Prima pagină » Titlurile zilei » Se țese un scenariu sumbru în jurul tânărului găsit mort în mașină, lângă Grădina Botanică. Surse: a trimis un mesaj ciudat iubitei pe TikTok înainte să fie găsit – EXCLUSIV/FOTO

Se țese un scenariu sumbru în jurul tânărului găsit mort în mașină, lângă Grădina Botanică. Surse: a trimis un mesaj ciudat iubitei pe TikTok înainte să fie găsit – EXCLUSIV/FOTO

12 oct. 2023, 02:00, 9 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Ștefan Dimitrie Nicu, tânărul care a fost găsit decedat într-o mașină, lângă Grădina Botanică, ar fi trimis un mesaj de adio. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că acesta ar fi trimis un videoclip iubitei sale pe Tiktok

Ștefan, tânărul găsit mort pe bancheta din spate a mașinii sale, lângă Grădina Botanică, ar fi trimis un mesaj ciudat. Reporterii BZI au aflat că acesta i-ar fi trimis iubitei sale, o tânără din Miroslava, un videoclip pe TikTok, în care i-ar fi transmis să nu se simtă vinovată pentru ceea ce ar urma să se întâmple. De asemenea, prin filmuleț și-ar fi cerut scuze de la părinți. Să se fi sinucis în floarea tinereții? Este posibil, însă va fi stabilit de anchetatori.

Tot surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că medicii legiști au prelevat mai multe probe biologice pe care urmează să le analizeze. Anchetatorii vor să afle dacă în sângele tânărului exista vreo substanță care să-i fi provocat moartea. Cauza decesului este edemul pulmonar acut, însă deocamdată nu este clar ce s-a întâmplat cu adevărat, dar totul va fi clarificat, cel mai probabil, în câteva săptămâni.

Continuă ancheta în cazul tânărului găsit mort în mașină

Vă reamintim că luni după-amiază a fost făcută descoperirea care a șocat. Trupul neînsuflețit al bărbatului se afla pe bancheta din spate a autoturismului, marca Audi, ce îi aparținea. Acesta avea numărul de înmatriculare IS xx STF. Surse din cadrul anchetei au precizat faptul că pe trupul acestuia nu existau urme de violență, iar autoturismul nu era avariat. Polițiștii ieșeni continuă ancheta în acest caz.

„La data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 16:55, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că în interiorul unui autoturism, ce se afla parcat pe un drum agricol din vecinătatea Grădinii Botanice din Iași, este un bărbat decedat.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit decedat pe bancheta din spate a autoturismului. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat, în urmă cu câteva zile, Adina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trebuie precizat faptul că Ștefan Dimitrie Nicu era student în anul 3 la Facultatea de Construcții și Instalații din Iași. Trupul său a fost depus la Capela Cimitirului „Eternitatea”, iar astăzi va fi înhumat. Rămâne de văzut ce i-a cauzat moartea tânărului găsit mort în mașină, lângă Grădina Botanică.

Comentarii
  • Bunelu opinticar, pur le conesiooors

    Eheeeei, coane, tictocu ăsta daca era pe vremea împușcatului, iaca, poate afla și el la timp că se călărea mândra cu alții. Așa, saracu, atâta știa, atâta făcea: recitare de cățăluș cu părul ă littîl cretz, ca să se amuze comesenii.
    În rest numa’ de bine. Anbrocăn la opintici. Poate pică vreo para.

  • Incerci sa ne spui ceva dar nu stii cum … Poate daca dai din maini vom intelege pana la urma talcul mesajului! Vrei sa pari profund si erudit dar dupa mine esti cam saracut la minte! Da nu e vina ta, biensur!

  • Vrei sa ne explici ceva dar nu te ajuta vocabularul … Poate daca mai dai putin si din maini vom intelege ce vrei sa spui! Incerci sa pari profund si erudit dar dupa parerea mea esti cam simplut la minte! Da nu e vina ta, biensur!

  • Ce iubită 😅 ea ii mânca bani și se distra cu alții.

  • ,,iubită ” care de fapt nu era iubită !

  • Adevarat! O moarte parcă premeditata de acest băiat.

  • Suflet zbuciumat!
    Sunt sigur ca părinții nu cunoșteau mai multe detalii despre aceasta fata.

  • Greu de imaginat cum un băiat de oamenii respectați merge pe un câmp laturalnic se deschide mașina se decarță și se întinde! Pentru ce?
    Mesajul trimis pe tik tok spune tot daca a trimis așa ceva.
    Sufletul acestui băiat suferea și suferea din iubire iar fetișcana nu era interesată de el și uite unde duce bătaia de joc.
    Odiha veșnică!

  • Greu de imaginat cum un băiat de oamenii respectați merge pe un câmp laturalnic se deschide mașina se decarță și se întinde! Pentru ce?
    Mesajul trimis pe tik tok spune tot daca a trimis așa ceva.
    Sufletul acestui băiat suferea și suferea din iubire iar fetișcana nu era interesată de el și uite unde duce bătaia de joc.
    Odiha veșnică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *