Prima pagină » Radio » Actualitate » Se spune despre persoanele cu ochii caprui ca au puteri speciale. Invata sa pui in practica aceste abilitati
Se spune despre persoanele cu ochii caprui ca au puteri speciale. Invata sa pui in practica aceste abilitati

Se spune despre persoanele cu ochii caprui ca au puteri speciale. Invata sa pui in practica aceste abilitati

18 feb. 2019, 11:02,
B, , h, , în Radio
a:3:{s:7:"site_id";i:17;s:6:"old_id";i:22558;s:8:"site_url";s:12:"radio.bzi.ro";}

Exista o vorba in popor care spune ca "ochii caprui fura inima oricui"…

Ochii caprui pot povesti despre tine mai multe lucruri decat te-ai fi asteptat. Se spune despre persoanele care au ochi caprui ca sunt cei mai buni confidenti, carora prietenii nu se tem sa le mareturiseasca secretele, pentru ca le vor pastra cu grija. Detinatorii acestei nuante de ochi au un spirit energic, care ii determina sa traiasca fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. Daca sufera de vreo boala, ei sunt cei mai luptatori si nu se lasa doborati.

Ai ochii caprui? Multe studii recente au aratat numeroase lucruri interesante despre persoanele cu ochi caprui.

1. Persoanele cu ochi caprui sunt persoane de incredere. Se crede ca acestea au o putere ciudata care ii ajuta sa castige increderea altora. Persoanele cu ochi caprui inspira incredere fara ca macar sa fie constiente de acest lucru. De aceea, ele sunt mult mai deschise, comunica mult mai bine si inspira celelalte persoane sa spuna ce au pe suflet.

De fapt, aceasta putere poate incuraja oamenii sa dezvaluie cele mai mari secrete ale lor. Cercetatorii au concluzionat ca acesta este unul dintre principalele motive pentru care persoanele cu ochi caprui au un cerc mai mare de prieteni.

Ochii caprui inseamna ambitie, astfel ca aceste persoane nu se lasa niciodata intrecute, mai ales daca si-au pus in cap sa reuseasca. Sunt printre pilonii principali la locul de munca si nimeni nu se poate lipsi de prezenta si eficienta lor, iar ele depun toate eforturile necesare pentru a nu dezamagi.

2. Persoanele cu ochi caprui adora sa isi traiasca viata. Potrivit studiilor, persoanele cu ochi caprui sunt persoane foarte energice, active, care incearca sa traiasca fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Lor le place sa se bucure de viata la maxim si sa nu treaca niciun moment fara a zambi. Aceasta informatie a fost confirmata chiar de psihologii care sustin ca pacientii cu ochi caprui au o dorinta mai puternica de a trai.

3. Persoanele cu ochi caprui sunt mai sensibile. In persoanele cu ochi caprui gasesti sinceritate si sensibilitate. De aceea ele inteleg mai bine sentimentele altora si pot empatiza cu acestea.

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca persoanele cu ochi caprui sunt foarte emotionale si prefera sa spuna ce simt in orice moment. Nu le place sa isi ascunda starile si emotiile deoarece stiu ca este important sa spui ce iti dicteaza inima.

4. Femeile cu ochi caprui sunt femei care stiu sa iubeasca si sa aiba grija de persoanele dragi din viata lor. Daca ai ochi caprui, ai invatat ceva nou despre tine. Faci parte dintr-un grup de persoane sensibile, cu o inima foarte mare, care adora sa traiasca si sa se bucure de viata.

Pe scurt, persoanele cu ochi caprui ocupa un loc important in viata altor oameni; ele aduc dragoste, liniste si energie pozitiva.

In cazul in care cunosti pe cineva care are ochii caprui, atunci ofera-i o imbratisare puternica data viitoare cand te intalnesti cu el sau ea. De partea cealalta, daca tu esti norocoasa detinatoare a superbei priviri, tine minte ca esti speciala si ca ai foarte multe calitati pe care sa le scoti in evidenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *