-şi facă meseria pentru că erau condamnaţi şi cercetaţi. După au fost arestaţi profesori pentru că au primit o cutie de bomboane şi flori. Nimeni nu a mai ieşit în stradă. Nimeni nu a plătit şi nu şi-a cerut scuze public. România de astăzi, tot ce este românesc începe să piară. Cum să pui lege să nu mai ţii scroafă în curte? Cum să-i iei omului porcul sau găinile în curte? Sunt nişte aberaţii care vin ăştia de la putere. România s-a împrumutat pentru următorii 110 ani. În fiecare zi vin cu legislaţii fără sens şi inerţii”, a menţionat Codrin Ştefănescu în exclusivitate, în Platoul BZI LIVE.

Codrin Ştefănescu: „Românii nu sunt sprijiniţi”

În continuarea dialogului său, Codrin Ştefănescu a menţionat că pensionarii trebuiau să aibă pensia dublă în prezent, dar nu s-a implementat nicio măsură benefică pentru cetăţenii din această ţară din cauza celor care au dorit să aducă statul în această situație.

Mai mult decât atât, secretarul general al APP acuză politicienii că nu au în vedere prosperitatea oamenilor de afaceri din România, ci încurajează importul din toate zonele lumii cu costuri uriaşe.

„Sunt probleme serioase în acutala guvernare. Toată lumea tace şi nu înţelegem de ce nu ies în stradă. Tot sistemul de pensii s-a oprit după ce a fost arestat Dragnea. Pensia de acum trebuia să fie dublă în momentul de față. Dar legea pe care am dat-o noi a fost blocată şi stopată pe motivul că nu erau bani. Acum au bani pentru a cumpăra rachete, vor să facă fonduri pentru scăparea fluturelui albastru din Retezat, salvarea delfinului din Marea Neagră, dar pensionarii mor în case, nu au bani de mâncare şi medicamente. Dacă tot ai program să dai aspirină gratuit, ia de la Antibiotice Iaşi că e românească. Nu mai lua din zonele lumii şi te costă de 2 ori mai mult. Aici avem producători români care vând în străinătate.

În supermarketuri au avut curaj să închidă nişte magazine, mai apoi au fost schimbaţi şi li s-a dat un şut. Dar este mai bine să vânezi bătrânii care vând din curtea lor o vânătă. La noi s-a înghiţit tot. Nu mai este categorie socială în România care să fie mulţumită de ceva. Dar în schimb venim cu sondaje comandate şi tabele pompoase. Acum e rău, dar o să fie şi mai rău. Preţurile şi inflaţia nu au ajuns la maximum. Următorii doi ani va fi şi mai rău.

Este inadmisibil ca în România să avem cel mai mare preţ la combustibili, inflaţie de 16 la sută, rate la bănci care nu mai pot fi plătite, pensionarii nu-şi mai pot plăti medicamentele. Suntem țara cu cel mai scăzut nivel de trai. S-au făcut împrumuturi de peste 60 de miliarde. Toată presa a întrebat unde sunt banii, dar nimeni nu a răspuns. Avem miniştri care citesc de pe biletele, iar când se întreabă ceva nu răspund şi pleacă. Nimeni nu dă socoteală pentru absolut nimic. Parlamentarii nu sunt pe stradă, la piaţă, să se întâlnească cu sindicatele, patronatele. Interviuri nu dau, în studiouri nu vin. Cum conduc ei țara de pe scaune? De ce nu se mişcă să vorbească cu oamenii care i-au votat? Ar trebui să-şi mai sune părinţii şi bunicii pentu a vedea nivelul de trai şi cum se descurcă cu pensiile. Ce se întâmplă cu rudele, prietenii lor? Ăştia sunt rupţi de realitate şi văd doar pe hârtie lucrurile. Cum să ajungă la 50 lei kg de roşii? Cum poţi plăti gazul şi energia la echivamentul la o cameră din apartament. Ce au de gând guvernanţii să facă? Miniştrii nu i-au primit la discuţii, este o adevărată bătaie de joc pe față. Nepăsarea este politica de stat şi mesajul transmis este că „nu ne pasă de probleme voastre”. Vor să desfiinţeze tot ce este românesc, astfel România este vândută străinilor”, a conchis Codrin Ştefănescu.

 

 

Comentarii
  • hai sictir bleg ghelbos suji kara

  • kelbos imputit

    vanduta de voi javre comuniste tradatoare

  • Scuzati intrebarea… Dumneavostra d-le Codrin nu ati fost la conducerea acestei tari impreuna cu sefii Dumneavoastra de la diverse partide pe la care ati tot trecut?Toti ne-ati vandut pe cativa „firfirei” ca sa va satisfaceti cateva placeri trecatoare.. Acum aruncati vina unii ,pe altii , va acuzati reciproc , „firfireii ” primiti au disparut pe distractii , masini , tablouri si vilele somptuoase pe care le-ati cumparat cu ei, dar nu va simtiti deloc bine in pielea Domniilor Voastre , deoarece in jur oamenii care platesc aceste prostii facute de Dumneavoastra sunt suparati, amarati, aplecati si va recunosc cand apareti in public. Unii dintre Dumneavoastra se pot simti stanjeniti, altii …nu. Dumnezeu e deasupra tuturor … Instantele de judecata , cele ale statului de drept construit si infiintat de Dumneavoastra sunt la fel ca cei care le-au infiintat . .. Noi nu putem face diferenta intre Dumneavostra si Doamna Alina Gorghiu, intre Elena Basescu si Liviu Dragnea sau Marcel Ciolacu …Putem doar sa va spunem -„Hai Sictir” acum . Ne e mila de toti cei care au crezut ca sunt Zei pe pamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *