Prima pagină » Actualitate » Secretar-general APP Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE: „Ăștia, cu cei de la Bruxelles, pregătesc o Lege a Presei. Vor să fim sclavii Înaltei Porți Europene! Vom deschide proces internațional dacă jurnaliștii curajoși vor fi cenzurați!”
Secretar-general APP Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE:

Secretar-general APP Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE: „Ăștia, cu cei de la Bruxelles, pregătesc o Lege a Presei. Vor să fim sclavii Înaltei Porți Europene! Vom deschide proces internațional dacă jurnaliștii curajoși vor fi cenzurați!”

11 oct. 2022, 18:15, 3 ,
în Actualitate

Codrin Ștefănescu a vorbit în cadrul unei noi ediții BZI LIVE  despre o nouă lege dată de la Bruxelles, și anume o Lege a Presei. Practic, spune secretarul general al APP, presei libere din România i se pune pumnu-n gură. Adevărul și libertatea de exprimare vor dispărea odată cu această nouă recomandare venită din Occident.

„Toată presa va primi prin lege să se conformeze acestor măsuri, prerogative. Acceptați ca nişte papagali ca aceştia să vă atace jurnaliştii curajoşi? Păi e clar că vă meritaţi soarta”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, declarații în exclusivitate pentru BZI LIVE

Codrin Ștefănescu s-a arătat consternat în noua ediție a BZI LIVE de noua recomandare venită de la Bruxelles, prin care presa liberă din România va trebui să se conformeze unor prerogative stabilite de ei. Practic, aceleași informații vor veni de la o singură sursă, oficială, incontestabilă.

„Dacă până acum exista un punct de vedere contrar guvernării, această recomandare venită de la Bruxelles, cum că toată presa să aibă un singur punct de vedere, unul oficial.

Toată presa va primi prin lege să se conformeze acestor măsuri, prerogative.

Când presa este alături de români, se întâmplă lucruri foarte ciudate.

În caz că va exista această lege a presei, vom intenta proces naţional, internaţional.

Noi am anunţat ieri, public, că dacă fac şi legea presei, prin care pun botniţă tuturor ziariştilor din ţară, vom face plângere penală.

A mai ieşit vreun partid să spună ceva? Nu. Nu s-a mai auzit.

Şi atunci foarte mulţi români care vin şi se înscriu în APP, spun că nimeni nu ne susţine. Dar pe noi ne susţin cei curajoşi şi mass-media, care mereu e hărțuită, şantajată şi ameninţată în fiecare zi.

Daţi-vă mă apartamentele şi casele la ANAF, că deja vă vânează. Urmează vânarea a cel puţin 1.5 milioane de români.

Totul este străin în România. Furnizor străin la gaze, la apă. Şi cu toate acestea, voi nu faceţi nimic? Acceptaţi ca nişte papagali ca aceştia să vă atace jurnaliştii curajoşi? Păi e clar că vă meritaţi soarta.

Ca să ieşi în stradă şi să însemne ceva, trebuie să fii un milion şi 5oo de mii. Ca să înţeleagă ceva şi ăştia din coaliţia asta toxică.

Abia acum, presa centrală începe să se apropie de ceea ce face BZI-ul”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Sunt sute de revoluţionari de catifea, ce stau pe fotoliu”

Codrin Ștefănescu a scos în evidență din nou că românii nu fac nimic pentru binele lor, că așteaptă ca alții să lupte pentru dânșii. Ne așteaptă un viitor sumbru, binemeritat, pentru că românii nu se mai trezesc din această serveabilitate față de puterile occidentale, față de stăpânii de la Bruxelles.

„Nu ştiu când se vor mai trezi românii. Ceea ce fac ei, faptul că se vând foarte ieftin. Coaliţia de la Bruxelles pe asta se bazează, că românii se vând foarte ieftin. Şi asta până când o să se trezească la iarnă că au şi ei de plată zeci de mii de lei.

Acum mă bat pentru toţi românii pentru că această coaliţie toxică vrea să distrugă toată ţara. Legea lui Predoiu este mai importantă decât legile româneşti.

Băi, băieţi plătiţi de gruparea asta sorocistă, o să mâncaţi gândaci că v-aţi trădat ţara! Eu nu mă lupt pentru globalişti, sorocisti, USR-iști. Nici în viitor nu o să lupt pentru voi! Noi ce facem acum o facem pentru că vin lângă noi români de calitate.

Ei nu sunt conştienţi că aceasta coaliţie ne aduce în pragul în care, în 2-3 ani de zile vom fi cu toţii sclavii celor de la Bruxelles!

Eu ceea ce fac cu colegii mei, o fac pentru românii care ne scriu în fiecare zi, ajunşi la limita răbdării.

Toţi ăştia de aici sunt puși miniştri cu acord internaţional de la Bruxelles şi îi doare fix în cot de voi. Ăia sunt bogaţi şi au vile şi averi prin străinătate, au curentul lor. Nu îi interesează faptul că vă obligă pe voi să faceţi foamea, nu îi interesează. Şi voi, care ne înjuraţi, sunteţi sclavii lor. Sunteţi sclavii sclavilor!

Astăzi toată România şi-a dat seama că este insuportabil unde s-a ajuns, că nimeni nu mai recunoaşte cum arată acum România. Sunt revoluţii în toată Europa. Suveranistii au câştigat în Franţa, Italia, Ungaria, Serbia, Polonia, etc. Numai la noi nu se vrea. Pe Facebook în schimb stăm bine.

Tot ceea ce se întâmplă, şi va fi din ce în ce mai rău, şi e pe merit. Ne merităm soarta. Noi nu suntem curajoşi, sunt sute de revoluţionari de catifea, ce stau pe fotoliu.

Voi ce faceţi? Noi facem. Dar voi?

Dacă se îmbolnăvesc părinţii noştri, cu pensia lor amărâtă, nu avem cu ce să îi ajutăm.

Oamenii sunt disperaţi! Cum să mergi la piaţa cu familia şi să nu ai bani să cumperi mâncare măcar pentru un singur om. Nu ne înjuraţi pe noi, că asta aţi votat!

Noi suntem luptători de guerilla acum! Atacăm şi stopăm în fiecare zi, dar ei noaptea născocesc alte ordonanţe”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a fost invitat la BZI LIVE marți, 11 octombrie.

Comentarii
  • Stefănescu mare porc!

  • StefanescuPorc

    Coiut, nu mai pupi sfintele oua a lui Mragnea? Te-ai invatat de la Romania Mare sa le pupi pe a lui Vadim. Ia-o de mana pe sor’ta mare primar de Craiova si dispareti vreo 15-20 de ani. Ar fi mai bine pentru romani. Numai k.k.t mancati. Doar asta ati invatat. Hai. imbalsameaza-l frumos si pe Mragnea. Te-a deranjat ca pupaxza lui a fugit cu Roger Akoury!? Voi sunteti niste afafici pe langa … era sa spun frances , care s-a nascut in Beirut.

  • capul tau privit la luna,seamana cu-n cap de pwla!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *