Prima pagină » Cancan ultimă oră » Se știu câștigătorii Asia Express: Cine ia marele premiu

Se știu câștigătorii Asia Express: Cine ia marele premiu

17 nov. 2021, 09:54,
în Cancan ultimă oră

Cel de-al patrulea sezon de la Asia Express a ajuns în Israel, acolo unde va avea loc finala și se vor stabili câștigătorii. Lupta pentru cele patru locuri a fost extremd e grea și pe Drumul Împăraților, ce a trecut prin Turcia, Georgia, Iordania și acum Israel, au ajuns doar patru echipe. Este vorbas despre Elwira și Mihai Petre, Cuza și Emi, Lidia și Estra Buble și Eliza și Cosmin Natanticu.

Pentru concurenți, prima zi din Israel a debut extrem de emoțioannt, fiecare citind scrisorile pe care le-au scris în Iordania, când au fost separați de coechipierii lor.

Înainte de a pleca în cursă, cele patru perechi au avut parte de multă emoție și s-a lăsat cu multe lacrimi la citirea scrisorilor. Cel mai emoționant moment a fost cel în care a citit scrisoarea Elwira Petre, cuvintele de dragoste ale acesteia pentru soțul ei stârnind emoții puterncie în rândurile tuturor competitorilor.

Elwira si Mihai Petre

„Tu ești motivația mea, în brațele tale mă simt în siguranță. Îmi este foarte greu fără tine, de 20 de ani te iubesc și mă simt norocoasă că te-am găsit atât de departe în România. Sunt sigură că împreună putem muta munții, fără tine nu aș rezista. Dacă tu o să trăiești 100 de ani, eu vreau să trăiesc cu o zi mai puțin pentru că nu pot trăi fără tine”, au fost doar câteva dintre cuvintele frumaose scrise de Elwira petre pentru soțul ei, Mihai Petre.

Vizibil emoționat de toate vorbele frumaose pe care i le-a transmis soția lui, Mihai Petre nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Elwira si Mihai Petre

Pe urmele minunilor făcute de Iisus

Fiind în Israel, probele n uaveau cum să nu aibă legătură cu Iisus Hristos, astfel că cele patru perechi au fost nevoite în ultimul episod „să transforme“ apa în vin, să împartă pâine și să determine niște lcoalnici să spună în limba română o parte dintre cele 10 porunci.

Așa cum era de așteptat, cei mai bine s-au descurcat Elwira și Mihai Petre și Cuza și Emi. Eliza și Cosmin Natanticu au ajuns mai greu să facă probele dificile, în tim pce surorile Buble au avut mari cu probleme cu găsirea unei mașini care săl e ducă la locul unde au fost făcute probele.

Elwira si Mihai Petre

Cine sunt câștigătorii Asia Express

Cum în competiție au mai rămas doar patru echipe se fac deja pronosticuri cine va câștiga ediția din acest an de la Asia Express.

Așa cum poate se așteaptă multă lume, favoriți la câștigarea Asiei Express de anu lacesta sunt Elwira și Miahi Petre, în timp ce Cuza și Emi sunt văzuți de mulți în finală, însă cu șansa a doua la marele premiu.

La premiul de de 30.000 de euro râvnesc și celelate două echipe, însă acestea par a avea șanse destul de mici și pentru a pridne finala.

Cuza si Emi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *