Prima pagină » Cancan » Se știa dinainte că Elena Ionescu va câștiga Survivor! Cum s-a dat de gol cântăreața

Se știa dinainte că Elena Ionescu va câștiga Survivor! Cum s-a dat de gol cântăreața

01 iun. 2020, 13:30,
în Cancan

„Survivor România” a născut pasiuni diverse, de-a lungul întregului concurs, iar desemnarea câștigătoarei a ridicat și aferentele semne de întrebare. Elena Ionescu a avut destui susținători, însă – așa cum este firesc de altfel, într-o competiție – și „adversari” care au considerat că nu merita să câștige.

Apare, acum, o nouă „teorie a conspirației”, iar conform acesteia chiar Elena Ionescu s-a dat de gol și știa dinainte că avea să fie marea câștigătoare a „Survivor România”. Cu doar câteva ore înainte de câștiga, Elena Ionescu a avut un presentiment, simțind că va că va fi învingătoare. Adversarii ei susțin că poate a fost totul ”aranjat” și că nu există fum fără foc, numai că niciunul dintre ei nu arem evident, o dovadă incontestabilă, totul rezumându-se la presupuneri.

„Toți sunt puternici, oricare dintre noi patru poate câștiga. Văd că Iancu are o susținere uriașă pe conturile de socializare. Cred că el este favorit, dar, dacă nu e el, voi fi eu. Asta simt. Cred că am demonstrat de-a lungul acestei competiții care mi-a schimbat viața că merit, așa că sper. Am trecut prin multe, poate voi reuși…”, a declarat Elena Ionescu, câștigătoarea „Survivor România”, înainte de începerea finalei, potrivit wowbiz.ro.

„Marea finală = SMS-uri în contul KD”

După ce finala ”Survivor România” s-a încheiat, fanii showului s-au împărțit în două tabere. Astfel, în timp ce unii au felicitat-o pe Elena Ionescu pentru că a reușit să obțină trofeul impresionant și marele premiu, alții au criticat-o dur.

Au existat și degete acuzatoare întreptate către Kanal D, unii dintre telespectatori fiind de părere că a fost ceva… necurat la mijloc, punând accent pe SMS-uri.

„A fost făcut totul la mișto! Mă așteptăm să câștige IANCU, nu Elena!!!! Iancu chiar a fost un luptător!!! Huooo numai fake-uri faceți!!!”, „Felicitări, Elena! Ești un exemplu de caracter puternic! O ador și pe mama ta, este deosebită ??❤️”, „A câştigat cel mai slab participant! Ajutorul social a venit. Marea finală = SMS-uri în contul KD. Mulțumiri, votanților! Câtă mizerie!”, „Voi, ăștia, care judecați că nu merita, mergeți voi în locul ei să fiți umiliți cum a fost și ea, și câștigați și voi”, au fost câteva dintre comentariile postate de cei care au urmărit finala „Survivor România”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024