Prima pagină » Cancan ultimă oră » Sebastian Dobrincu a devenit milionar la vârsta de 23 de ani. Puțini știu că juratul de la Imperiul Leilor, s-a luptat cu depresia și a fost bulimic

Sebastian Dobrincu a devenit milionar la vârsta de 23 de ani. Puțini știu că juratul de la Imperiul Leilor, s-a luptat cu depresia și a fost bulimic

23 feb. 2022, 20:03,
în Cancan ultimă oră

Sebastian Dobrincu a reușit să devină milionar la vârsta de 23 de ani. Este cel mai tânăr jurat de la „Imperiul Leilor” , iar toată adolescența sa a muncit pe brânci. Sebastian este pasionat de IT și a reușit să își deschidă o afacere de succes. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că tânărul a trecut prin momente dificile în urmă cu câțiva ani. S-a luptat cu depresia și a devenit bulimic.

Sebastian Dobrincu deține trei companii care l-au făcut milionar

Juratul de la Imperiul Leilor a fost pasionat de mic de domeniul IT, iar acum este apreciat și urmărit de mii de internauți pe rețelele de socializare. La doar 23 de ani, Sebastian Dobrincu deține trei companii care l-au făcut milionar. Povestea lui de viață este de-a dreptul impresionantă și nu multă lume știe că acesta s-a luptat cu depresia.

Noul jurat al emisiunii de la PRO tv nu a așteptat prea mult când a făcut primii bani și a ajuns pe culmile succesului la o vârstă fragedă. De la vârsta de 7 ani a decis să învețe inginerie software pe cont propriu, iar acum este milionar. Recent, Sebastian Dobrincu a vorbit despre o perioadă grea din viața lui.

Sebastian Dobrincu, juratul de la Imperiul Leilor, s-a luptat cu depresia și a fost bulimic

Sebastian Dobrincu are mare succea pe plan profesional, reușind să creeze o aplicația care l-a făcut milionar. Cu toate că avea cam tot ce își putea dori un tânăr de vârsta lui, Sebastiana declarat că s-a luptat cu depresia.

Acesta a suferit de bulimie și a slăbit 17 kilograme din cauza stresului și a problemelor de sănătate. Tânărul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care dezvăluie că a trăit o perioadă cumplită.

„Am o mărturisire de făcut. De când sunt persoană publică, am încercat întotdeauna să nu afișez traumele și părțile nefericite ale vieții mele. De ce? Mi se părea irelevant pentru publicul larg, cu atât mai mult când mulți tineri mă luau drept reper. Am căzut într-o depresie puternică pe care până acum am ascuns-o tuturor, de la familie și apropiați până la publicul larg. Am început să nu mai pot dormi și mânca, am slăbit 17 kg și am devenit bulimic. Mi-am pierdut orice motivație. Nu mă mai entuziasma nici succesul, nici banii, nici faima. Am lichidat mare parte din acțiunile și investițiile mele, mi-am delegat responsabilitățile și am abandonat orice proiect aveam în derulare”, a spus Sebastian in mesajul său.

Sebastian Dobrincu a trăit momente cumplite

Sebastian Dobrincu a povestit că a fost o perioadă a vieții sale în care s-a pierdut pe sine și nu îl mai interesa nimic. Stresul l-a determinat pe juratul de la Imperiul Leilor să treacă printr-o depresie acută, din cauza căreia a slăbit foarte mult. Tânărul a povestit că nu îl mai entuziasma nimic și era foarte trist.

„M-am pierdut pe mine. Când din invidie cineva nu credea povestea mea, mă simțeam cu atât mai mândru. Nu mai știam cine sunt sau ce îmi doresc, iar presiunea de a poza într-o poveste perfectă de succes m-a făcut să îmi pierd identitatea.Mă trezeam dimineață într-o casă de 4 milionae de dolari în Los Angeles, mergeam singur pe plajă și stăteam acolo până seară, uitându-mă la cer. Eram atât de trist, însă lumea mă vedea atât de împlinit, iar fiecare laudă sau apreciere, mă îngropa și mai tare. Țineam tot în mine și nu îndrăzneam să alterez imaginea perfecta din ochii oamenilor”, a mai spus tânărul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *