Prima pagină » Cancan ultimă oră » Sebastian Dobrincu a pierdut 40.000 de dolari după ce și-a rătăcit cardul: „O să poarte Dior la închisoare acum”

Sebastian Dobrincu a pierdut 40.000 de dolari după ce și-a rătăcit cardul: „O să poarte Dior la închisoare acum”

20 iul. 2022, 20:45,
în Cancan ultimă oră

Sebastian Dobrincu este unul dintre tinerii afaceriști ai țării și se bucură de o avere uriașă. Cu toate că viața sa pare ruptă din filme, necazurile nu l-au ocolit pe fostul investitor de la „Imperiul Leilor.”

Sebastian Dobrincu a trecut printr-o întâmplare nebunească. Tânărul și-a pierdut cardul de credit și a fost găsit de un „binevoitor” care a profitat de pe urma sa. Dauna produsă se ridică la aproape 40.000 de euro, după ce a vizitat mai multe localuri și magazine scumpe, în special Dior.

Cum și-a recuperat banii

Sebastian Dobrincu avea cardul sincronizat la o apilicație pe telefonul mobil, iar în acest fel a reușit să vadă ce tranzacții au fost efectuate și unde. Tânărul milionar i-a dat un „sfat” celui care i-a folosit cardul după ce a reușit să își recupereze banii și anume că putea face tranzacții online pentru a nu fi văzut de camerele din magazine.

„Am recuperat banii, vă dați seama. A început și poliția o anchetă. Nu mă mai întrebați de PIN. Era un card de credit. Dacă îl ducea mintea făcea tranzacții online, nu mergea în magazine și în restaurante pline de camere. O să poarte Dior la închisoare acum”, a postat Sebastian Dobrincu pe Instagram.

Ce reacție a avut Sebastian Dobrincu când a făcut primul milion

Sebastian Dobrincu a visat la momentul în care a făcut primul un milion de dolari. Afaceristul a spus că în momentul în care și-a îndeplinit visul, nu a simțit nimic, spre surprinderea lui. După ce a văzut că a ajuns la suma mult visată, acesta s-a întors la muncă.

„Știi cum îmi imaginam momentul acela? Ca atunci când câștigi la Loto. Așa mă gândeam când eram mic. Că o să intri acolo să vezi milionul și o să zici „wow, cât de tare ești, câte ai făcut, nu știu ce.” Eram în New York. Atunci când muncești mult, te pierzi în muncă, pierzi noțiunea timpului, nu îți dai seama cum trece timpul. L-am preconizat, nu s-a întâmplat de pe o zi pe alta să zic că nu-mi vine să cred.

Și mă așteptam ca momentul în sine, când văd un milion în cont, să zic „wow, ce moment memorabil.” În realitate, am văzut un milion și zic că ar trebui să simt ceva, o senzație, o bucurie. Nimic n-am simțit. Mă uitam la ecranul ăla și zic ok, acum ce?. Atunci mi-am dat seama că banii nu aduc fericirea. Pentru că nu am simțit niciun moment de fericire. M-am simțit mândru că s-a întâmplat ce visam de atâta timp, apoi m-am întors să muncesc”, a spus Sebastian Dobrincu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *