Prima pagină » Local » Se vor ridica mașinile parcate neregulamentar în cartierul Tătărași din Iași. Deocamdată, Polițiștii locali aplică fly-ere pe parbrizele autoturismelor parcate neregulamentar

Se vor ridica mașinile parcate neregulamentar în cartierul Tătărași din Iași. Deocamdată, Polițiștii locali aplică fly-ere pe parbrizele autoturismelor parcate neregulamentar

25 sept. 2020, 02:00,
Vlad Alexa în Local

Polițiștii locali au început o acțiune de distribuire de fly-ere informaționale pe parbrizele autoturismelor parcate neregulamentar în zona cartierului Tătărași din municipiul Iași. În zilele următoare vor fi aplicate amenzi și vor fi ridicate mașinile șoferilor care nu se supun somațiilor

Polițiștii locali au început o campanie amplă în zona cartierului Tătărași din Iași, în ceea ce privește mașinile parcate ilegal. Oamenii legii aplică fly-ere pe parbrizele autoturismelor parcate neregulamentar, iar în cazul în care proprietarii nu se supun, vor fi amendați începând cu zilele viitoare. Acțiunile au început în zona străzii Eternitatea.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 4 Ordine Publică au distribuit fly-ere informaționale pe parbrizele autoturismelor parcate neregulamentar pe str. Eternitate. În zilele următoare se vor întocmi procese-verbale de constatare a contravenției, conform legislației în vigoare”, au declarat oficialii Poliției Locale Iași.

Polițiștii locali fac acțiuni de informare a ieșenilor

Pe lângă acțiunile făcute în cazul mașinilor parcate neregulamentar, polițiștii locali au întreprins activități de distribuire de fly-ere pentru informarea cetățenilor municipiului Iași cu privire la activitățile desfășurate, precum și pentru diminuarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

„Acțiunile s-au desfășurat, în mod deosebit, în zona unităților de învățământ, pentru afluirea/defluirea elevilor, în zonele de îmbarcare/debarcare în mijloacele de transport în comun pentru a se asigura, în mod corespunzător, transportul elevilor la unitățile de învățământ, conform graficului întocmit special pentru această situație. Totodată, s-a acționat și în zona piețelor agroalimentare unde s-au produs aglomerări de persoane și vehicule, în mijloacele de transport în comun aparținând C.T.P. Iași, dar și în cartierele Municipiului Iași”, au mai declarat polițiștii.

În urma activităților desfășurate pe data de 23 septembrie, polițiștii locali au legitimat 242 persoane, iar în urma constatărilor directe au întocmit 86 procese-verbale, valoarea amenzilor fiind, în cuantum, de 15.755 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *