Prima pagină » Cancan » Sebastian Dobrincu și Mimi au îngropat securea războiului: „A avut curaj să se uite în ochii mei”

Sebastian Dobrincu și Mimi au îngropat securea războiului: „A avut curaj să se uite în ochii mei”

25 iul. 2024, 15:26,
BZI.ro, în Cancan

Sebastian Dobrincu și Mimi s-au despărțit acum câțiva ani, iar despărțirea nu a fost tocmai amiabilă. Însă, în prezent, cei doi au reușit să îngroape securea războiului și să fie în relații bune.

Sebastian Dobrincu și fosta sa iubită, Mimi, au reușit să își rezolve conflictele și să se reconcilieze după un scandal major care a avut loc acum doi ani. În acea perioadă, Mimi, o influenceriță cunoscută, l-a acuzat pe Dobrincu de infidelitate și comportament inadecvat în timpul relației lor. Conform acuzațiilor lui Mimi, Dobrincu ar fi avut o aventură cu Ioana Ignat și ar fi fost implicat într-o altercație.

Sebastian Dobrincu a contestat vehement aceste afirmații

În acea perioadă, Sebastian Dobrincu a contestat vehement aceste afirmații, respingând acuzațiile și sugerând că Mimi ar fi inventat povești nefondate. Timpul a trecut și, între timp, Dobrincu s-a despărțit de Ioana Ignat, cu care a avut o relație de trei ani. Într-o apariție publică recentă, Dobrincu a negat că ar fi avut o relație paralelă cu Ignat și a infirmat zvonurile privind implicarea sa într-o altercație.

După o perioadă de conflict major, Sebastian Dobrincu și Mimi s-au reîntâlnit acum câteva luni și au avut o conversație sinceră, în care și-au cerut scuze unul altuia pentru greșelile din trecut. Această întâlnire a marcat sfârșitul neînțelegerilor dintre ei și a pus capăt scandalului care i-a zguduit acum doi ani, având un impact uriaș atât asupra vieții lor personale, cât și publice.

„(n.r. A zis ) că am fi avut conflicte care au dus la agresivități. Par eu o persoană conflictuală? Agresivă? Nu sunt genul care să spună, dar au fost lucruri denaturate. Inclusiv asta, că nu a funcționat relația pentru că mă credeam perfect sau așa s-a înțeles. Pe bune? (n.r.  – Relația cu Ioana Ignat ) nu a fost în același timp și asta a transmis ea, ceea ce nu e adevărat. S-a dus să șteargă cu mine pe jos în fața unei întregi țări. M-am simțit exploatat cumva, că văzuse că eram la Imperiul Leilor și a zis că e oportunitatea perfectă, a trimis-o managerul’, i-a explicat Sebastian Dobrincu lui Cătălin Măruță, la podcast.

Sebastian Dobrincu s-a întâlnit cu Mimi

Acum câteva luni, Sebastian Dobrincu s-a întâlnit cu Mimi și au hotărât să lase deoparte neînțelegerile. Fosta lui iubită și-a cerut scuze pentru acuzațiile făcute după despărțire.

„Acum suntem bine, suntem în relații bune. Ne-am văzut în parc, acum câteva luni, și a venit să-și ceară scuze. A zis că era imatură atunci și că-i pare rău pentru asta. Apreciez, mai mult decât orice, că după atâta timp a avut curaj să se uite în ochii mei, să-mi zică că îi pare rău. Mi-am cerut și eu scuze pentru tot ce i-am greșit. Așa ar fi trebuit să decurgă și atunci. Nu să te duci să-ți speli rufele în public, să vorbești de mine de rău, ca și când eu sunt Satana pe Pământ’, a mai spus milionarul.

Sebastian Dobrincu și Mimi au decis să lase neînțelegerile în urmă, iar de curând s-au împăcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *