Prima pagină » Local » Se stabilesc listele la PSD Iași pentru alegerile parlamentare 2020. Un loc este vânat de Camelia Gavrilă, printre cei mai slabi aleși ai județului

Se stabilesc listele la PSD Iași pentru alegerile parlamentare 2020. Un loc este vânat de Camelia Gavrilă, printre cei mai slabi aleși ai județului

19 oct. 2020, 02:00,
Vlad Rotaru, în Local

Astăzi, 17 octombrie 2020, ar urma să fie bătută în cuie lista organizației PSD Iași pentru alegerile parlamentare 2020. Decizia va fi luată la nivel central, lista urmând a cuprinde o serie de nume surpriză. Organizația social-democrată are șansa de a se curăța, de a scăpa de o serie de personaje care au făcut mai mult rău filialei în ultima perioadă. Și asta nu este tot în filiala ieșeană a PSD. Oamenii deputatului Camelia Gavrilă  vor să intre pe ușa din dos în structurile Consiliului Local Iași

Listele de candidatură pentru Camera Deputaților și Senatul României din organizația PSD Iași ar urma să fie conturate la nivel central, în urma unei ședințe cu forurile superioare ale partidului. Lista social-democraților ieșeni pentru alegerile parlamentare 2020 ar urma să cuprindă o serie de nume surpriză pe lângă aleșii deja consacrați, personalități care au făcut carieră în lumea medicală din județul Iași.
PSD Iași trebuie să intre într-un proces de reorganizare totală pentru ca pe această listă să nu intre persoane cu probleme penale, oameni care au plângeri penale și care sunt deja contestați de către forurile interne.
Organizația PSD Iași trebuie să cuprindă într-o astfel de listă oameni cu o conduită morală ireproșabilă, nu persoane care au avut acces la banul public și care și-au făcut de cap în ultimii ani de pe funcții de conducere.

PSD Iași, tras în jos de oameni care nu sunt politicieni. Apropiații deputatului Camelia Gavrilă intră pe ușa din dos a Primăriei Iași

Organizația PSD Iași are nevoie de o reformă imediată. Lucrurile par că au scăpat de sub control odată cu acceptarea pe listele pentru Consiliul Local Iași a unor persoane care nu au făcut politică, nu au nicio treabă cu filiala PSD Iași. Acești oameni sunt însă apropiați de cei care au dus PSD Iași în pragul prăpastiei. Aleși locali precum Elvira Rotundu sau Marian Dalban au devenit o rușine pentru Iași, nu pentru filiala PSD. Aceștia au fost impuși de Camelia Gavrilă, deputat PSD Iași, care a ajuns să nu mai fie înțeleasă de nimeni. Elvira Rotundu ar trebui să plece din fruntea Colegiului Național „Costache Negruzzi”. Noul ales local nu mai face cinste funcției pe care o ocupă din moment ce a intrat pe ușa din dos a CL Iași.

Dezastru lăsat în urmă de deputatul Camelia Gavrilă. Oameni fără nume în Consiliul Local Iași

Un alt ales local care nu are ce căuta în structurile CL Iași este și Marian Dalban. Singura calitate a acestuia este aceea că se numără printre angajații cabinetului parlamentar al deputatului Camelia Gavrilă. Un om fără priză la public, un așa-zis „no name” din politica ieșeană, nu poate intra în Consiliul Local. Camelia Gavrilă a luat sub scorul partidului la alegerile locale 2020, ceea ce face ca aceasta să nu mai reprezinte nimic pentru ieșeni. Singura sa calitate este cea de traseist, actualul deputat schimbând partidele (PD, PNL și PSD) pentru a vâna funcții.

Camelia Gavrilă și-a construit campania electorală sub îndrumarea pușcăriașului Relu Fenechiu. Iar asta spune totul despre situația în care s-a ajuns la PSD Iași. Camelia Gavrilă s-a distins în partid ca fiind un personaj pe care puțini o înteleg în discursurile sale. În plus, s-a ajuns ca nici oportuniștii pe care i-a promovat în Consiliul Local să nu fie reprezentativi pentru ieșeni. Candidaturile Elvirei Rotundu și a lui Marian Dalban, validate de către instanță, au fost însă contestate la Curtea de Apel Iași de oameni din organizația PSD Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *