Prima pagină » Cancan ultimă oră » Sebastian Dobrincu a visat la momentul în care va face primul milion de dolari, iar când s-a întâmplat a fost dezamăgit: „Nu am simțit nimic”

Sebastian Dobrincu a visat la momentul în care va face primul milion de dolari, iar când s-a întâmplat a fost dezamăgit: „Nu am simțit nimic”

17 iul. 2022, 16:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Sebastian Dobrincu este unul dintre tinerii din România care pot spune că au reușit în viață încă de la o vârstă fragedă. Pasiunea sa pentru programare și tehnologie a descoperit-o în jurul vârstei de 7 ani ani, iar timp de un deceniu a învățat pe cont propriu și i-a perfecționat abilitățile de inginerie, iar mai apoi a pus pe picioare o afacere care l-a îmbogățit.

În cadrul unui interviu, tânărul a povestit cum a reacționat atunci când a văzut pentru prima dată că a reușit să strângă nu mai puțin de un milion de dolari în cont.

Sebastian Dobrincu: „Mă așteptam ca momentul când văd un milion în cont, să zic: Wow, ce moment memorabil”

Tânărul antreprenor a muncit pe brânci pentru a ajunge unde astăzi, iar toate meritele îi aparțin exclusiv lui. Sebastian Dobrincu a povestit recent că visa la momentul în care va strânge primul milion de euro și și-a imaginat mult acest moment, însă când visul să a devenit, în sfârșit, realitate, nimic nu a fost așa cum credea. Se aștepta să aibă o senzație de împliniră să spună că a reușit, dar nu a fost nici pe departe așa, ci pur și simplu a văzut ecranul care îi indica șase zerouri însă nu a simțit absolut nimic.

„Știi cum îmi imaginam momentul acela? Ca atunci când câștigi la Loto. Așa mă gândeam când eram mic. Că o să intri acolo să vezi milionul și o să zici ‘wow, cât de tare ești, câte ai făcut, nu știu ce’. Nu. Eram în New York, în lounge-ul locului unde stăteam și munceam mult în perioada aceea. Atunci când muncești mult, te pierzi în muncă, pierzi noțiunea timpului, nu îți dai seama cum trece timpul.

Noi acumulam bani atunci, începea să crească compania, să crească veniturile. Și vedeam, simțeam că vine momentul acela. L-am preconizat, nu s-a întâmplat de pe o zi pe alta să zic că nu-mi vine să cred. Știam, vedeam trendul ascendent.

Și mă așteptam ca momentul în sine, când văd un milion în cont, să zic wow, ce moment memorabil. În realitate, am văzut un milion și zic că ar trebui să simt ceva, o senzație, o bucurie. Nimic n-am simțit. Mă uitam la ecranul ăla și zic ‘ok, acum ce?’. Atunci mi-am dat seama că banii nu aduc fericirea. Pentru că nu am simțit niciun moment de fericire. M-am simțit mândru că s-a întâmplat ce visam de atâta timp, apoi m-am întors să muncesc”, a explicat Sebastian Dobrincu într-un interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *