Prima pagină » Cancan » Sebastian Dobrincu, declarații surprinzătoare despre părinții lui. Cine este femeia care i-a cucerit inima tânărului milionar

Sebastian Dobrincu, declarații surprinzătoare despre părinții lui. Cine este femeia care i-a cucerit inima tânărului milionar

11 feb. 2022, 10:33,
BZI.ro, în Cancan

Sebastian Dobrincu a uimit recent publicul cu declarații surprinzătoare despre părinții lui. Acesta a vorbit despre viața privată, dezvăluind cum este el dincolo de celebritate. La vârsta de 23 de ani, Sebastian Dobrincu i-a uimit pe toți cu talentul său, reușind să adune o avere impresionată din propriile afaceri.

Dincolo de succesul uluitor pe plan profesional, acesta trăiește o frumoasă  poveste de dragoste alături de o cântăreață celebră din România. Iată cine este femeia care i-a cucerit inima tânărului milionar.

Sebastian Dobrincu, dezvăluiri inedite despre părinții lui

Tânărul milionar Sebastian Dobrincu i-a uimit pe toți. Acesta a ajuns în atenția publicului după ce a avut un succes uluitor în domeniul informaticii, impresionându-i pe bogații lumii cu talentul său și afacerile impresionante.

La vârsta de 23 de ani, Sebastian Dorincu este un cunoscut investitor în tehnologie, fiind unul dintre milionarii din Silicon Valley. Tânărul a locuit mai mult în Statele Unite, însă vine des în România pentru a dezvolta afacerile pe care le are și în țară.

Milionarul care l-a impresionant și pe celebrul Mark Zuckerberg a vorbit recent despre viața sa privată dincolo de lumina reflectoarelor. Sebastian Dobrincu a mărturisit că are o relație deosebită cu părinții lui, care l-au susținut mereu, dar se înțelege de minune și cu fratele lui mai mic, un geniu în domeniul informaticii.

În pofida succesului de care se bucură în prezent, milionarul de 23 de ani a recunoscut că provine dintr-o familie modestă, însă a avut parte mereu de dragostea și încurajarea părinților. La rândul lui, Sebastian Dobrincu le este recunoscător acestora pentru toate sacrificiille făcute pentru el.

„I-am cumpărat mamei mele o mașină. Dar știu că oricât le-aș oferi eu cadouri nu o să echivaleze cu munca și investiția pe care au făcut-o ei în mine. E o luptă pierdută din start. Părinții mei m-au îndrumat să fac tot felul de lucruri și astfel mi-au deschis mintea să fac ce vreau eu, nu există o rețetă unică de a avea succes.”, a declarat Sebastian Dobrincu.

În ceea ce privește relația cu fratele său mai mic, Sebastian Dobrincu a precizat că sunt extrem de apropiați și se bucură nespus că acesta îi calcă pe urme.

David Dobrincu a dezvăluit recent cum se înțelege cu fratele său celebru, ajuns milionar la 23 de ani.

„Când eram mic îi tot spuneam că voi deveni mai bun decât el. E destul de greu să fii fratele mai mic al lui Sebi pentru că este acel fel de profesionist care nu stă să își sărbătorească succesul. Este un exemplu pentru mine și îl urmez de când eram mic. Vreau să mă dezvolt pe cât mai multe domenii ca să aleg unul sau mai multe când voi fi mare, și Sebi mă ajută pe partea asta cu business-ul. ”, a mărturisit David Dobrincu.

De un real succes peste hotare se bucură și Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac. Aceasta locuiește de mai mulți ani în Miami și de ceva vreme și-a încercat norocul în afaceri. Și partenerul de viață al frumoasei artiste Adda are mai multe afaceri de succes. Cătălin Rizea câștigă sume impresionante din propriul studio, acesta fiind impresarul și managerul celebrei sale soții.

Tânărul milionar se iubește cu o cântăreață celebră din România

Sebastian Dobrincu are o biografie impresionantă și o poveste de viață demnă de ecranizare. Tânărul care a ajuns milionar la 23 de ani și deține afaceri în domeniul informaticii are parte de provocări și în plan amoros.

Acesta are o relație cu frumoasa artistă Ioana Ignat, însă povestea lor de dragoste este una tumutoasă. După mai multe certuri și împăcări, cei doi au decis să mai acorde o șansă relației lor și sunt din nou împreună.

Cu toate acestea, Sebastian Dobrincu este de ceva vreme protagonistul unui scandal în showbiz-ul autohton după ce fosta lui iubită, Mimi, i-a adresat replici dure, spre surprinderea tuturor. Tânăra a mărturisit că a fost la un pas de depresie după ce milionarul ar fi decis să o părăsească.

După acuzațiile grave din spațiul public, Sebastian Dobrincu a reaționat, dorind să clarifice situația.

,,Definiţia ipocriziei? Să condamni o persoană pentru ceea ce şi tu faci. Repetă în presă că ar fi fost „părăsită.” Ne-am despărţit de comun acord, în urma unei discuţii civilizate, după care amândoi am întâlnit pe altcineva.

Nicio despărţire nu este uşoară. Am suferit amândoi în egală măsură – ea în public, însuşindu-şi rolul de victimă, iar eu respectându-ne durerea, în privat.”, a declarat tânărul milionar.

În prezent, Sebastian Dobrincu și-a găsit fericirea în brațele Ioanei Ignat, cei doi afișându-se în ipostaze tandre pe rețelele de socializare.

Un alt cuplu îndrăgit de public este cel format din Edward Sanda și Cleopatra Stratan. La vârsta de 24 de ani, Edward Sanda se bucură de succes în muzică și are o căsnicie frumoasă.

Tânărul milionar Sebastian Dobrincu este mândru de părinții lui și se bucură de succes pe plan profesional. Iubitul Ioanei Ignat are o poveste de viață uluitoare, acesta fiind extrem de apreciat în domeniul informaticii.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *