Prima pagină » Actualitate » Secretar general APP, Codrin Ștefănescu în Studioul BZI LIVE: „Încercăm să combatem și să luptăm pentru români și împotriva aberațiilor de la Bruxelles”
Secretar general APP, Codrin Ștefănescu în Studioul BZI LIVE:

Secretar general APP, Codrin Ștefănescu în Studioul BZI LIVE: „Încercăm să combatem și să luptăm pentru români și împotriva aberațiilor de la Bruxelles”

27 sept. 2022, 17:00,
în Actualitate

Cunoscutul politician Codrin Ștefănescu a fost invitat în cadrul emisiunii BZI LIVE, moderată de prezentatorul Valentin Huțanu. Actualul secretar general al Alianței Pentru Patrie a vorbit despre inițiativa APP de a combate legile absurde venite de la Bruxelles și aprobate de Guvernul român.

„Trădare pe faţă, ceea ce se întâmplă azi în comisie. Nu ne puteţi folosi pe noi ca țară-test. Dacă noi trebuie să mâncăm gândaci, mâncaţi şi voi!” a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu la BZI LIVE

Codrin Ştefănescu a vorbit la BZI LIVE în data de 27 septembrie despre măsurile de combatere ale APP pentru legile controversate aprobate de guvernul român.

„Spre exemplu, la Iaşi, copiii vor fi trimişi să înveţe acasă pentru că nu vor avea bani să le plătească facturile la căldură! Cine răspunde pentru asta? Nu am văzut pe nimeni de la Guvern să iasă şi să spună că se va ocupa de această problemă.

Noi, APP, am trimis hârtie guvernului de atenţionare. Sesizăm taxele pe care le-au impus pentru că sunt ilegale. Şi apoi a început scandalul. Primarii fac sesizări că noi am stârnit rumoare în ţară. Ei fac presiuni la coaliţie şi discută şi îl mandatează pe Ciucă să anunţe numai o bucată, cea cu impozitele pe locuinţe. Şi noi aflăm abia dimineaţă de asta. Nu au cedat nimic, doar au amânat până în 2025. Au aprobat doar o bucăţică, restul au amânat.

Prin urmare, am anunţat că acţionăm în instanţă Guvernul pe ansamblu. Dacă cei de la Bruxelles decid că Maria va fi Vasilică, va comformați, că altfel faceţi puşcărie.

Băi, băieţi, dar fiţi voi vegani acasă la voi! Fiţi voi! Eu nu vreau să îi dau copilului meu gândaci şi lăcuste! Nu vreau! Nu vreau aberaţiile astea.

Iar aberaţiile astea vin continuu!

Şi totuşi le blocăm, le stopăm, aşa singuri cum suntem.

Nu poţi ieşi în stradă şi să spui că dai foc la Guvern. E o aberaţie. Trebuie să te baţi cu ei. Până la urmă, noi, ăştia nebuni şi frumoşi, ne vom bate până în 2024, zi de zi.

Trădare pe faţă, ceea ce se întâmplă azi în comisie. Nu ne puteţi folosi pe noi ca țară-test. Dacă noi trebuie să mâncăm gândaci, mâncaţi şi voi!

Aceste aberaţii, ticăloşii, nebunii care vin asupra noastră!”, a spus politicianul.

Codrin Ștefănescu: „Ni i-aţi făcut sclavi pe ăştia ai noştri de la Bucureşti”

Totodată, secretarul general al APP a condamnat lipsa de reacție și a îndemnat poporul român la implicare.

„Mă surprinde lipsa de reacţie a românilor. Este doar o reacţie pe facebook, cu glumiţe.

Măi, da implicaţi-vă! Faptul că deveniţi membru APP este o implicare!

Când Ursula o să interzică lemnele de foc, Guvernul o să îşi asume, trimit mai departe, iar primarii o să vă oblige pe voi să faceţi chestia asta. Şi o să rămâneţi fără nimic!

Păi cine sunteţi voi, globaliştii? Ce vreţi de la noi? Ni i-aţi făcut sclavi pe ăştia ai noştri de la Bucureşti.

Tot ceea ce fac ei e ilegal, e pe lângă lege. 250.000 de români s-au plâns prin mail de nişte lucruri foarte concrete. Degeaba. Au ieşit minerii, profesorii, medicii, transport, turism, postaşi. Nici măcar pentru asta nu au reacţionat.

Este tragedie tot ceea ce vă spun eu! Tragedie!

Medicul a ajuns să îi dea pacientului lista cu lucrurile necesare cu care să vină de acasă pentru a fi operat. Au ajuns să nu aibă minimul necesar.

Voi daţi pentru refugiaţi de 6 ori mai mult decât este mâncarea pentru un pacient român în spital. Înţeleg că daţi ăstora, dar daţi şi pentru românul nostru. Care nu o să stea internat doar cu supă şi cu ceai.

În afară de a aplica legile ălora de la Bruxelles, ceva pentru ţara voastră când o să faceţi?

Cum să spui că eşti Guvern românesc şi să vinzi Mintia toată, exact pe cât valorează un kilometru de autostradă? Ăsta este guvern legitim să gestioneze România?

Păi eu îmi vând casa ca să iau de ghiozdan şi patine?! Asta face guvernul. Vinde casa şi ia patine. Şi asta fac ei în fiecare zi.

Poate când o să le ia şi pământul de sub case, o să se trezească şi românii.

Invit toţi românii să aprecieze pagina APP. Acolo vă vom arăta ce anume atacăm şi toate demersurile. Să vedeţi cu ochii voştri, şi poate ne daţi şi nişte idei suplimentare. Primim câte 4-5 mii de mesaje zilnic. Aflăm astfel şi bazaconii din teritoriu, de la oameni”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *