Prima pagină » Cancan ultimă oră » Sebastian Chitoșcă regretă divorțul de fosta soție: „Hai, vino lângă mine, am și eu nevoie de tine”

Sebastian Chitoșcă regretă divorțul de fosta soție: „Hai, vino lângă mine, am și eu nevoie de tine”

21 iul. 2022, 20:46,
în Cancan ultimă oră

Sebastian Chitoșcă și Alexandra  au avut parte de o poveste de dragoste la care mulți oameni pot doar visa. Vestea că mariajul celor doi a ajuns la final a șocat o țară întreagă, iar fanii cuplului au fost șocați atunci când au aflat ce decizie au luat cei doi.i.

Recent, fotbalistul a făcut o serie de mărturisiri cu privire la relația pe care o avea cu fosta soție, dar a spus și care a fost adevăratul motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate.

Sebastian Chitoșcă: „Am neglijat persoana cea mai importantă de lângă mine, soția”

Sebastian Chitoșcă a vorbit, recent, despre fosta lui soție, Alexandra, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste ani buni. Vestea că cei doi s-au despărțit i-a luat prin surprindere pe toți, iar acum, la câteva luni după divorț, fotbalistul și-a deschis sufletul în fața fanilor lui și a vorbit despre persoana care i-a stat alături ani larând.

Fotbalistul a spus că Alexandra a fost neglijată de el, deși era cea mai importantă persoană din viața lui. Sebastian Chitoșcă a spus că nu și-a dat seama că face acest lucru, însă a realizat când a participat la emisiunea Survivor România.

„Inevitabil, am neglijat persoana cea mai importantă de lângă mine, soția. Nu îmi dădeam seama în momentele alea. Practic, nu mai eram soț și soție, eram colegi de apartament, pentru că soția mea era calculatorul. Lucrurile astea le-am realizat în junglă. Mă gândeam la nopțile în care plângea soția mea și îmi spunea „Hai, vino lângă mine, am și eu nevoie de tine”, a povestit Sebastian Chitoșcă, pentru un post TV.

Sebastian Chitoșcă ar vrea să se împace cu fosta lui soție

Mai mult decât atât, Sebastian Chitoșcă a mai spus că primele patru luni de la despărțire nu au vorbit deloc, însă în prezent, cei doi foști au rămas în relații bune și păstrează legătura.

Întrebat dacă s-ar mai împăca cu Alexandra, Sebastian Chitoșcă a răspuns pozitiv, însă a explicat că cel mai probabil nu se va mai întâmpla acest lucru, dat fiind faptul că fosta soție are alte planuri, în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *