Prima pagină » Cancan » Se știe deja cine a câștigat „Bravo ai stil!” Ce concurentă va fi următoarea eliminată

Se știe deja cine a câștigat „Bravo ai stil!” Ce concurentă va fi următoarea eliminată

16 nov. 2020, 11:30,
BZI.ro, în Cancan

Anumite surse apropiate show-ului de la Kanal D au dezvăluit cine este concurenta care a câștigat „Bravo ai stil! Celebrities”. De asemenea, aceleași surse au dezvăluit ce se va întâmpla în edițiile viitoare ale emisiunii. Așadar, cine va fi următoarea eliminată, dar și cine dă bătălia finală…

Emisiunea anului 2020 pare să fie „Bravo, ai stil! Celebrities”, un show modificat ușor față de anii trecuți, când concurentele erau fete simple, anonime, spre deosebire de această ediție, unde au participat vedete. Cu un rating zdrobitor, show-ul de la Kanal D s-a clasat în preferințele românilor de la început și până acum. În ciuda faptului că domnește o mare secretomanie pe platourile de filmări, concurentele și staff-ul lor având stipulat în contract că dacă dezvăluie ceva despre rezultat până la momentul finalei – care se zvonește a fi pe 19 decembrie – vor avea de plătit câteva zeci de mii de euro drept penalizare, iată că alte detalii, de data asta despre marea câștigătoare și despre finaliste, au ajuns la noi.

Cine a câștigat „Bravo ai stil!”

Conform surselor Cancan.ro, situația va sta astfel în următoarele emisiuni care duc spre finală:

„Următoarea eliminată va fi Xonia, pe care au adus-o să fie carne de tun, ca să nu se supere foarte tare celelalte concurente la următoarea eliminare. Apoi va urma Roxana Nemeș. Amândouă au venit pentru publicitate, nu neapărat pentru bani sau stil. Și pentru că au stat doar în câteva ediții, banii au fost puțini, aproximativ 2.000 de euro Xonia și 5.000 Roxana.”

Iar detaliile spectaculoase nu se opresc aici. Așadar, iată cine vor fi cele șase semifinaliste:

„Cele șase semifinaliste vor fi: Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu, Cristina Sișcanu, Deea Codrea și Oana Radu. S-a înregistrat deja și o parte din bucata finală cu trei dintre concurente cu puncte puține care vor fi scoase în față pentru a da piept cu publicul telespectator: Tonciu, Șișcanu și Oana Radu”, mai dezvăluie sursa din Kanal D.

Theo Rose ar fi marea câștigătoare

Așadar, lupta pentru coroniță s-ar da între Deea, Theo și Alexandra Ungureanu. Dar surse din staff-ul emisiunii ne-au spus că, deși se dorește ca votul publicului să fie pe bune, în direct, pe lângă bucățile de emisiune înregistrată, se pare că totuși se știe deja câștigătoarea și aceasta ar fi nimeni alta decât Theo Rose.

De altfel, încă un motiv pentru care se pare că Theo ar putea câștiga competiția ar fi că este îmbrăcată de Lucy Faur, aceeași stilistă care a îmbrăcat-o și pe Iuliana în sezonul al treilea. În plus, se pare că, testând atât ratingul pe fiecare dintre concurente, cât și pozitivitatea telespectatorilor, s-ar fi decis că cea mai simpatică dintre toate este Theo, ea reușind să îmbine manelele, care fac deliciul unei părți din public, cu muzica pop, așadar cucerind ambele categorii, spre deosebire de Alexandra Ungureanu care nu ar avea lipici decât la publicul mai educat.

Un episod greu de uitat

La începutul anului s-au petrecut scene greu de imaginat în culisele celebrei emisiuni de la Kanal D. Vedetele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-au luat de păr, la propriu, potrivit surselor noastre. Episodul uluitor s-a petrecut între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu.

Concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-au strâns în cabina de make-up de la Kanal D pentru a filma o nouă ediție în avans. Potrivit martorilor, Andreea Tonciu era pe scaun, pregătită să-și schimbe look-ul, iar Maria Ilioiu aștepta la rând. Având în vedere că cele două rivale se aflau în același loc, la distanță de jumătate de metru… până la o ceartă de zile mari n-a mai fost decât un pas!

Andreea Tonciu s-ar fi simțit jignită că fosta ispită a comparat-o cu „Ciocănitoarea Woody” și i-ar fi spus Mariei Ilioiu că ea nu a venit în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” ca să se certe, ci… ca să-și arate stilul. Bineînțeles, fosta ispită a dat curs discuțiilor în contradictoriu, iar surse din apropierea echipei care realizează show-ul de la Kanal D au dezvăluit că tensiunile au atins cote înalte.

Dar asta este de domeniul trecutului, iar noutatea cu privire la emisiune o reprezintă faptul că se știe cine a câștigat „Bravo ai stil!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *